LG G4, ετοιμάζεται η επόμενη ναυαρχίδα

Η LG παρουσίασε το πανίσχυρο LG G Flex 2 στην έκθεση CES 2015 με Snapdragon 810, αλλά όπως είναι αναμενόμενο δεν γινόταν να μην γίνει αναφορά και στο πολυσυζητημένο LG G4. Γνωρίζαμε ότι δεν ήταν πιθανό να ανακοινωθεί στην CES 2015 αλλά ο Ken Hong, Director of Corporate Communications αναφέρθηκε στον διάδοχο του LG G3.

Μιλώντας στο TrustedReviews αναφέρθηκε στη συσκευή ως LG G4 επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά την ονομασία της επόμενης ναυαρχίδας, αν και δεν είχαμε κάποια αμφιβολία, βέβαια στη συνέχεια ανέφερε ή “όπως αλλιώς ονομαστεί”.

Το ενδιαφέρον κομμάτι των δηλώσεων που φέρεται να έκανε ο Hong είναι ότι η εταιρεία πρέπει να πειραματιστεί με την νέα της ναυαρχίδα. Επεσήμανε όμως ότι δεν πρέπει να επικεντρωθεί μόνο στα τεχνικά χαρακτηριστικά, μιας και πολλοί κατασκευαστές θα έρθουν με τα ίδια ή παρόμοια specs. Οπότε, προφανώς αναφέρεται στο design του LG G4 το οποίο πρέπει να είναι ξεχωριστό.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: “I think we will experiment with our high-end phones. I think we have to. If you look at the specs only, there are other competitors with similar-spec phones. How do you stand out in that pile if you’re not doing something different?”.

“I don’t think we are going to be able to sit back and expect people are just going to fawn over the G4, or whatever the name will be, just because they liked the G3. I don’t think it works that way any more. I don’t think people are as loyal on the Android side as they are on the iOS side, so you really have to win every customer with your products”.

Τι θα θέλατε να δείτε από το LG G4;

lg g4, LG G4, ετοιμάζεται η επόμενη ναυαρχίδα

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

24 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Tom

Και τα δυο quotes ειχαν πολυ σωστα πραγματα. Πρωτον οντως πρεπει καποιος να ξεχωρισει. Και δευτερον στο android πρεπει να κερδισεις τον κοσμο με καθε συσκευη γιατι δεν ειναι η apple η φαση που γουσταρει ο κοσμος οπως και να χει. Πρεπει καθε συσκευη να ειναι καλη. Το αν μπορεις να το κανεις αυτο και για ποσο καιρο ειναι ενα θεμα. Προς το παρον κανενας δεν το εχει καταφερει για πολλες συνεχομενες φορες. Αλλα καλο ειναι να εχεις αυτο το mentality.

Όμηρος

5,2 ίντσες οθόνη
Snapdragon 810 επεξεργαστή
3 GB Ram
Full HD ανάλυση
3500mAh μπαταρία
20 Megapixel πίσω κάμερα ➕ true tone flash ➕ OIS
8 Megapixel μπροστά κάμερα
Fingerprint scanner
Δυνατό ηχείο
32 GB ή 64GB αποθηκευτικό χώρο

Γιωργος

Το θεμα ειναι οτι απο ενα σημειο και μετα δεν μπορεις να πρωτοτυπησεις. Ως προς την εμφανιση δεν μπορουμε να εχουμε καμια σπουδαια διαφορα. Παντως καταντα γελοιο το γεγονος οτι η καθε εταιρια πλεον βγαζει και ενα smarphone και αυτη η κατασταση δημιουργεί αγχος και συγχυση τοσο στον καταναλωτη οσο και στις εταιριες. Πλεον το μονο που παιζει ειναι η τιμη και καλα θα κανουν να το αποδεχθουνε και να παψουν να πιστευουν οτι εχουν το μονοπωλιο και ετσι τους παιρνει να παρουσιαζουν κινητα με 700 και 800 ευρω.

stef

Εγω θελω να κρατησει τις ιδιες διαστασεις με το G3 και να πεσει στις 5.2 ή 5.3 και να προσθεσει ενα πενακι. απιστευτα βολικο προσθετο και σιγουρα θα ηταν μια δευτερη δυνατη επιλογη αν δεν θες Note. Σιγουρα 200-500mAh παραπανω απο τα παλαιοτερα g2,g3 και απλα τα κλασσικα δυνατα χαρακτηριστικα πλεον που κουβαλανε ολες οι ναυαρχιδες. Φυσικα καπακι που να βγαινει και καρτα μνημης.

ΠανοςΜ.

Θα θελαμε να δουμε:
Snapdragon 810
3Gb ram
QHD οθονη
3200mAh (και πανω) μπαταρια
Δυνατο και καθαρο stereo ηχειο
32Gb βασικη εκδοση
Double tap to unlock
Απο καμερα μια ποιοτικη 16αρα θα ηταν οτι πρεπει
Μειωμενα bezels

Chris

Με καλυψε ο Όμηρος συν του οτι θα ηταν καλο να ειχε 450- στην τιμη αλλα μαλλον ουτοπικο αυτο τουλαχιστον στην αρχη!

apostolos

αδιαβροχο και να μην σπαει η οθονη

Νικος

Μακαρι η lg να προτοτυπισει και παλι στο design γιατι τωρα πια το μονο που κοιταμε εμεις οι αγοραστες ειναι η τιμη…. Επισης θα πρεπει να προτοτυπισει με διαφορες δυνατοτητες του κινητου πχ τις δυνατοτητες του note 4 γιατι τα μοντελα που εχει βγαλει προσφατα ειναι παρα πολυ υσχηρα…. παντως εγω ειμαι σιγουρος πως η lg θα κανει πολλες εκπληξεις φετος με τα καινουρια κινητα αλλα και με τα παλια της καθως με την αναβαθμιση σε android 5.0 lollipop θα ενσωματωσει παρα πολλες καινουριες δυνατοτητες

Xρηστος Σαμ

εκει στην lg καποια υψηλα στελεχη πρεπει να ειναι πολυ σωστα..

οσο για το επομενο g4 (πριν 3 μερες πηρα g3!! 😛 ) εγω θα θελα να βελτιωσει κ αλλο καποια υπαρχοντα features του g3 (καμερα,οθονη,μπαταρια,design) , δηλαδη να παρει αυτα και να τα κανει ακομα καλυτερα αποτι ηδη ειναι, δε θα θελα να προσθεσει κατι το ακομα εντυπωσιακο, αν και νομιζω θα το κανει οπως κανει παντα 🙂

τωρα για specs, ολοι λιγο πολυ ξερουμε τι θα φοραει οποτε κ απο εκει κανενα απολυτως παραπονο!

Το μονο που θα θελα να δω πολυ, ειναι unibody μεταλλικη κατασκευη αλλα αν δωσει παλι premium πλαστικο δεν θα εχω εξισου κανενα προβλημα.

Johnny

Κι όμως, πρέπει να αναγνωρίσουμε την προσπάθεια στην LG:
πρωτοτύπησε με το LG FLEX και τα ευαμπτα υλικά και ας μην πήγε καλά εμπορικά…
πρωτοτύπησε και με το G2 και G3 βάζοντας τα πλήκτρα στην πλάτη της συσκευής…
επίσης με το knock-knock αλλά και το knock code…
αλλά και με το OIS και laser στην κάμερα…
Μπορεί πάντα το αποτέλεσμα να μην είναι το επιθυμητό, αλλά νομίζω πρέπει να αναγνωρίζουμε και την προσπάθεια κάθε εταιρίας να κομίσει κάτι καινούργιο.
Και να διευκρινήσουμε ότι η LG δεν είναι στην κορυφή των android όπως η samsung και τολμά με μεγαλύτερο ρίσκο…

Dimitrinho

Να εχει ios λειτουργικο,3πυρηνο επεξεργαςτη με 2gb ram,οθονη retina display,touch id,να ειναι πιο λεπτο και απο μολυβι,να ειναι φτιαγμενο απο αλουμινιο

Mpampis

Ως κατοχος G3 αυτα που θα ηθελα ειναι
1. Καλυτερη μπαταρια γτ παντα μπορει να γινει καλυτερη
2. Ηχεια στο μπροστα μερος του τηλεφωνου για να μην παραμορφωνει τον ηχο το χερι μου
3. Αδιαβροχο
4. Τα καλυτερα σπεκς καμερα οθονη ειναι αυτονοητο οτι πρεπει να ειναι καλυτερα

JohnWave

>5 ίντσες ( και μετά ξύπνησα…)
>0 bezels ( αυτό ίσως γίνει στα επόμενα 3 χρόνια…)
>Ακόμη καλύτερο φακό στην κάμερα ( όχι ότι δεν ήταν πολύ καλός και στο G2,G3)
>Τίποτα άλλο μιας και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του είναι άψογα.

Gblog_21

Στα περισσοτερα με καλυψε ο Ομηρος.Εκτος απο fingerprint scanner που δεν το θελω(πολυ καλυτερο το knock code) και μπροστινη καμερα (υπερβολη τα 8mp).
Αντι αυτων θελω στερεοφωνικα ηχεια και οσο γινεται μεγαλυτερη μπαταρια.

aris

Ακριβώς ίδιο μέγεθος με το g3 με λίγο μεγαλύτερη οθόνη τοποθετώντας την οθονη που παρουσίασαν με bezels στο πάχος μιας τηλεκαρτας..τουλάχιστον 3 gb ram πανάκι οθόνη lg oled snapdragon chipset 810 χωρίς σάρωση δακτυλικών αποτυπωμάτων μόνο knock mode και κομψό design…

Στυλιανός Βασίλης

5,5-5,7ιντσες QUALCOMM SNAPDRAGON 810 3GHZ 4GB RAM DDR4 στερεοφωνικα ηχεια να ειναι αφαιρουμενη μπαταρια 4.000 και πανω mAh να μικρυνει τα περιθορια κιαλο δεξια αριστερα πανω κατω να περνει καρτα μνημης μονο Knock on Knock kode

xQwerty

sorry ρε μαγκες τη να μικρυνει τα μπεζελς πατε καλα δλδ…ποσο να τα παει..? να μην βαλει λογοτυπο η να βγαλει την μπροστινη καμερα…? μια χαρα ειναι τα μπεζελς του γ3 απλα σε θεμα σχεδιασμου να γτιαξει το παχος

nikoluckyss

Θα ήθελα πενακι, 20 megapixel κάμερα με πιο γρήγορο focus (ειδικά στο σκοτάδι), καλά οργανωμένο και ευπαρουσιαστο UI (lollipop στυλ), αφαιρουμενο καπάκι, RAM στα 4 GB και οθόνη έως 5.3 ίντσες.

Miko

Θα ήθελα να μου φέρνει τις παντόφλες το πρωί που ξυπνάω και να έχει τον καφέ μου έτοιμο. Να βγάζει τον σκύλο βόλτα, όχι πάντα! μόνο όταν βαριέμαι και αφού του δώσω εντολή… φυσικά όχι φωνητική αλλά νοητική..
Αυτά για τώρα… γιατί δεν θέλω να είμαι και απαιτητικός.

Nick77

Χαχαχαχαχαχα Miko κλαίω απλά 😂😂

inblx

Εγώ, μιας και ο Snapdragon 810 δεν εντυπωσιάζει, θα ήθελα να δω εναν επεξεργαστη απο αλλη εταιρία ή και απο την ίδια την LG. Δεν με ενδιαφέρει να είναι πολύ πιο δυνατός. Αλλά θέλω να μην καταναλωνει πολύ ενέργεια. Θα μπορούσε να χρησημοποιείσει τους νέους Intel Atom Broadwell, που είναι στα 14nm. Η θα μπορούσε να κατασκευάσει κάποιον επεξεργαστη, όπως τους Odin που σκόπευε να φτιαξει.

Απο design we πιστεύω να χρειάζεται και πολλές αλλαγές. Λίγο να προσέξουν το θεμα με την γρήγορη υπερθέρμανση.

Κάμερα, εκεί θέλω να δω αρκετά. Με το G3 δεν είδα και πολλα. Ιδικά από Software. Ίσως είναι επειδή έχω συνηθίσει με Sony κινητά.

Και τέλος, μπαταρία. Το G2 και το G3 έχουν πολύ καλη μπαταρία, όμως ενα feature που θα μπορούσε να τους κανει να πουλήσουν είναι μια τεράστια μπαταρία.

Αν βαλουν εναν επεξεργαστη με πολύ χαμηλή κατανάλωση, μεγάλη μπαταρία, και αλλάξουν οθόνη, να βάλουν κάποιο IGZO πάνελ, τότε ναι, η μπαταρία θα λέει που.

Egw

Εκεινο που θα ηθελα απο το φετινο LG G4 ειναι: -20,7 mp Camera με Optical Image Stabilazation σε φωτογραφιες και βιντεο, επησις να εχουμε τη δυνατοτητα να τρβηξουμε slo-mo βιντεο εστω και στα 120fps αλλα να μην χρειαζεται ο υπολογιστης για να αναπαραξουμε το βιντεο (σημαντικο)!!! -64 bit Snapdragon 810 με 3 ή και 4 gb ram -5,5 ιντσες οθονη οχι απαραιτητα QHD δηλαδη δεν εχω θεμα αμα ειναι και FHD -4500 mh μπαταρια -Μια φωτηνοτερη οθονη με επικαληψη Gorilla Glass 4 -Να επεκτηνεται η μνημη με καποια micro sd καρτα -Να εχει παρει πιστοποιηση IP 58 το λιγοτερο -Να βαλει επιτελους η “μαμα” LG καποιο σωστο προγραμμα εξικονομησης ενεργειας -Να βαλει αλουμυνιο περιμετρικα της συσκευης – Να λυθει το προβλημα της υπερθερθερμανσης με καποιο software που θα δεχεται τακτικα updates ή αν δεν υπαρχει αλλη λυση να καταργηθει το 4k… τι να το κανω αν καθε φορα που αποφασιζω να βγαλω 4k βιντεο “παιρνει” φωτια το κινητο και “πεφτει” η καμερα?? Μια χαρα ειμαι και με το FHD στα 60fps!!! -Να βαλει γυαλι με επικαλυψη απο ζαφειρι στην πισω camera -Η τιμη να παραμηνει ιδια με περυσι Αυτα ειναι “πανω-κατω” τα πραγματα που θα ηθελα να δω στο φετινο… Συνέχεια »

πετρος

Χαμηλη τιμή

Iasonas

Εχω το iPhone5 και σκεφτομαι να κατω το G3 τι να κανω;;;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.