Πληροφορίες για LG V30 με Snapdragon 835 και 6GB RAM

Ενώ βρισκόμαστε εν αναμονή της ανακοίνωσης του LG G6, για το οποίο έχουμε μάθει σχεδόν τα πάντα όσον αφορά στα τεχνικά χαρακτηριστικά, σήμερα έρχονται πληροφορίες για το μη ανακοινωμένο LG V30, τον διάδοχο του LG GV20.

Αυτή θα είναι η δεύτερη ναυαρχίδα που θα ανακοινώσει η LG μέσα το 2017. Η LG συνηθίζει να ανακοινώνει δυο premium smartphones μέσα στη χρονιά, ένα από τη σειρά G και ένα από τη σειρά V, στο δεύτερο μισό του έτους.

Πέρσι είχαμε το LG V20, οπότε η φυσική συνέχεια είναι το LG V30, για το οποίο υπάρχουν (ανεπιβεβαίωτες) πληροφορίες ότι θα φορά επεξεργαστή Snapdragon 835, μνήμη RAM τουλάχιστον 6GB και καλύτερο ήχο από το LG V20.

Οι πληροφορίες για βελτιωμένο ήχο υπάρχουν και για το LG G6, που ανακοινώνεται την ερχόμενη εβδομάδα. Ωστόσο το G6 θα φορά επεξεργαστή Snapdragon 821 και όσοι θέλουν Snapdragon 835, μάλλον θα πρέπει να περιμένουν το LG V30. Ο λόγος που η LG πάει σε Sd821 φαίνεται να είναι η Samsung, η οποία θέλει όλα τα αρχικά κομμάτια για το Samsung Galaxy S8. Αφού, το V30 αναμένεται να ανακοινωθεί σε αρκετούς μήνες από σήμερα, είναι λογικό να πάει σε 835.

Ωστόσο, ακόμη είναι πολύ νωρίς για να γνωρίζουμε με βεβαιότητα τα χαρακτηριστικά του LG V30, οπότε κρατάμε κάποιες επιφυλάξεις.

LG V20

lg v30 specs leaked, Πληροφορίες για LG V30 με Snapdragon 835 και 6GB RAM

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Demis

Ας είναι μόνο απροβλημάτιστο τπτ άλλο δεν θέλω

Πάνος

Τι να το κάνεις αν δεν έρθει Ευρώπη όπως έγινε και με το V20…

KnightRider

Να βαλουν πρωτα πολυ καλα μικρόφωνα μπας και ηχογραφήσει καλα τα μπάσα και τα πρίμα – στο V20 ειναι λιγο tragic!!

ioannis

αν ειναι οπως στην φωτο θα ειναι πολυ γαματο…. αρκει αυτο το κατω μαυρο μπεζελ να γινει οθονη διαφορετικα θα φαινεται πατατα…

alexis touba

Ρε βαλτε καμια μπαταρια της προκοπης να χαρει ο κοσμος τις συσκευες τους τουλαχηστο για μια μερα!!Αλιως ανοιξτε μαναβικο ζητατε 700ευρ και αυτονομιες για κλαματα

Στράτος

Θα συνιστούσα να μην ενθουσιάζεστε τόσο για το V30, διότι αν η LG ακολουθήσει την ίδια πολιτική όπως και με το V20, δεν θα το δούμε στην Ευρώπη. Τουλάχιστον οχι επίσημα, με οτι αυτό συνεπάγεται.Ελπίζω πάντως να αλλάξει κατεύθυνση.

8GB RAM για 2 εφαρμογες facebook messenger εργαλειο

forneverarrow

Ρε έχετε φαγωθεί με τη ram και τη μπαταρία και αν έχει 835! Πυρηνική φυσική κάνετε με το τηλέφωνο;; Η εμπειρία χρήσης μετράει και η πληρότητα των specs σε ένα flagship (όχι απαραίτητα η ωμή δύναμη). Δεν είμαι υπέρ τέτοιων συσκευών όπως έχω πει επανηλειμμένα, λόγω περιττών στοιχείων που πιθανότατα δε χρειάζονται στην πλειοψηφία του κόσμου. Τώρα, εφόσον βρήκα σε τιμή χώμα και με δόσεις μέσω του συμβολαίου μου απο τον πάροχο, το G5 θα ήταν κρίμα να μη το πάρω. Και να σας πω κάτι; Βρήκα πράγματα που είναι χρήσιμα και δεν το περίμενα. Always on οθόνη που με εξυπηρετεί αφάνταστα στη δουλειά που είμαι συχνά με γάντια ή λερωμένα χέρια και δεν θέλω να πιάνω το κινητό. Δυο εξαιρετικές κάμερες. Δεν βγάζω συχνά photos αλλά θέλω όταν μου έρθει να βγάλω κάτι καλό. Δεν περίμενα ότι το G5 έχει τέτοιους φακούς. Τα modules που παίρνει και συγκεκριμένα αυτό με τον Hi Fi ήχο μιας και η βασική μου ενασχόληση στον ελεύθερο χρόνο είναι να ακούω μουσική. Δεν ήξερα ότι προφέρει κάτι τέτοιο ένα smartphone και τώρα θα το παραγγείλω σίγουρα το module. Τέτοια πράγματα εκτιμώ σε μια συσκευή και όταν τα βρίσκω θεωρώ ότι αξίζουν τα λεφτά μου.… Συνέχεια »

Στυλιανός Βασίλης

8 πυρυνες 8GB RAM αυτό είναι το σωστο ή να βγαλει 2 εκδοσεις όπως εκανε με το LG G3 16GB 2GB RAM 32GB 3GB RAM στο LG V30 να εχει επεξεργαστη QUALCOMM snapdragon 835 6GB RAM και με 8GB RAM να έρθει με το καινουριο android 8 oreo με αποσπωμενη μπαταρια καρτα μνημης ραδιοφωνο υπέρυθρες 3.5 mm για τα ακουστικα το επομενο μου κινητο

Στυλιανός Βασίλης

και να ερθει Ελλαδα να μην κανει βλακιες και να μην κανει αντιγραφες όπως της samsng δεν εφερε ένα κινητο το galaxy note5 ευρωπη το ιδιο εκανε η LG με το LG V20 ΤΟ LG V30 ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.