LG: Θα κυκλοφορήσει το Velvet UI και σε προηγούμενες ναυαρχίδες

, LG: Θα κυκλοφορήσει το Velvet UI και σε προηγούμενες ναυαρχίδες

Μαζί με το LG Velvet και τη νέα σχεδιαστική γραμμή που θα ακολουθεί η εταιρεία, ήρθε και ένα νέο design στο λειτουργικό της συσκευής, με αρκετές αλλαγές σε σχέση με το LG UX που είχαμε συνηθίσει τόσα χρόνια.

Η εταιρεία ανακοίνωσε πως το νέο της design στο software, Velvet UI, θα κυκλοφορήσει και σε προηγούμενες ναυαρχίδες της εταιρείας. Η αρχή έχει γίνει ήδη με το LG V50 ThinQ, το οποίο έχει λάβει το Velvet UI μέσω OTA, τουλάχιστον στις συσκευές της Νότιας Κορέας. Από τις σημαντικότερες αλλαγές του UI είναι η αλλαγή του μενού αυξομείωσης έντασης, οι πληροφορίες που εμφανίζονται στο παράθυρο της κλήσης αλλά και η επιλογή χρώματος της μπάρας ειδοποιήσεων.

Εκτός από το V50 ThinQ, η αναβάθμιση αναμένεται και στα V50S ThinQ, G8 ThinQ, V40 ThinQ, V35 ThinQ και G7 ThinQ, ενώ δεν έγινε αναφορά για την τελευταία ναυαρχίδα της εταιρείας μέσα στο 2019, το G8x ThinQ. Η LG φαίνεται να προσπαθεί να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη των καταναλωτών, αναβαθμίζοντας και συσκευές του 2018, ωστόσο το πρόβλημα με την LG πάντα ήταν η μεγάλη καθυστέρηση για οποιαδήποτε αναβάθμιση, κάτι που πρέπει να δούμε αν έχει λάβει υπόψη η εταιρεία.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.