LG V30: Με οθόνη 6″ OLED, αλλά μικρότερο από το LG V20

lg v30 6inch oled, LG V30: Με οθόνη 6″ OLED, αλλά μικρότερο από το LG V20

Η LG δεν έχει κάνει ακόμη επίσημο το LG V30, αλλά αποφάσισε να μας δώσει κάποιες πρώτες λεπτομέρειες μαζί με μια εικόνα teaser από το μπροστινό μέρος της οθόνης. Βλέπουμε τις κυρτές πλευρές και το μέγεθος των bezels στην οθόνη.

Η LG αναφέρει ότι η επόμενη ναυαρχίδα θα είναι η πρώτη που θα χρησιμοποιεί P-OLED οθόνη, που σημαίνει ότι η βάση για το OLED panel είναι πλαστικό και όχι εύθραυστο γυαλί. Το τελευταίο LG smartphone με OLED panel, ήταν το LG G Flex 2.

Ο Juno Cho, πρόεδρος της LG Electronics Mobile Communications, σε επίσημη δήλωσή του ανέφερε πως εν μέσω του ισχυρού ανταγωνισμού στην παγκόσμια αγορά των smartphones, πλέον είναι η κατάλληλη στιγμή να φέρουν πίσω την OLED σε μια από τις συσκευές της LG.

Η οθόνη 6 ιντσών OLED FullVision, θα είναι η μεγαλύτερη που έχει βάλει η LG τα τελευταία 4 χρόνια, αλλά λόγω του ότι είναι FullVision, το σώμα του LG V30 θα είναι μικρότερο από του LG V20. Το bezel στην επάνω πλευρά είναι μειωμένο κατά 20%, και στην κάτω κατά 50%. Για να ελευθερωθεί περισσότερος χώρος, το LG logo θα μετακινηθεί από την κάτω πλευρά της οθόνης, στην πλάτη.

Όπως είπαμε, η οθόνη θα είναι κατασκευασμένη από πλαστικό, επιτρέποντας τις κυρτές άκρες για καλύτερη αίσθηση στο κράτημα. Το νέο panel προστατεύεται από Gorilla Glass 5, και απαιτεί λιγότερη ενέργεια, κάτι που ευνοεί την μπαταρία.

Το LG V30 θα έχει αναλογία οθόνης 2:1 και την ίδια ανάλυση με το LG G6, QHD+ (1440×2880 px). Διαθέτει υποστήριξη HDR10 playback για περιεχόμενο με πολύ μεγαλύτερο contrast, καλύτερο framerate και ευρεία γκάμα χρωμάτων.

Η επίσημη ανακοίνωση του LG V30 θα γίνει 31 Αυγούστου, στο πλαίσιο της IFA 2017. Μεταξύ άλλων θα έχει επεξεργαστή Snapdragon 835, 4GB RAM και διπλή κάμερα στην πλάτη.

Πηγή: 1,2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Fanis

Ξαναλέω αν θέλει να πουλήσει πρέπει να χτυπήσει τις τιμές! Αν ζητήσει 800€ κλαφτα… Ο κόσμος δεν σε εμπιστεύεται πλέον lg πάρτο χαμπάρι… Με 599 αρχική κάποιος θα το σκεφτεί…

pitsi

εαν δεν φτιαξουν τα bootloop καμια σωτηρία για την εταιρία. εγω εχω το LG g flex που εχει την πρωτη οθόνη P-OLED 6″ και εχει ghosting οπως και τα περισσότερα G flex και G flex 2. Επίσης η LG δεν έκανε καμια ενημερωση πανω στο λογισμικό και το κινητό εχει την kitkat έκδοση απο το εργοστάσιο. Το κινητό το αγόρασα 3 μήνες μετα την κυκλοφορία του στην αγορά της Ελλάδας και οσες φορές προσπάθησα να επικοινωνήσω με την LG Ελλάδας μου λέγαν δεν ξέρουμε για το πρόβλημα σας με το Ghosting ουτε για το αν θα γίνει καποια ενημέρωση στο λογισμικό…και αυτό το λέγαν για καιρο που τους εστελνα μνμ και επαιρνα τηλ. Απαράδεκτη εταιρία. Τωρα δε που έκλεισε και το τμημα της LG στην Ελλάδα τρεχα γύρευε. Όποιος θελει να αγοράσει κινητό LG ας το σκεφτεί πολυ πολυ καλα το ρισκο.

Anonis

Bootloop,image retention,light bleeding,αυτονομία για γέλια κλπ…
Να βρίσκεις V20 στα 300 και να φοβάσαι να το πάρεις. Εκεί μας έφτασαν… Αχ ρε LG…

Wipeout

Παιδιά σταματήστε αυτο με το bootloop..προπερσινά ξινα σταφύλια..Προσέξτε τα αγαπημενα σας site και reviewers..δεν υπαρχουν bootlloop ποια..και μαλιστα το g6 ειναι απο τα πιο αξιοπιστα αυτη την στιγμη..επισης ολοι οι reviewers ακομα χρησιμοποιουν για video recording το v20..Τιμες πολυ καλες..απλα η εταιρεια δεν κανει διαφήμιση τα κινητα τις ..μονο αυτο το προβλημα εχει ποια ..το marketing..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.