LG V10: Μάθε τι νέο φέρει η δεύτερη οθόνη

Με το LG V10 η LG παρουσίασε για πρώτη φορά τη δευτερεύουσα οθόνη (secondary display), μια ξεχωριστή περιοχή στο πάνω μέρος της κύριας οθόνης η οποία λειτουργεί ανεξάρτητα και μπορεί να ρυθμιστεί, ώστε να παραμένει always on, χωρίς να επηρεάζει τη διάρκεια της μπαταρίας.

Όταν η κύρια οθόνη είναι κλειστή, ο χρήστης μπορεί να ορίσει να βλέπει στη δευτερεύουσα περιοχή της οθόνης την ημερομηνία, την ώρα, τον καιρό, την κατάσταση της μπαταρίας, ή να τοποθετεί σε αυτήν τα shortcuts των αγαπημένων του εφαρμογών, όταν η κύρια οθόνη είναι ανοικτή.

Όταν απολαμβάνει μια ταινία ή παίζει ένα παιχνίδι στο LG V10, η δευτερεύουσα οθόνη τον ειδοποιεί για εισερχόμενα μηνύματα ή κλήσεις, διακριτικά και χωρίς να διακόπτει την προβολή του περιεχομένου της κύριας οθόνης, ώστε να μπορεί να αγνοήσει την ειδοποίηση χωρίς να σταματήσει αυτό που κάνει ή να διακόψει και να απαντήσει στο εισερχόμενο μήνυμα ή κλήση.

Το LG V10 έρχεται με οθόνη 5.7 ιντσών ανάλυσης Quad-HD, ενώ η δεύτερη βοηθητική οθόνη είναι 2.1 ιντσών με ανάλυση 1040×160 pixels.

Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά έχουμε εξαπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 808, μνήμη RAΜ 4GB, ενσωματωμένη μνήμη 64GB (+microSD), αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένο στο power button, Hi-Fi DAC. Έχει αποσπώμενη μπαταρία 3000mAh, Android 5.1.1 Lollipop, κάμερα 16 Megapixel με διάφραγμα φακού f/1.8.

Σχόλια

  • χαχα για να μην την βαλουν στα πλαγια σαν το edge την εβαλαν απο πανω.ιδιες ακριβος λειτουργιες τιποτα το διαφορετικο

  • Μπραβο στην LG ωραιο κινητο το περιμενουμε περιμενουμε και το LG G4 PRO ME QUALCOMM SNAPDRAGON 820 4 GB RAΜ

  • Μπραβο και μονο για το βιντεο που κανανε. Και το τηλεφωνο καλο λιγο ο 808 χαλαει το πακέτο αλλα παλι θα παει μπαλα το κινητό οποτε no problem

  • Μπράβο LG.... Ελπίζω να έχει καλύτερη μπαταρία από το g3 & g4 και να έχεις καταργήσει την βλακεία που χαμηλώνει η φωτεινότητα της οθόνης όταν ανεβαίνει λίγο η θερμοκρασία... Βλέπε g2,g3, g v490 κλπ

    • Vlad, Φαίνεται αρκετά δύσκολο να κυκλοφορήσει Ευρώπη.

      "Το LG V10 είναι διαθέσιμο από τις αρχές Οκτωβρίου στην Κορέα, ενώ αργότερα θα ακολουθήσουν οι αγορές των ΗΠΑ, της Κίνας, και άλλες μεγάλες αγορές της Ασίας, της Λατινικής Αμερικής και της Μέσης Ανατολής."

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.