LG V30: Βίντεο δείχνει πως δημιουργήθηκε το Wallpaper του

Ένα βίντεο το οποίο δείχνει τη διαδικασία δημιουργίας του default wallpaper για το LG V30 -το οποίο αναμένεται να παρουσιασιαστεί επίσημα στο τέλος του μήνα- δημοσίευσε η LG Electronics.

Το βίντεο δείχνει πως στήθηκε το στούντιο προκειμένου να δημιουργηθεί το default wallpaper που θα έρχεται σε όλες τις συσκευές LG V30.

LG V30 video wallpaper, LG V30: Βίντεο δείχνει πως δημιουργήθηκε το Wallpaper του

Σε γενικότερο πλαίσιο η κορεάτικη εταιρεία τον τελευταίο καιρό δίνει στο κοινό βίντεο που σχετίζονται με το δημιουργικό της κομμάτι. Παρόμοιο βίντεο είχε δώσει στη δημοσιότητα για το wallpaper του LG G6.

Μάλιστα, το LG V30 φαίνεται ότι θα έχει περισσότερα κοινά με το G6 παρά με τον προκάτοχό του, το V20, το οποίο είχε μια δευτερεύουσα οθόνη ακριβώς πάνω από την κύρια οθόνη.

Το LG V30 αναμένεται με Full Vision οθόνη 6 ιντσών, θα υποστηρίζει ανάλυση 1440 x 2880 (QHD) και θα έχει αναλογία 18:9 (2:1) με ελάχιστα bezels στο πάνω και στο κάτω μέρος της συσκευής.

Για SoC αναμένεται με το Snapdragon 835, RAM στα 6GB και αποθηκευτικό χώρο στα 64GB.

Το LG V30 αναμένεται με διπλή κάμερα στην πλάτη με αισθητήρες ανάλυσης 13MP ο καθένας ενώ η κάμερα selfie αναμένεται με αισθητήρα ανάλυσης 8MP.

Σύμφωνα με τις υπόλοιπες πληροφορίες, το LG V30 θα έρχεται με υποστήριξη USB 3.1, Bluetooth 5.0, NFC, Android 7.1 Nougat και αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος στην πλάτη.

Η συσκευή αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα στις 31 Αυγούστου.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Πέτρος Π

Είχα την εντύπωση ότι όλα αυτά τα Wallpapers φτιάχνονται κατευθείαν στον υπολογιστή… Δεν καταλαβαίνω γιατί τόσος ντόρος για να φτιάξουν ένα απλό V??

maelko

Αυτό είχε κάνει και η Microsoft με το default wallpaper των Windows 10.

bezilys

Είχα μια φαγούρα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.