LG V20: Προβλήματα με το γυαλί της κάμερας που σπάει εύκολα;

Μετά την τεράστια αποτυχία του Samsung Galaxy Note 7 και την αδυναμία της Samsung να βρει έγκαιρα τι έφταιξε για τις εκρήξεις (ακόμη ψάχνει), η LG να κάλεσε τα media στο Digital Park της για να δείξει ότι στο LG V20 πραγματοποίησε 60.000 τεστ ασφαλείας πριν την μαζική παραγωγή.

Η LG ήθελε να εκμεταλλευτεί επικοινωνιακά την ατυχία της Samsung και να διαβεβαιώσει τους χρήστες της ότι ελέγχει διεξοδικά τις συσκευές της πριν βγουν στα ράφια των καταστημάτων. Μια από τις συσκευές της είναι το LG V20, το οποίο ανακοινώθηκε αρχές Σεπτεμβρίου και κυκλοφορεί ήδη στην παγκόσμια αγορά, εκτός της Ευρώπης, όπου η LG ακόμη δεν έχει αποφασίσει αν θα το φέρει.

Κάποιοι πρώτοι κάτοχοι του LG V20 έχουν αρχίσει να κάνουν παράπονα για το γυαλί της κάμερας στην πλάτη, το οποίο φαίνεται να ραγίζει και να σπάει με μεγάλη ευκολία. Οι αναφορές αυτές υπάρχουν στο Reddit, όπου ένας κάτοχος του LG V20 επισημαίνει ότι το κινητό είχε ραγισμένη την κάμερα όταν το έβγαλε από το κουτί, χωρίς να του πέσει.

Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν πρόκειται για κάποιο γενικό πρόβλημα της συσκευής, ή για μεμονωμένα περιστατικά. Να πούμε ότι πρόσφατα ο YouTuber JerryRigEverything πραγματοποίησε κάποια test στο LG V20 και όταν άσκησε πίεση στο γυαλί της κάμερας για να δει αν γρατζουνιέται, αυτό ράγισε. Αν και κανείς δεν θα πάει να προκαλέσει επίτηδες εκδορές στο κινητό του, σκοπός του video ήταν να δείξει τι θα γίνει αν το κινητό -όντας στην τσέπη- έρθει σε επαφή με τα κλειδιά ή οτιδήποτε άλλο.

Το LG V20 φαίνεται πως είναι μια καλή προσπάθεια της LG, μετά και την αδυναμία του αρθρωτού LG G5 να πουλήσει όσο θα ήθελε η εταιρεία, και το τελευταίο πράγμα που θα χρειαζόταν είναι ένα “shatter-gate”. Όπως ειπώθηκε και παραπάνω όμως, ακόμη δεν γνωρίζουμε τι συμβαίνει ακριβώς και περιμένουμε να δούμε.

lg v20 camera glass, LG V20: Προβλήματα με το γυαλί της κάμερας που σπάει εύκολα;

lg v20 camera glass, LG V20: Προβλήματα με το γυαλί της κάμερας που σπάει εύκολα;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αλέξανδρος

γιατί ζητάνε 700άρια και βάλε; το παραξηλώσανε με τις τιμές, και την ποιότητα που προσφέρουν.. (και Samsung Note 7), αλλά οι ουρές κάνουν τη ζημιά..

bezilys

Ανεπίτρεπτα πράγματα για κινητό 700 και ευρώ!

9gag

60.000 τεστ ασφαλειας και σε ουτε ενα δεν εσπασε το γυαλι της καμερας??? τοσο κωλοφαρδια δλδ?

Νικ

Ειχα το g4 και σε εκεινο μου ειχε σπάσει το γυαλί χωρίς να την πάρω χαμπάρι. Και η αντιπροσωπεία ήθελε ενα κάρο ευρω…καπου στα πενηντα ήταν αν δεν κανω λάθος. Πήρα απο κινα κάτω απο δεκαρικο.

GS

Ευτυχώς που δεν ήρθε Ευρώπη.Θα κλαίγανε τα λεφτά τους όσοι το παίρνανε.

Στυλιανός Βασίλης

οι πρώτες παρτίδες έτσι είναι μετά πυστεύω η LG να το ερεβνήσει το θέμα γιατί ειίναι το καλύτερο κινητό για το 2016 με τα test που έκανε δεν το διαπύστωσε κανονικά ούτε στις πρώτες παρτίδες δεν πρέπει να έχει πρόβλημα το κινητό

vasilist

Μια χαρά αντέχει το τηλέφωνο, όμως το γυαλί πίσω έσπασε εύκολα, πολύ περίεργο γιατί αφήνει σημάδια στο level 7 pick που έχει μάλλον θα είναι λεπτό και ενώ αντέχει της γρατζουνιές δεν αντέχει την πίεση πολύ.

Dimitris

Παιδιά μην τρελενεστε και προσέξτε λίγο την κάθε είδηση που διαβάζετε. Αν έτυχε να βρεθούν κάποια κομμάτια που έχουν σπασμένο το γυαλί δεν σημαίνει τίποτα και φυσικά δεν ξέρουμε αν φέρνει ευθύνη και ο χρήστης (στη δεύτερη φωτογραφία σίγουρα έχει πέσει κατω).

johniq

Μήπως πρέπει όσοι δεν συμπαθούν την Apple να αρχίζουν να σκέφτονται πιο σοβαρά; Δηλαδή η ναυαρχίδες των android να κοστίζουν 700+ ευρώ. Όλοι λένε ότι τα iphone είναι ακριβά. Τι προσφέρουν όμως. Ας αποκτήσει κάποιος ένα iphone και θα καταλάβει. Δεν λέω να το πιάσει στο χέρι του και να το σκαλίσει για λίγο. Λέω να το έχει δικό του, στη καθημερινότητά του. Τότε θα καταλάβει τι εννοώ. Άλλοι λένε είναι κλειδωμένο, δεν μπορείς να περάσεις ότι θες. Αυτά είναι παρελθόν. Υπάρχει άλλα προγράμματα που μπορείς να κάνεις τα πάντα με το iphone. Δεν μπορείς να στείλεις με bluetooth. Ποιος στέλνει με bluetooth τη στιγμή που μπορείς να στείλεις με wifi με απίστευτες ταχύτητες; Ας χρησιμοποιήσει κάποιος το shareit και θα καταλάβει τι εννοώ. Δεν μπορείς να αποθηκεύσεις κάτι που κατεβάζεις από έναν ιστότοπο. Παρελθόν. Λύση; Documents 5. Όσοι όμως δεν είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν ένα iphone καταφεύγουν στην εύκολη λύση. Προσπαθούν να βρουν προβλήματα σε αυτό. Να μη ρίξουν τον εαυτό τους. Έτσι;

Πανος

Το ξέρετε φαντάζομαι ότι δεν ασχολειται κανείς από τις κατασκευάστριες εταιρείες με σχόλια αρθρών σε Ελληνικό η άλλο σάϊτ ……

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.