LG: Θα παρουσιάσει σειρά Real 8K TV με νέας γενιάς επεξεργαστές [CES 2020]

Με την έκθεση CES 2020 να ξεκινά σε λίγες μέρες, οι περισσότερες εταιρείες που θα βρεθούν εκεί αποκαλύπτουν τι θα παρουσιάσουν. Η LG ανακοίνωσε μία νέα σειρά από οκτώ μοντέλα νέας γενιάς τηλεοράσεων που υπόσχεται ότι είναι “Real 8K”.

Οι Real 8K τηλεοράσεις

Μεταξύ των μοντέλων θα υπάρχουν δύο LG Signature OLED με διαστάσεις 88 ίντσες και 77 ίντσες, η 88 OLED ZX και η 77 OLED ZX. Οι υπόλοιπες τηλεοράσεις θα είναι τρία NanoCell μοντέλα που θα βγαίνουν σε δύο εκδόσεις, στις 65 ίντσες και στις 77 ίντσες. Τα ονόματα τους είναι Nano99, Nano79 και Nano95.

Με δεδομένο ότι θα μπορούν να αναπαράγουν περιεχόμενο 8K, όλες οι τηλεοράσεις της LG υποστηρίζουν την AV1 κωδικοποίηση του YouTube, τα HEVC και VP9, δεδομένα 8K από USB και HDMI, streaming 8K στα 60fps, και 8K 60P μέσω HDMI.

Για το 2020, η LG επέλεξε τον τρίτης γενιάς Alpha9 AI επεξεργαστή, ο οποίος μπορεί να εκτελεί up-scaling και sharpening όταν είναι αναγκαίο και υποστηρίζει τη διαδικασία επεξεργασίας AI Sound Pro.

Η συγκεκριμένη τεχνολογία επεξεργασίας ήχου αναλύει πέντε διαφορετικούς τύπους περιεχομένου και προσαρμόζει το τελικό αποτέλεσμα ώστε η ομιλία να είναι πιο καθαρή. Ταυτόχρονα προσομοιώνει καλύτερα 5.1.

Τέλος, οι νέες τηλεοράσεις της LG έρχονται με webOS το οποίο υποστηρίζει φωνητικές εντολές, το AirPlay 2 και το HomeKit της Apple, τον Google Assistant και την Alexa της Amazon. Η εταιρεία υπόσχεται ότι έχει βελτιώσει την υποστήριξη των φωνητικών εντολών, σε σύγκριση με τα περσινά μοντέλα.

Πηγή

Σχόλια

  • 8Κ ολεντ..Μου τρεχουν τα σαλια,αλλα που χρημα για να παρεις την απολυτη αυτοκρατειρα?Σε λιγα χρονακια που θα πεσουν οι τιμες θα τη γευτουμε ολοι..οπως εγινε και με τις 4κ ολεντ τωρα που της παιρνουν ολοι με 1000-1200 ευρω..το τραγικο ειναι οτι καποιοι υποστηριζουν ακομη qled τεχνολογιες που οχι απλα ειναι ακριβοτερη(μιλαμε για q9 qled,γιατι οι αλλες qled ειναι χαλια)αλλα ειναι κατωτερες σε ολα τα τεστ..ψαξτε σε ολα τα σαιτ του εξωτερικου για αποδειξεις..επισης ολοι φτιαχνουν ολεντ πλεον ακομη και η σαμσμουνγκ αναγκαστηκε να παει σε qd-oled γιατι απλα...εχασε..οι micro-led που θα βγαλει λογικα θα ειναι πολυ καλες και ισως ισοφαρισει τις ολεντ αλλες αυτες αργουν πολυ,5ετια και βαλε..και τοτε οι ολεντ θα ναι 8κ οποτε αντε γεια..αλλα ο ανταγωνισμος ειναι καλος..α και burn in και τετοια παραμυθακια με ξωτικα και νεραιδες δεν υπαρχουν σε ρεαλιστικα σεναρια χρησης,για να προλαβω τον καθε ασχετο μη χρηστη plasma,oled ..εχω πλασμα πανασονικ 8 χρονια 0 καψιμο οθονης..εχω ολεντ 3 χρονια 0 καψιμο οθονης..παω να απολαυσω τωρα σε 3D τωρα το αβαταρ(ξανα ετσι για τη φαση) στη 65αρα ολεντ μου και ολοι εσεις οι ασχετοι δεινοσαυροι qled-προβατοφανς πλασμα-ολεντ haters..περαστικα,με ξεπλυμενα μαυρα,αφυσικα χρωματα,χαλια respose time,μετρια gaming εμπειρα,ακομη και η πλασμα μου σας περναει εκει,..

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Χάρης Αναγνωστόπουλος

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.