LG V30: Renders με δευτερεύουσα οθόνη στην κάτω πλευρά

lg v30, LG V30: Renders με δευτερεύουσα οθόνη στην κάτω πλευρά

Ακολουθώντας τα LG V10 του 2015 και LG V20 του 2016, η LG αργότερα μέσα στην χρονιά αναμένεται να ανακοινώσει το LG V30. Τα V10 και V20 διαθέτουν μια δευτερεύουσα οθόνη στην επάνω πλευρά, εκτός από την βασική, ενώ το LG V30 ίσως έχει διαφορετικό σχεδιασμό.

Ο evleaks διέρρευσε κάποιες εικόνες από mockups του Project Joan, a.k.a. LG V30, όπου η LG φαίνεται να οραματίστηκε την επόμενη ναυαρχίδα της σειράς V ως slider phone.

lg v30, LG V30: Renders με δευτερεύουσα οθόνη στην κάτω πλευρά

lg v30, LG V30: Renders με δευτερεύουσα οθόνη στην κάτω πλευρά

Δεν γνωρίζουμε αν αυτό είναι το τελικό design που αποφάσισε να ακολουθήσει τελικά η LG, αλλά αυτό που βλέπουμε είναι δυο ανεξάρτητες οθόνες αφής, με το κάτω (και μικρότερο) κομμάτι να σου δίνει τη δυνατότητα αλληλεπίδρασης με διάφορα apps. Λόγω του μεγαλύτερου μεγέθους της η “slide-out” οθόνη θα πρέπει να παρέχει καλύτερη εμπειρία χρήσης από την δευτερεύουσα οθόνη στα LG V20 και LG V10. Η οθόνη αυτή θα μπορούσε να περιλαμβάνει ακόμη και virtual keyboard.

Η ανακοίνωση του LG V30 αναμένεται τον Σεπτέμβριο, θα είναι συμβατό με Google Daydream και η πρώτη ναυαρχίδα της LG με οθόνη OLED.

lg v30, LG V30: Renders με δευτερεύουσα οθόνη στην κάτω πλευρά

Τέλος, να πούμε ότι κρατάμε κάποιες επιφυλάξεις για το εάν θα μοιάζει έτσι το LG V30, ενώ και ο ίδιος ο @evleaks σημειώνει: “not clear if the project is still headed in this direction”.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Aruganos

Μακάρι να ΜΗΝ είναι έτσι…

James

Ας κοιτάξει η LG να διορθώσει τα προβλήματα στις πλακέτες της με τα boot loops και μετά ασχολείται και με τέτοια. Άντε γιατί έχει παραγινει

forneverarrow

Επιτέλους κάτι εξαιρετικά ενδιαφέρον!!! Ελπίζω σε καλή υλοποίηση αν τελικά ισχύει…

Nick_GR

Κι άλλη σοκοφρέτα;

Γιώργος Μπλατσαρας

Για κανένα λόγο…

Tsiman

@James
Δεν έχει διορθωθεί το πρόβλημα με το boot loops; Γιατί επιμένετε όλοι σε αυτό το ξεπερασμένο πρόβλημα. Οι πρώτες παρτίδες ήταν λάθος…μετά από σέρβις διορθώνετε. Και άλλες εταιρίες είχαν προβλήματα στις αρχικές παρτίδες. Όπως h Samsung με το sudden death του S3.
Tα λέω αυτά γιατί είμαι κάτοχος ενός LGG4 από τον Μάρτιο του 16 και δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα, εκτός ίσως της μπαταρίας που νομίζω πλέον έχει χάσει αρκετά την απόδοσή της.

james

@Tsiman ολο ξεπερασμενο ειναι το προβλημα και ολο εδω ειναι. Την εβδομαδα που μας περασε, ξερω για τρια LG Nexus 5X που επαθαν bootloop. Οι πλακετες της εχουν γενικα προβλημα. Απο μενα, ενω την εχω προτιμησει αρκετες φορες στο παρελθον, εχει φαει οριστικο ακυρο.

Tsiman

Για το 5Χ δεν είχα ακούσει ποτέ κάτι…για να το λες κάτι παραπάνω θα ξέρεις. Το χειρότερο για εμάς είναι οτι δεν υπάρχει πια LG HELLAS…και οτι συνεπάγεται ….

Pilex

@Tsiman Έχω το v10 και έπαθε bootloop σε 11 μήνες. Παρά το ότι δεν είχε κυκλοφορήσει επίσημα στην Ελλάδα, από την LG, το πήγα στην Procordia, την Πέμπτη και την παρασκευή το είχαν έτοιμο με αλλαγή πλακέτας. Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω, πόσο τυχερός ήμουν.

Μανώλης

μια χαρά αυτό το νέο πείραμα της LG αλλά να μη το κάνει με πανάκριβες συσκευές.. 😉

Panoslast

Νομίζω δίνει points αν όντως μπορεί να λειτουργεί με διάφορα apps π.χ keyboards ειδάλλως θα είναι ακόμα μια απο τα ίδια της ελτσι

Ante_geia

Οκ ας πούμε ότι το έβγαλε … το θέμα είναι να έχει και την κατάλληλη υποστήριξη. Updates, εφαρμογές κτλ. Πόσοι developers θα κάτσουν και θα φτιάξουν εφαρμογές για την δεύτερη οθόνη. Πόσοι θα προσαρμόσουν της εφαρμογές τους για να εκμεταλλεύονται την λειτουργία της δεύτερης οθόνης;;; ΚΑΝΕΝΑΣ

Ante_geia

Με λίγα λόγια ωραίο concept … αλλά concept

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.