LG Triptych Folding Phone, Το τρίπτυχο της… οθόνης

Η φαντασία δεν έχει όρια και αυτή τη φορά ο Designer Edward Hale δημιουργεί ένα future smartphone με τρεις οθόνες η μία μάλλον διαφανής που σε πλήρη ανάπτυξη γίνεται tablet. Ενδιαφέρον concept με καθαρές σχεδιαστικές γραμμές που μπορεί να απέχει πολύ από την υλοποίηση του Kyochera Echo δείχνει όμως ότι πλησιάζουμε.






Kudos to Gymakos N.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 12 Φεβρουαρίου 2011 21:18

Σχόλια

  • Αμα καταληξουν τα κινητα να μεταμορφωνονται σε 7αρια tablet τοτε και 1000 € δεν φτανουν.

  • ....ας το φτιαξουν ετσι ακριβως με πολυ καλη αναλυση, να δουλεβει οσο το δυνατον πιο αξιοπιστα, σε ελευθερο Παντα λογισμικο, και ας μας Παρουν και τα Σώ......κα....ακομα και αν δε φτιαχνει καφε....1000 εινε πολι λιγο συγκριτικα με κατι 700σαρια πουχουν σκασει πολι εδω μεσα, για πολυ πιο.....αντε να μην πω....απλα για μια ωραια οθονη που ρολλαρει γρηγορα...!!!!!

  • Φοβερό!!! Μακάρι να τα έχουμε πολυ σύντομα κοντά μας!! Να δείτε που απο εκει που δεν το περιμένουμε θα τα βρούμε μπροστά μας!! Ανυπομονησία!!

  • Τέτοια κινητά θα γίνουν πραγματικότητα με την έλευση των εύκαπμτων οθονών. Όλη η υπόλοιπη τεχνολογία υπάρχει. Οι εύκαμπτες οθόνες υπάρχουν πλέον στα εργαστήρια. Με την ταχύτητα που προχοράει ο τομέας των φορητών υπλογιστών και smartphones θα τολμήσω να πω πως τα πρώτα δείγματa του είδους θα τα δούμε σε 5 χρόνια από τώρα.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.