LG V20: Θα είναι το πρώτο smartphone στον κόσμο με 32-bit Hi-Fi Quad DAC

Το LG V20 θα γίνει επίσημο στις 6 Σεπτεμβρίου σε event στο San Francisco και η LG ανακοίνωσε ότι θα είναι το πρώτο smartphone στον κόσμο με υποστήριξη 32-bit Hi-Fi Quad DAC. Η LG συνεργάστηκε ξανά με την ESS Technology, η οποία ήταν πάροχος 32bit DAC για το LG V10.

“Το Quad DAC αποδίδει πεντακάθαρο ήχο, ο οποίος έρχεται πιο κοντά στην ζωντανή απόδοση όταν χρησιμοποιηθούν συμβατά ενσύρματα ακουστικά”, αναφέρει χαρακτηριστικά η LG στην ανακοίνωσή της. Η ίδια συνεχίζει λέγοντας “Videos taken with the V20 are accompanied by a soundtrack that can capture the roaring sound of waves crashing on a beach or conversations among two individuals at a noisy party”.

Ο Juno Cho, πρόεδος της LG Electronics and Mobile Communications αναφέρει πως η υψηλότερη ποιότητα ήχου είναι η φυσική εξέλιξη των smartphones: “Higher quality audio is simply the natural evolution of the smartphone, as the industry moves toward a more holistic multimedia consumption experience” και καταλήγει λέγοντας “είμαστε χαρούμενοι που συνεχίζουμε την μακροχρόνια συνεργασία μας με την ESS για να φέρουμε την καλύτερη ποιότητα ήχου στο LG V20“.

Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά, από το LG V20 περιμένουμε να είναι από τα πρώτα κινητά που θα κυκλοφορήσουν με Android Nougat, θα έχει οθόνη 5.5 ιντσών ανάλυσης 1080×1920 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 820, μνήμη RAM 4GB, ενσωματωμένη μνήμη 32GB και 64GB με δυνατότητα επέκτασης, διπλή οθόνη και διπλή κάμερα στην πλάτη.

lg v20 hi-fi quad dac, LG V20: Θα είναι το πρώτο smartphone στον κόσμο με 32-bit Hi-Fi Quad DAC

lg v20 hi-fi quad dac, LG V20: Θα είναι το πρώτο smartphone στον κόσμο με 32-bit Hi-Fi Quad DAC

lg v20 hi-fi quad dac, LG V20: Θα είναι το πρώτο smartphone στον κόσμο με 32-bit Hi-Fi Quad DAC

lg v20 hi-fi quad dac, LG V20: Θα είναι το πρώτο smartphone στον κόσμο με 32-bit Hi-Fi Quad DAC

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Νικ

Δεν βάζετε και καμία μπαταρία τις προκοπής

Φωτης

Μπα;Note 7 κ είμαστε κομπλέ!!!

Χρηστος Δρουγγος

Αν εχω πιασει δουλεια μεχρι τοτε θα το σιμπησω σιγουρα

Ioannis

Πολυ ομορφο σχεδιαστικα

tech21man

To g2 ειχε υποτιθεται high end dac για την εποχη (24/192) και ακουγοταν μαπα, απο τα “χειροτερα” up κινητα σαν player.

Τα specs δεν λενε τιποτα οσο η διαχειριση ηχου σε software θεμα γινεται απο την google καθε φορα που αλλαζει το android και χρησιμοποιουν μετατροπεις σε σταθερο ρυθμο στα 48. Eκει τελειωνει το θεμα. Το επελεξαν σαν στανταρτ για το youtube και πρακτικα πυροβολησαν το θεμα ηχου.

Ακομη και ο κατασκευαστης να εχει διαθεση, μπορει στην νεα εκδοχη του λειτουργικου να εχεις προβληματα.

Δεν αξιζει να ασχοληθεις παρα για περιστασιακη χρηση. Κανενα απο δαυτα δεν μπορει να οδηγησει σωστα πιο μεγαλης αντιστασης ακουστικα και σαν να μη φτανει αυτο, η μετατροπη κλειδωνει ακομη και με dac direct usb out ηχο σε εξωτερικο dac και απο εκει σε ενισχυτη…

Ποιος σκεφτηκε αυτη την κοτσανα…Εχω ενα γνωστο συγχωριανο στην google, θα τον ρωτησω μια μερα!

Darth

καμια μπαταρια? ι μπα παλι με power bank στα χερια ολοι………..

Dimitris

tech21man. Δηλαδή? Τι Ντακ πάκ λακ και όλα αυτά που λες τι είναι? Άσχετος εγω

lsantas

@tech21man μία ερώτηση έχω. Εάν μεταδωσεις το σημα μέσω Bluetooth σε DAC από το κινητό ή κωδικοποίηση γίνεται στο κινητό ή στον Bluetooth DAC ? Κοντολογης την ποιότητα που θα βγει στα ηχεία θα την καθαρίσει το κινητό ή o DAC , όπου DAC — digital analog converter για τον φίλο ποιο πανω..

GS

Και θα έχει μπαταρία μόλις 3000 mAh για να κάνει 4-5 πωλήσεις.
Μυαλό δεν βάζεις LG

Χρήστος

Ναι καλά δεν υπάρχει περίπτωση. Βάζω στοίχημα θα βάλουν μπαταρια 3000 mah που σημαίνει ότι κάθε ένα λεπτό θα χάνει 1% ενέργεια κύριος με τέτοιο επεξεργαστή που έχει υψηλή ανάγκη ηλεκτρισμού και με αντροιντ νουγκατ που θα χρειάζεται ο επεξεργαστής να δουλεύει στο φουλ για να τα βγάλει πέρα . Κανονικά αυτά τι κινητά τα οποία έχουν απίστευτα χαρακτηριστικά σε επεξεργαστή έτσι θα έπρεπε και ή μπαταρια να έχει τουλάχιστο 4.000 mah και δεν πειράζει (αν είναι για θεμΑ μπαταριας) ας είναι και λίγο πιο παχύ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.