LG Stylo 7: Διαρροή render αποκαλύπτει καινοτόμο design

LG, LG Stylo 7: Διαρροή render αποκαλύπτει καινοτόμο design

Αν και δε γνωρίζουμε πότε θα κυκλοφορήσει, τα πρώτα renders του LG Stylo 7 έχουν ήδη διαρρεύσει και μας δείχνουν ένα εντελώς πρωτότυπο σχεδιασμό. Άσχετα από τα όσα προσέφερε το LG Stylo 6, το νέο μοντέλο εκτιμάται ότι θα μπει δυναμικά στο παιχνίδι των κινητών με stylus.

Δεν έχει γίνει ακόμα σαφές το πότε θα κυκλοφορήσει επισήμως το LG Stylo 7, αλλά οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν πως θα το δούμε μέσα στους επόμενους μήνες. Σε κάθε περίπτωση το LG Stylo 7 εκτιμάται ότι θα είναι εξοπλισμένο με οθόνη 6,8 ιντσών στο μπροστινό μέρος, με μικρά bezels, έτσι ώστε να προσφέρει αρκετό real estate για χρήση με το πενάκι, αν και ήδη βλέπουμε αρκετά μεγάλο chin.

Το ενδιαφέρον συγκεντρώνει το πίσω μέρος της συσκευής, όπως αποκαλύπτεται από τα renders, αφού η πίσω πλευρά μοιάζει να είναι διαχωρισμένη σε τρία διαφορετικά μέρη. Στα δεξιά έχουμε το συμβατικό σχεδιασμό, ενώ χωρισμένο στα αριστερά βλέπουμε το camera bump των τεσσάρων αισθητήρων της κάμερας και ακριβώς από κάτω τη “θέση” όπου θα ενσωματώνεται το πενάκι.

Τα renders δείχνουν ότι θα υπάρχει ειδικό πλήκτρο για τον Google Assistant, ενώ το υλικό κατασκευής φαίνεται πως θα είναι το πλαστικό, για να διατηρείται χαμηλά και το συνολικό κόστος. Επίσης, βλέπουμε πως ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων θα είναι ενσωματωμένος στο power button.

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.