LG V20: Η Google επιβεβαιώνει ότι θα είναι το πρώτο με Android Nougat

Η LG έχει μοιράσει προσκλήσεις για την επίσημη ανακοίνωση του LG V20 στις 6 Σεπτεμβρίου, με τους Κορεάτες να μα δίνουν μικρά hints για το τι θα φέρει. Ένα από αυτά είναι ότι θα είναι το πρώτο smartphone με Android 7.0 Nougat out of the box.

Αν δεν σας έφτασε η ανακοίνωση από την LG, έρχεται και η επιβεβαίωση από την ίδια την Google. Η Google ξεκίνησε τη διάθεση του Android Nougat για τις συμβατές Nexus συσκευές και στην επίσημη σελίδα της μιλά για το επερχόμενο LG V20.

Για την ακρίβεια, στο τέλος της σελίδας υπάρχει το μήνυμα που λέει “Introducing the new LG V20. The first new smartphone that comes with Android Nougat, right out of the box. Coming soon”. Από κάτω ακολουθεί μια εικόνα, που όμως δεν μας επιτρέπει να καταλάβουμε πολλά για το μη ανακοινωμένο LG V20. Από το μήνυμα της Google μαθαίνουμε επίσης ότι η ανακοίνωση των νέων Nexus από την HTC αποκλείεται να γίνει πριν τις 6 Σεπτεμβρίου.

Η επίσημη ανακοίνωση του LG V20 θα γίνει 6 Σεπτεμβρίου, αναμένεται να βγει στα ράφια από 23 Σεπτεμβρίου ενώ οι παραγγελίες θα ξεκινήσουν στις 14 του μήνα. Το LG V20 θα επιχειρήσει να σταθεί απέναντι σε αντιπάλους όπως το Samsung Galaxy Note 7, το οποίο να πούμε ότι αναμένεται να αναβαθμιστεί σε Nougat στους επόμενους 2 με 3 μήνες.

lg v20 android nougat, LG V20: Η Google επιβεβαιώνει ότι θα είναι το πρώτο με Android Nougat

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
forneverarrow

Για να δούμε τι λέει και αυτό! Πάντως το V10 ήταν εξαιρετικό στην κάμερα. Θυμάμαι κάτι νυχτερινές λήψεις που είχα δει σε ένα review και ήταν σαν επαγγελματικές!

Πέτρος Π

Όντως πρέπει να είναι εξαιρετικό το κινητό, αλλα νομίζω το android γενικά έχει κουράσει κάπως σαν πλατφόρμα με τις δεκάδες διαφορετικές εκδόσεις, αναβαθμίσεις κλπ κλπ… Πλέον τα Windows 10 νομίζω είναι το πιο λειτουργικό και πλήρες λειτουργικό για κινητό τηλέφωνο.. Όσο για τις κάμερες, τα 950 είναι έτη φωτός μπροστά…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.