LG V30: Εικόνα του μπροστινού panel με διπλή selfie κάμερα

lg v30 dual selfie camera, LG V30: Εικόνα του μπροστινού panel με διπλή selfie κάμερα

Δεδομένης της πορείας της σειράς V, αυτό που μπορούμε να θεωρήσουμε λογικό είναι ότι η LG θα θέλει να την συνεχίσει. Μετά την ανακοίνωση του LG G6, σειρά παίρνει ο διάδοχος του LG V20. Σήμερα διέρρευσε μια εικόνα, που λέγεται ότι ανήκει στο μπροστινό panel του LG V30. Βλέπουμε ότι η LG θα κρατήσει την ίδια σχεδιαστική γραμμή με το LG V20.

Αυτό που έχει ενδιαφέρον να παρατηρήσουμε είναι ότι μάλλον θα δούμε διπλή κάμερα στην μπροστινή πλευρά. Για την πλάτη δεν έχουμε πληροφορίες, αλλά αφού LG G5, LG V20 και τώρα το LG G6, διαθέτουν dual camera, δεν περιμένουμε τίποτα λιγότερο από το V30.

Είχε ακουστεί η φήμη ότι η LG μπορεί να μην βάλει την δεύτερη οθόνη φέτος στο LG V30, αλλά απ ότι δείχνει το panel, παραμένει στη θέση της. Για τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά, οι (ανεπιβεβαίωτες) πληροφορίες έχουν κάνει λόγο για επεξεργαστή Snapdragon 835 (ο οποίος δεν ήρθε στο LG G6), μνήμη RAM 6GB και βελτιωμένο DAC.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Βασίλης

ας παει μνημη ram 8GB me snapdragon 835 και με 2 εκδοσεις οπως εκανε με το LG G3 αλλα το κινητο να ερθει Ελλαδα οχι οπως εγινε με το LG V10 LGV20 που δεν ηρθανε ποτε επισημα απο την LG μεγαλο τραγικο λαθος αυτο που εκανε ελπιζω να μην το κανει με το LG V30 να ερθει με μαμα ANDROID 8 O OREO θα ειναι το πρωτο smarthphone με 4 καμερες

Πάνος®

Ακριβώς όπως τα λέει ο Βασίλης. Τούμπανο θα είναι πάλι και αυτό, αλλά τι να το κάνεις χωρίς επίσημη εισαγωγή στην Ευρώπη, όπως έκαναν οι Κορεάτες με τα V10 & V20.

Παναγιώτης

Μήπως το γεγονός ότι δεν ήρθε, έχει να κάνει με το δείκτη SAR, που πιθανόν ήταν πάνω από τα ευρωπαϊκά όρια;;;

bezilys

Αυτή η μόδα με της διπλές κάμερες έχει καταντήσει αηδία τι να την κάνεις την διπλή κάμερα στην selfie!!? Εδώ ούτε πίσω δεν είναι σημαντικό η διπλή κάμερα πόσο μάλλον μπροστά σε λίγο θα βάζουν διπλές οθόνες(Ίδη έχουν βάλει!!)δεν βάζουν καλύτερες καμιά θύρα παραπάνω πιο χρήσιμο θα ήταν αντι να της βγάζουν ….

Βilly

Μάγκες έχω ένα ALCATEL pop 4s και κάνω τέλεια την δουλειά μου μη σας παίρνουν τα λεφτά σας τζάμπα τα λαμογια οι κορεατες με 800_900 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.