Smartphones

LG V30: Από 15 Σεπτεμβρίου ξεκινά η διαθεσιμότητα [Ν. Κορέα]

Η 31η Αυγούστου είναι η μεγάλη μέρα για την LG καθώς, στο πλαίσιο της IFA 2017, θα ανακοινώσει τη δεύτερη ναυαρχίδα του έτους, το LG V30. Ωστόσο, όπως γίνεται συνήθως, το κινητό δεν θα γίνει διαθέσιμο αμέσως.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδει το Android Authority, οι πρώτοι τυχεροί που θα πάρουν στα χέρια τους το LG V30 είναι όσοι βρίσκονται στη Ν. Κορέα, όπου θα πωλείται από 15 Σεπτεμβρίου.

Στις ΗΠΑ θα κυκλοφορήσει σχεδόν έναν μήνα αργότερα, στις 28 Σεπτεμβρίου, με τις παραγγελίες να ανοίγουν 17 Σεπτεμβρίου. Όσο για την ευρωπαϊκή αγορά, υποθέτουμε πως θα έρθει τέλη Σεπτεμβρίου επίσης.

Το LG V30 αναμένεται με οθόνη 6.2 ιντσών OLED, 18:9 aspect ratio, επεξεργαστή Snapdragon 835, μνήμη RAM 6GB, διπλή κάμερα 13 Megapixel στην πλάτη και μπαταρία 3200mAh . Η LG φέτος αναφέρεται ότι έχει αφαιρέσει την δευτερεύουσα οθόνη, που είδαμε στα LG V10 και LG V20.

Για την τιμή δεν υπάρχουν πληροφορίες, αλλά υποθέτουμε θα κυμαίνεται στα 600 με 700 δολάρια.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 30 Ιουλίου 2017 10:31

Σχόλια

  • θα μπορούσαν να βάλουν δυνατότερη μπαταρία, αφού δεν είναι ούτε μικρό ούτε λεπτό σαν κατασκευή, αλλά και πάλι μιλάμε για τρομερή κινητάρα που χτυπάει στα ίσια το S8+ και από ότι φαίνεται σε αρκετά χαμηλότερη τιμή.

  • Εαν καταφερει κ διατηρησει το fm radio , κ το IR port με την διπλη του καμερα θα ειναι ισως η πιο τοπ επιλογη.

  • Πραγματικά χρειάζεται μεγαλύτερη μπαταρία νομίζω. Επίσης καλύτερα να είναι μικρότερο σε μέγεθος. Τότε θα είναι το απόλυτο κινητό με αυτή την τιμή (αν και φοβάμαι ότι θα είναι ακριβότερο...)

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.