LG V50 ThinQ 5G: Έτσι θα ονομάζεται η νέα 5G ναυαρχίδα της LG;

LG V50 Thinq 5G, LG V50 ThinQ 5G: Έτσι θα ονομάζεται η νέα 5G ναυαρχίδα της LG;
Το πρώτο smartphone 5G της LG θα κάνει το διεθνές ντεμπούτο του στο MWC 2019 προς το τέλος του επόμενου μήνα και, σύμφωνα με ένα νέο άρθρο που δημοσιεύθηκε στο διαδίκτυο, η ναυαρχίδα της LG θα έχει ένα αρκετά μεγάλο όνομα.

Συγκεκριμένα, το άρθρο αναφέρει ότι η συσκευή 5G της εταιρείας θα κυκλοφορήσει στην αγορά ως το LG V50 ThinQ 5G – ένα πολύ μεγάλο όνομα για κινητό ομολογουμένως – και θα είναι διαθέσιμο για αγορά κάποια στιγμή μέσα στον Μάρτιο.

Μόλις ξεκινήσει η κυκλοφορία του, η συσκευή θα προσφέρεται σε μια τιμή που θα κυμαίνεται μεταξύ 1165 δολαρίων και 1354 δολαρίων, στην αγορά της Νότιας Κορέας. Στις ΗΠΑ, η Sprint επιβεβαίωσε ότι θα προσφέρει τη συσκευή – πιθανώς σε ελαφρώς χαμηλότερη τιμή – ενώ άλλοι διεθνείς πάροχοι θα φέρουν τη συσκευή και στην Ευρώπη.

Η ίδια αναφορά σημειώνει ότι το 4G LTE-ready LG G8 ThinQ θα μπορούσε να είναι το τελικό μοντέλο της σειράς. Επιπλέον, η νοτιοκορεατική εταιρία δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται να δημιουργήσει ένα εντελώς νέο εμπορικό σήμα μόνο για τα μοντέλα 5G.

Προς το παρόν, μόνο μερικές βασικές λεπτομέρειες είναι γνωστές σχετικά με τη ναυαρχίδα της LG. Το smartphone θα τροφοδοτείται από τον Snapdragon 855 και μια πολύ αξιοσέβαστη μπαταρία 4.000mAh. Σύμφωνα με την ίδια την LG, η συσκευή θα περιλαμβάνει ειδικό σύστημα ψύξης, που θα βοηθήσει να αποφευχθούν τυχόν προβλήματα υπερθέρμανσης.

Η εταιρεία έχει επιβεβαιώσει ότι το μοντέλο θα χαρακτηρίζεται από ένα μοναδικό σχέδιο. Λαμβάνοντας υπόψη ότι θα αποτελέσει συνέχεια της σειράς V της LG, το smartphone θα μπορούσε να μοιάζει πολύ με το LG V40 ThinQ, ίσως με κάποιες μικρές βελτιώσεις.

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
٠Kako٠

Ως φανμποι της LG το περιμένω πως και πως! (Ειδικά στα 4π0 ευρώ που θα έχει 2 μήνες μετά την ανακοίνωση. 🙄

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.