LG V20: Επίσημα με διπλή οθόνη 5.7″ QHD και dual-camera

Έπειτα από διάφορες διαρροές, πληροφορίες και teasers, η LG ανακοίνωσε επίσημα το νέο της high-end smartphone. Δεν είναι άλλο από το πολυσυζητημένο LG V20 με την διπλή οθόνη και την διπλή κάμερα στην πλάτη του.

Tο LG V20 έχει κατασκευή από κράμα αλουμινίου AL6013, που χρησιμοποιείται για την δημιουργία αεροσκαφών και πλοίων, άρα είναι αρκετά ανθεκτικό. Όπως και ο προκάτοχός του LG V10, διαθέτει MIL-STD-810 πιστοποίηση για αντοχή στα χτυπήματα. Το design του LG V20 θυμίζει εκείνο του LG G5, αλλά δεν είναι αρθρωτό. Ωστόσο, διαθέτει αποσπώμενο καπάκι για να βγαίνει η μπαταρία και κάτω από την κάμερα έχει τοποθετηθεί ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων.

Ενσωματώνει οθόνη 5.7 ιντσών IPS Quad HD και μια δεύτερη οθόνη στην πάνω πλευρά, η οποία δείχνει notifications και ώρα, φορά επεξεργαστή Snapdragon 820, μνήμη RAM 4GB και χωρητικότητα 64GB με δυνατότητα επέκτασης. Διαθέτει την ίδια κάμερα με το LG G5, 16 Megapixel με OIS, laser και phase-detection autofocus, συνοδεύεται από μια δεύτερη wide-angle 8 Megapixel fixed-focus κάμερα για 135-degree λήψεις.

Το LG V20 προσφέρει Steady Record 2.0 σύστημα για εγγραφή video, είναι το πρώτο κινητό που έρχεται με video stabilization της Qualcomm (EIS), που βασίζεται σε γυροσκόπια. Επίσης, διαθέτει image stream analysis (DIS) για να μπορεί να παρακολουθεί τα κινούμενα αντικείμενα και να σταθεροποιεί το video και να ελαχιστοποιεί την παραμόρφωση. Το LG V20 έχει την ικανότητα να συλλαμβάνει χωρίς απώλειες 24 bit / 48kHz audio μαζί με τα video, που σημαίνει ότι θα καταγράφει εξαιρετικά δυνατό ήχο (έως 132dB), όπως για παράδειγμα μια συναυλία, χωρίς υποβάθμιση.

Η εμπρόσθια κάμερα είναι 5 Megapixel με διάφραγμα φακού f/1.9, ο ήχος ήταν πάντα ένα σημαντικό κομμάτι για την LG και το LG V20 έρχεται με 4 DACs για πολύ καθαρό ήχο, 32-bit quad DAC setup, προσφέρει 75-step fine volume και L/R balance control. Διαθέτει B&O Play ακουστικά μέσα στο κουτί. Η μπαταρία του είναι αποσπώμενη στα 3200mAh και υποστηρίζει QuickCharge 3.0. Οι διστάσεις του είναι 159.7×78.1×7.6 χλστ. και ζυγίζει 174 γρ.

Το LG V20 είναι επίσης το πρώτο smartphone που κυκλοφορεί με Android 7.0 Nougat out of the box, το OS υποστηρίζει multi-window, πιο αποτελεσματικό efficient Doze mode, βελτιωμένη διαχείρηση quick notifications και quick toggle.

Θα κυκλοφορήσει σε ροζ, ασημί και γκρι χρώμα, η LG αναφέρει ότι θα διατεθεί μέσα στο τρίτο τρίμηνο, που σημαίνει μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου θα πρέπει να είναι στα ράφια. Ακόμη ωστόσο δεν έχει ανακοινωθεί η τιμή.

lg v20, LG V20: Επίσημα με διπλή οθόνη 5.7″ QHD και dual-camera

lg v20, LG V20: Επίσημα με διπλή οθόνη 5.7″ QHD και dual-camera

lg v20, LG V20: Επίσημα με διπλή οθόνη 5.7″ QHD και dual-camera

lg v20, LG V20: Επίσημα με διπλή οθόνη 5.7″ QHD και dual-camera

lg v20, LG V20: Επίσημα με διπλή οθόνη 5.7″ QHD και dual-camera

lg v20, LG V20: Επίσημα με διπλή οθόνη 5.7″ QHD και dual-camera

lg v20, LG V20: Επίσημα με διπλή οθόνη 5.7″ QHD και dual-camera

lg v20, LG V20: Επίσημα με διπλή οθόνη 5.7″ QHD και dual-camera

lg v20, LG V20: Επίσημα με διπλή οθόνη 5.7″ QHD και dual-camera

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

34 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Tsagarogiorgis

Αν έχει καλή κάμερα το επόμενο κινητό μου.. Κάτοχος Xperia x.. Μπαταρία ξέρουμε;

jim

Πολύ ωραίο!

Cabalerro

3200mah μπαταρια!!!!!!

Καλημερα τι ειναι σε εξελιξη που γραφετε μπροστα 2 πλη καμερα μηπως κανατε 2 λαθακια 6GBμηπως 64GB δεν εχει 24BIτ εχει 32BIT για ηχο εκτος αμα ειναι για το βιντεο το 24BIT μπαατατια 4000mah αποσπωμενη το τελειο κινητο για το 2016

Sotiris

Οι φημες ελεγαν για 4000 mAh μπαταρια και τελικα μειναμε στις φημες.Ωραιο τηλεφωνο αλλα θα ελεγα οτι υστερει στη μπαταρια αφου ειναι μονο 3200.
Αναμενουμε τα πρωτα hands on…

Geo pap

Με αυτη την μπαταρια κανεις δεν γ…απλα απαραδεκτη,ουτε μέρα δεν βγαζει like v10.πολυ πιο ασχημο απο τον προκάτοχο του.θ α δειξει η νεκροψια βεβαια παντως δεν.

manosz

Επιτέλους αποσπομενη μπαταρία!!!! Μπράβο στην lg!

ΝΙΚΟΣ

πανέμορφο αλλά πως θα τα πάει με το πειραγμένο λειτουργικό ? αναβαθμίσεις? μπαταρία?
Πολύ φοβάμαι πως τζάμπα προσπαθεί να καινοτομήσει η lg , όταν στα βασικά είναι κάτι παραπάνω από φάουλ.

Aruganos

Δυστυχώς η βασική οθόνη παρέμεινε στις 5,7 ίντσες άρα θα είναι τεράστιο… Σε εμφάνιση είναι χειρότερο από το V10 για μένα αλλά η μεγάλη απογοήτευση όμως είναι η μπαταρία που από ό,τι φαίνεται δε θα κάνει τη διαφορά. Κατά τα άλλα τα σπάει! Ίδωμεν…

ΠΕΤΡΟΣ

Διαβάζω σε διάφορες πηγές ότι ΔΕΝ έχει προβλεφθεί να κυκλοφορήσει στην Ευρώπη. Υπάρχει τρόπος να επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο; Την περίμενα πως και πως αυτή τη συσκευη 🙁

Δημήτρης

αν έρθει Ελλάδα θα είναι το επόμενο κινητό μου

giannis

Holy mother of god!!!
Ειναι τουμπανο (εκτος μπαταριας) αλλα οχι τοσο ο ομορφο οσο το V10.
Εντυπωσιακες media δυνατότητες.
Αν παψω να χρειαζομαι πενακι θα ταν υποψηφιο μαζι με το mate 9

stelios

Απο την πισω πλευρα πιο ασχημο δεν γινεται,γενικα δε μου αρεσε και σε μερικα βιντεακια που ειδα η οθονη φαινεται ξεπλυμενη ….Παει και αυτο

Παπαροκας tiamat

3200 σε κινητο με 5,9 ιντσες?

Παπαροκας tiamat

Και όντως πολυ πιο ασχημο απο το πανεμορφο πρωτο v10

Για τον π@π÷ρο η LG

Κώστας Ζ.

Αν είχε διπλά ηχεια θα ηταν το καλύτερο κινητό αυτή τη στιγμή…μένει να δούμε το i7 σήμερα και την καμερα του XZ….

Υ.Γ. Ζω για τη στιγμή που οι εταιρείες θα βάλουν παλι xenon flash για όντως απίστευτες φωτογραφίες (να πλησιάζουν τις φωτογραφικές). Βλέπε k850i

Γιάννης1992

Το κινητό είναι πολύ ωραίο εξωτερικά.Το μόνο μείον είναι η μπαταρία που περιμέναμε 4000 και μας βγήκε 3200.Δηλαδή είναι τόσο δύσκολο να πάνε στις 4000 και δε μιλώ μόνο για την lg.Αν είναι τόσο δύσκολο να ρωτήσει τη xiaomi και τη huawei.Αυτές ξέρουν καλύτερα.Τουλάχιστον είναι αποσπώμενη αλλά και πάλι απαράδεχτο.Για να μην είμαι προκατειλημμένος περιμένω να δω αποδόσεις στη μπαταρία.Για τη κάμερα δε σχολιάζω γιατί ξέρουμε όλοι τι εστι η κάμερα της lg.Το μόνο που με ενόχλησε είναι η μπαταρία αλλά όπως προείπα περιμένω να δω πόσο θα διαρκεί.Ας ελπίσουμε να μην έχει τη διάρκεια του v10.

Γιάννης1992

Και στα θετικά και το σύστημα ήχου που έχει

pikachukaki

Μονο οτι εβαλε Theme αξιζει βεβαια δεν θα την παρω στο G4 μου γιαυτο Bye bye LG….

John-John

Για μπαταρία και design no comment

GS

Από μπροστά πολύ όμορφο από πίσω το χαλάει η διπλή κάμερα
Επίσης πολύ χαμηλή μπαταρία είναι σαν τηλέφωνο που έχει 1500mAh
Θα προτιμούσα Redmi Note 4

Στυλιανός Βασίλης

Κώστα κάνε τα κόλπα σου τα ωραία hans on να το δούμε αναλυτικά το επόμενο μου κινητό κηνητάρα 2016 ειναι το LG V20 μόνο να κυκλοφορηήσει και στην Ελλάδα νσ μην κ΄σνει ηLG όπως στο LG V10 που δεν το κυκλοφόρησε

Cenjo

Πραγματικά αυτό που κάνανε με το κουμπί της αποσπώμενης μπαταρίας είναι τρομερό. Αν δεν κάνω λάθος είναι η πρώτη που εφαρμόζει αποσπώμενη μπαταρία με αλουμινένιο σασί. Ας ελπίσουμε να το δούμε και από άλλες εταιρείες.

Τώρα όσο για την χωρητικότητα σίγουρα περιμέναμε κάτι περισσότερο.
Αν το είχε κάνει και η Samsung αυτό δεν θα είχε κανένα πρόβλημα. Ας ελπίσουμε να μάθει από τα λάθη της.

Γιώργος

Πολύ όμορφο κινητό και με εξαιρετικές δυνατότητες αλλά με χαλάει που θα έχει IPS (δεν συγκρίνονται με τις AMOLED της Samsung). Κατά τ’ άλλα πολύ καλό.
ΥΓ. Αν είχε μεγαλύτερη μπαταρία θα ήταν και πιο χοντρό..

Petros7

H ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΑΛΟΥΜΙΝΕΝΙΟ ΣΑΣΙ. ΜΠΡΑΒΟ LG.

vladimiros

Για μενα ποιο ωραιο απο εμφανιση απο G5,αλλα οχι και το πιο ομορφο κινητο ομως,αυτην την δευτερη οθονη τι την ξανα εβαλαν τζαμπα χωρος,ωραια εχει καποια πλεονεκτηματα αλλα θα μπορουσουν να βαλουν σκετο 5,7 ιντσες οσο μια χειροβομβιδα οπα σορυ οσο ενα Note 7 δηλαδη!! και αυτο που βγαινει το καπακι και ειναι μεταλικο ( ελπιζω οχι σαν αυτη του G5) ειναι καλο,γιατι μονο η Lg τα κανει αυτα….τωρα χαλανε δεν χαλανε παθαινουν bootloop δεν μας πηραζει χαχαχα

Ιωάννης jb

Η lg πάει έχει χάσει το παιχνίδι..
Μα καλά αυτή η δεύτερη οθόνη που χρησιμεύει ήθελα να ήξερα!!
Κορυφαίο ήχο λέει καλά εδώ γελαμε… Κορυφαίος ήχος χωρίς καν στέρεο ηχεία!!
Κουμουτσα κάμερα από πίσω πιο άσχημο δε πάει.. Ok είναι το g5 πιο άσχημο ξέχασα!!
Μπαταρία 3200 με 5.7 κ 0.2 ίντσες.. Ανάλυση 2k άχρηστη.. Ζητημα αν θα βγαζει μερα..
Βάλε τουλάχιστον 4k μωρή lg κ μπαταρία 4 χιλιάρικα…. Ή fhd με 3 χιλιάρικα… Όχι άλλες άχρηστες αναλύσεις φτάνει δεν άντεχω άλλο κάρβουνο!!!!
Αδιάβροχο?? Ούτε για αστείο..
Την αποσπώμενη τη να τη κάνω?? άλλη όρεξη δεν είχαμε θα καθόμαστε να αλλάζουμε κ μπαταρίες τώρα.. Άσε μας ρε φίλε.. 3 κινητά έχω πάρει με ενσωματωμένη μπαταρία πρόβλημα ποτέ δεν είχα…

Συμπέρασμα…???? Τραγικό smart..

Gvirginia

@Cenjo Στα smartphones ίσως (μπορεί να υπάρχει κανένα κινέζικο στυλ CAT), στα κινητά γενικά όχι (υπάρχουν Nokia/Samsung). Το κακό με αυτά τα καπάκια είναι ότι άμα σου στραβώσει λίγο, δεν κουμπώνει μετά. Θυμάμαι που πάλευα με το καπάκι του Nokia X5-00 (αν δεν κάνω λάθος το μοντέλο)

@Ιωάννης jb
Καταλαβαίνεις πιστεύω ότι ο καθένας έχει διαφορετικές προτεραιότητες έτσι? Εσύ γουστάρεις stereo ηχεία και αδιαβροχοποίηση, ο άλλος γουστάρει δεύτερη οθόνη και καλύτερο DAC. Η αποσπώμενη χρησιμεύει αν θες να κρατήσεις τη συσκευή για αρκετά χρόνια και να μην πληρώνεις 60άρια για να σου αλλάξουν μπαταρία.
Επίσης δεν αναφέρει πουθενά “κορυφαία ηχεία” αλλά “κορυφαίος ήχος”.. Υπάρχουν και εξωτερικά ηχεία / ακουστικά.

Δημητρης

εγω παντως περιμενω να βγει και το πηρα!

ghad21

Εξαιρετικο κινητο,βελτιωσε σε στοχευμενα σημεια τα spec του v10,με τις δυνατοτητες καταγραφης ηχου πραγματικα εντυπωσιακες!Και μην ξεχναμε το 1ο κινητο με nougat!Eκει που ξενερωσα λιγο ηταν οτι τα 16mp ειναι πλεον σε 4:3 και οχι 16:9 οπως πριν.Αυτο βεβαια σημαινει οτι φοραει καποιον καινουργειο αισθητηρα.Κωστα μπορεις να το ψαξεις αυτο η αν γνωριζει καποιος φιλος?

Υγ. Η μεγαλυτερη κατα 200mah μπαταρια σε συνδυασμο με την καλυτερη διαχειρηση που κανει ο snap 820 και το nougat,σημαινει αρκετα καλυτερη διαρκεια οποτε μην ανυσηχειτε.

παπαροκας tiamat

νταξη….
Ο καθενας εχει τη γνωμη του περι ομορφιας κλπ αλλα οπως και να’χει και οπως το ειχα ξαναγραψει εδω, εχω και ενα g flex 2 επειδη το ειχα βρει φτηνα.

Εχει παθει και αυτο boot loop οπως παθαινουν τα g4. Sorry αλλα η lg αλλα δε μας τα λεει καθολου καλα με την αξιοπιστια των τηλεφωνων της και αυτο ειναι το πρωτο που πρεπει να δει

Cenjo

Gvirginia:
Ισχύει αυτό με τα καπάκια το ότι αν στραβώσουν την έβαψες μετά. Αλλά από τι είδα και σε αρκετά βίντεο αντοχής το ρίχνανε από πολύ ψηλά και το καπάκι δεν πάθαινε τίποτα. Είναι αρκετά ανθεκτικό οπότε περιμένουμε να το δούμε και από κοντά.

Darth

εγω μπαταρια περιμενα πως και πως να ειναι 4000 αλλα δεν… ετσι αδιαφορη και αυτη η συσκευη

Δημήτρης

Δήλωσα πιο πάνω ότι αν έρθει Ελλάδα θα είναι το επόμενο κινητό μου και ο ο λόγος είναι ότι έχει αυτά που ψάχνω προσωπικά σε ένα κινητό: 1)Μεγάλη Οθόνη 2)καλή κάμερα 3)ir blaster (το χρησιμοποιώ συνέχεια). Απλά θέλω να εκφράσω το παράπονο μου προς την lg γιατί βρίσκω απαράδεκτο να γίνεται η παρουσίαση μιας ναυαρχίδας της εταιρείας και να μην ανακοινώνει τιμές αλλά και σε ποια μέρη θα κυκλοφορήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.