LG V20: Διέρρευσαν για πρώτη φορά τα χαρακτηριστικά του

Το LG V20, ο διάδοχος του LG V10 με την διπλή οθόνη και την dual-camera μπροστά, είναι η επόμενη μεγάλη ανακοίνωση που θα κάνει η LG, συσκευή στην οποία θα ρίξει μεγάλο βάρος, μιας και το LG G5 δεν μπόρεσε να φέρει τις πωλήσεις που ήθελε.

Η ίδια η LG επιβεβαίωσε εχθές ότι η ανακοίνωση του LG V10 θα γίνει μέσα στον επόμενο μήνα, θα δοθεί μεγάλη σημασία στα multi-media και μάλιστα θα τρέχει τη νέα έκδοση Android 7.0 Nougat. Δυστυχώς η ίδια δεν μας έδωσε περισσότερες πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου smartphone, όμως γι αυτό υπάρχουν οι διαρροές.

Σύμφωνα λοιπόν με τις φήμες που έρχονται από την Κορέα, το LG V20 θα έρθει με οθόνη 5.5 ιντσών με ανάλυση 1080×1920 pixels, ενώ το περσινό LG V10 ήταν στις 5.7 ίντσες με ανάλυση 1440×2560 pixels. Επιπλέον, θα φορά τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 820, Adreno 530 GPU, μνήμη RAM 3 ή 4GB, χωρητικότητα 32GB/64GB με δυνατότητα επέκτασης έως και 256GB μέσω κάρτας microSD.

Δεν υπάρχει αναφορά στην δεύτερη μικρότερη οθόνη που είχε το περσινό LG V10, η κάμερα στην πλάτη αναμένεται στα 20 Megapixel, η εμπρόσθια κάμερα 8 Megapixel, δεν υπάρχει επίσης κάποια αναφορά αν θα δούμε και φέτος dual selfie camera. Θα έχει Type-C USB θύρα και μπαταρία 4000mAh.

Από τα παραπάνω δεν είναι τίποτα επιβεβαιωμένο και κρατάμε τις επιφυλάξεις μας περιμένοντας να δούμε τι μπορεί να κάνει η LG για να σταθεί απέναντι σε αντιπάλους όπως Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S7 edge, Samsung Galaxy Note 7, iPhone 7 και iPhone 7 Plus.

lg v20 specs leaked, LG V20: Διέρρευσαν για πρώτη φορά τα χαρακτηριστικά του

LG V10

lg v20 specs leaked, LG V20: Διέρρευσαν για πρώτη φορά τα χαρακτηριστικά του

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

18 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
dark_master

Μικρότερη ανάλυση από το προηγούμενο μοντέλο? Δεν νομίζω… Tο ίδιο και για τη Ram του

Ιωάννης jb

Χαχαχα θα έχει πολύ γέλιο να πάει σε fhd…
Θα πεθαινα για ένα σχόλιο από τον leog3 που μετά έγινε leog4…
Ασχημουτσικο το v10 δε το προτίμησε ο κόσμος.. αφού μέχρι κ ο τελευταίος κινέζος έχει ντιζαινατο smart…
Η lg επιμένει στα άσχημα smartphones που έχουν προσθήκες χωρίς μελλοντικές προοπτικές..
Βλέπε πίσω κουμπιά που πλέον έχουν αφαιρεθεί.. Διπλή κάμερα που ήρθε για να φύγει κ όχι για να μείνει.. Αλλά και τηλ τα οποία έχουν πρόσθετα μέρη, ειναι καταδικασμενα σε αποτυχία..

Γιάννης1992

Το v10 δεν πέτυχε λόγω μπαταρίας.Αν έχει το v20 4000mah τότε θα είναι τούμπανο.Η LG φτιάχνει δυνατά κινητά αλλά το χάνει στην μπαταρία.

Petros

Θα κανω ενα σχολιο για το LG G5 επειδη αναφερεται ο Ιωάννης jb , ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ!!! Η μπαταρια φορτιζει ταχυτατα απο το 20% – 100% σε σαραντα λεπτα, βγαζει τελειες φωτογραφιες και το βιντεο ειναι πολυ καλο αφου εχει OIS, δεν κολλαει πουθενα στις εφαρμογες – internet και δεν εχει αναγκη κατα την γνωμη απο τα προσθετα αφου εχει τελειο ηχο και οπως ειπα παραπανω τελεια καμερα. Αυτα.

ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ

Petros. Που σου έχει φόρτιση εσένα σε 40 λεπτά το τηλεφωνο? το έχω το lg g5 και πότε δεν μου έχει φόρτιση από το 20 της εκατό 40 λεπτα. Κάνει να φόρτιση μια ωρα και είκοσι λεπτα 1:20.

GiorgosM.

Αν το βγαλει σε διαστάσεις g4 το χτύπησα.! Και εφόσον έχει και ultra wide angle camera ακόμα καλύτερα…ειδάλλως Νοέμβριο μήνα με κάνα τρακοσσαρι και κάτι το g5.Ο αντικαταστάτης του εξαιρετικού camera phone μου g4….θα βάλω στην άκρη για πούλημα τον ευρυγωνιο tokina 11-16mm έχω κουραστεί το βγάλε βάλε και το κουβαλημα…βγάζεις τρούλους εσωτερικούς χώρους υπόστεγα όλα μέσα….αφήστε τους άλλους να φωτογραφίζουν με s7 k iPhone…μόλις βλεπουν τι βγάζει το g5 ρωτούν όλο απορία….πώς το έκανες αυτό;;;

Mimis

Το v10 το εχω στην κατοχη μου 2 μηνες τωρα.σας οληροφορω οτι ολοι μου λενε οτι το κινητο ειναι πανεμορφο!οπως μ αρεσει και σε εμένα.αρα λοιπον ειναι αντικειμενικη η ομορφια του.το κινητο μεχρι στιγμης τα παει μια χαρα.για την μπαταρια θα συμφωνισω οτι θα ηθελε πιο μεγαλη.μς νορμαλ χρηση μου βγαζει ανετα μια μερα αλλα με βαρια μιση…φορτιζει ομως γρηγορα οποτε μικρο το κακο..

rigas8279

Μεταλλική κατασκευή?

Petros

ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ, και εγω το εχω το τηλεφωνο και φορτιζει σε 40 λεπτα απο 20% εως 100%. Μαλλον καποιο προβλημα εχει το κινητο σου.

mimis

και εμενα τοσο θελει περιπου για 100%.γυρω στα 40 λεπτα.

ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ

petros. Στην οικογένεια μου έχουμε 3 lg g5 και τα 3 θέλουνε μια ώρα και κάτι να φορτισουνε απο το 20 της εκατο. Και τα 3 έχουνε πρόβλημα?

Γιωργος φ

Παιδες εχω το g5 εδω και αρκετες μερες….με κανονικη χρηση μου βγαζει μια μερα η μπαταρια…ασε που φορτιζει σε 40-50 λεπτα φουλ…καμερα και ηχειο τι να σχολιασεις?? Ισως απο τα κορυφαια…
Δεν χρειαζεται το κινητο τα προσθετα μαραφετια που διαφημιζουν…
Παει σφαιρα και δεν κολλαει πουθενα..για την τιμη του αξιζει πολυ παραπανω απο τα galaxy..
Αυτα απο μενα..

Petros

ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ, δεν προκειτε να ασχοληθω αλλο, εχω το LG G5 και φορτιζει σε 40 λεπτα, εσυ λες ανακριβειες : 1ωρα και 20 λεπτα και την αλλη μια ωρα και κατι…δεν εχω κατι αλλο να πω.

mimis

εάν τα κινητα σου φορτιζουν σε μια ωρα και 40 λεπτα..τοτε ή δεν τα αφηνεις να φορτισουν κανονικα ή καποιο πρβλημα υπαρχει με τον φορτιστη σου.και εγω όταν το βαζω σε κανονικο φορτιστη θελει καμια ωρα και…

Alekos

Η φωτεινότητα του G5 πως είναι; Πλέον στα 380€ (skroutz) φαντάζει μοναδικό κινητό. Αλλά διαβάζω σε διάφορα forum ότι η οθόνη δεν έχει ωραία χρώματα και αρκετά χαμηλή φωτεινότητα..

Γιωργος φ

Ισα ισα που η φωτεινοτητα του διαφημιζεται σαν ενα απο τα δυνατα του σημεια…παρτο και δεν θα το μετανιωσεις !!

Alekos

Ειμαι ανάμεσα σε G5 και V10 (ίδια τιμή) και πραγματικά δεν ξέρω πιο να διαλέξω..και τα δύο πολύ δυνατά αλλά με το G5 φοβάμαι το πορτακι για την μπαταρία πως θα είναι..

Γιωργος φ

Να σου πω την αληθεια δςν το εχω βγαλει εγω καθολου…απο οτι διαβασα στο ιντερνετ, το θεματακι που ειχαν τα πρωτα μοντελα g5, τωρα δεν το εχουν…το διορθωσαν…απο εκει και περα, λογικα θα του φορεσεις καποια θηκη…με την θηκη δεν θα φαινεται ετσι κι αλλιως σε περιπτωση που δεν ευθυγραμμιζεται…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.