LG V20: Ανακοινώνεται επίσημα στις 6 Σεπτεμβρίου

Η LG πριν από λίγες μέρες είχε επιβεβαιώσει την ύπαρξη του LG V20 λέγοντας ότι το smartphone θα παρουσιαστεί μέσα στον Σεπτέμβριο. Τελικά ανακοίνωσε ότι η επίσημη ανακοίνωση θα γίνει στις 6 Σεπτεμβρίου σε ειδικό event στο San Francisco.

Το teaser της LG δείχνει ένα πολύχρωμο βιβλίο και συνοδεύεται από το slogan “Play More”. Να πούμε ότι 2-6 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στο Βερολίνο η IFA 2016, αλλά η LG φαίνεται να επιλέγει ειδικό event στο San Francisco για την ανακοίνωση του LG V20.

Όσον αφορά στα τεχνικά χαρακτηριστικά του, οι πληροφορίες λένε ότι το LG V20 θα είναι από τα πρώτα κινητά που θα κυκλοφορήσουν με Android Nougat, θα έχει οθόνη 5.5 ιντσών (μικρότερη του LG V10) ανάλυσης 1080×1920 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 820, μνήμη RAM 4GB, ενσωματωμένη μνήμη 32GB και 64GB με δυνατότητα επέκτασης.

Επιπλέον, περιμένουμε να δούμε μπαταρία 4000mAh, κάμερα 20 Megapixel, εμπρόσθια κάμερα 8 Megapixel. Δεν υπάρχει καμία αναφορά που να μιλά για διπλή οθόνη ή διπλή selfie κάμερα, χαρακτηριστικά τα οποία είδαμε στο LG V10. Περισσότερα θα μάθουμε σε σχεδόν ένα μήνα από σήμερα.

lg v20 announcement, LG V20: Ανακοινώνεται επίσημα στις 6 Σεπτεμβρίου

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Petros

Μου κανει εντυπωση η οθονη ανάλυσης 1080×1920 pixels, γιατι κατεβαινει σε αναλυση?

Γιάννης1992

Γενικά η lg βγάζει πολύ δυνατά κινητά και σε αυτό που υστερεί είναι η μπαταρία και για αυτό το λόγο δεν έχω προχωρήσει σε αγορά lg κινητού.Αν έχει 4000mah τότε το τσιμπάω άνετα αρκεί να ισχύουν τα παραπάνω χαρακτηριστικά.Μάλλον βλέπει η lg το τι θέλει ο καταναλωτής και αυτό που θέλει ο καταναλωτής είναι ένα πολύ δυνατό κινητό που να έχει πολύ καλή αυτονομία.Αλλά μέχρι να ανακοινωθεί επίσημα καλύτερα να κρατάμε μικρό καλάθι γιατί το ίδιο έγινε με το note 7 που περιμέναμε 4000mah και έγιναν 3500mah.

Μάκης

Το V10 ως smartphone αντικειμενικά ήταν φοβερό και ένα πολύ καλό βήμα από την LG για την εξέλιξη της νέας σειράς που σίγουρα θα δημιουργήσει! Ωστόσο για τα δικά μου γούστα το V10 ήταν κυριολεκτικά παντόφλα (γενικά δεν γουστάρω καθόλου το smartphone που έχουν οθόνη από 5.5 έως 6 και ίντσες) και για αυτό δεν προχώρησα στην αγορά του, ελπίζω να δω ένα βελτιωμένο V20 που να έχει μέχρι 5.2 / 5.3 το πολύ ίντσες οθόνη ώστε να κάνω τι μετάβαση από το LG G2.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.