LG V50 ThinQ 5G: Κυκλοφορεί 10 Μαΐου στη Νότιο Κορέα

LG V50 ThinQ 5G, LG V50 ThinQ 5G: Κυκλοφορεί 10 Μαΐου στη Νότιο Κορέα

Το LG V50 ThinQ 5G, είχε ανακοινωθεί λίγες ημέρες πριν την WCG 2019 και πρόσφατα η εταιρεία ανακοίνωσε πως η ναυαρχίδα της θα ξεκινήσει την κυκλοφορία της από την Νότιο Κορέα, στις 10 Μαΐου.

Είχε ειπωθεί πως το νέο smartphone της εταιρείας θα κυκλοφορήσει στις 19 Απριλίου, ωστόσο η LG αποφάσισε να καθυστερήσει την κυκλοφορία της νέας της ναυαρχίδας, προκειμένου να προχωρήσει σε βελτιώσεις όσον αφορά το modem για το 5G.

Με την κυκλοφορία του δικτύου 5G, να έχει ξεκινήσει να γίνεται σταδιακά, οι εταιρείες φροντίζουν να κυκλοφορούν σιγά σιγά τα νέα μοντέλα κινητών που υποστηρίζουν το δίκτυο κι η LG είναι μία από αυτές.

Λέγεται πως η έκδοση του LG V50 ThinQ 5G, με 6GB RAM και 128 GB χώρο αποθήκευσης, θα κοστίζει περίπου στα 920 ευρώ.

Ωστόσο πολύ σύντομα θα έχουμε νεότερα, όσον αφορά τα χαρακτηριστικά και τις υπόλοιπες αγορές στις οποίες θα κυκλοφορήσει. Γεγονός είναι πάντως πως πρόκειται για ένα πολλά υποσχόμενο smartphone και μένει να δούμε πως θα ανταπεξέλθει στις προσδοκίες του αγοραστικού κοινού.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
I am

Η σειρά v της LG είναι από τις πιο vfm μετά από 1 2 χρόνια…ποιοτικά κινητά τύπου note. Τώρα αν είναι να δώσεις πάνω από 500 καλύτερα να πάρεις το κανονικό note. Γνώμη μου.

mixtri

5g στην Κορέα. Χωρίς την “βοήθεια” της huawei. Όλα boomerang σας γυρνάνε media της καταστροφολογιας cnbc κτλ ότι χωρίς Huawei δε θα είχαμε 5g. Viva la Ericsson και αντε γειά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.