LG G Note: Πληροφορίες για νέα σειρά το δεύτερο μισό του 2015

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης MWC 2015, ο CEO της LG, Cho Jun-ho είχε πει ότι η LG ετοιμάζεται να λανσάρει μια ακόμη συσκευή στο δεύτερο μισό του 2015, η οποία μάλιστα θα είναι πιο πάνω από τη ναυαρχίδα LG G4 που περιμένουμε να ανακοινωθεί επίσημα Απρίλιο με Μάιο.

Οι νέες πληροφορίες που έρχονται από την Korea Herald, αναφέρουν ότι η LG ετοιμάζει μια νέα σειρά phablet με το LG G Note. Αναφέρει ότι η LG κατέθεσε αίτηση για να κατοχυρώσει την ονομασία. Μπορεί να δούμε ένα ακόμη πιο premium LG G Note 4 το οποίο θα έρθει να ανταγωνιστεί τη σειρά Note της Samsung και το iPhone 6 Plus.

Επιπλέον, εχθές πέρασε από την FCC για πιστοποίηση μια συσκευή της LG με κωδική ονομασία LS770, οθόνη 5.8 ιντσών και stylus. Όπως και να έχει, θα περιμένουμε από την ίδια την LG να επιβεβαιώσει τα σχέδιά της και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα τα πάει με τις φετινές πωλήσεις, μιας και έχει θέσει ψηλά τον πήχη.

Leak του LG G4
lg g note leak, LG G Note: Πληροφορίες για νέα σειρά το δεύτερο μισό του 2015


Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
johntsia84

Μαλλον αυτό ποιο πάνω θα είναι το νέο lg note και όχι το g4 λέω εγώ τώρα για αυτό η αυξημένες διαστάσεις που έχουν διαρρεύσει.

kitass

θα συμφωνήσω κι εγω, μάλλον πρόκειται για το lg note, ειδικά σε συνδιασμό με τις θήκες που δείχνετε σε άλλο post, στο κάτω μέρος πέρα του κοψίματος για καλώδιο και μικρόφωνο υπάρχει επιπλέον μια τετράγωνη που πιθανόν είναι για το stylus, εκτός αν είναι η υποδοχή για τα ακουστικά.

costakis

Το iPhone 6 plus είναι άσχετο με το note 4. Το iPhone 6 plus που αναφέρετε στο άρθρο το ανταγωνίζεται ήδη το Lg g3 που είναι καλύτερο σε ΟΛΑ!

theo

@costakis ναι αλλά αν δεν αναφερθεί στην apple τουλαχιστο μια φορά σε κάθε άθρο κάτι θα πάει λάθος σε αυτο το site

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.