LG V50 ThinQ 5G: Αυτό είναι το πρώτο 5G smartphone της LG

LG V50 ThinQ 5G, LG V50 ThinQ 5G: Αυτό είναι το πρώτο 5G smartphone της LG

Με τις μέρες για την έκθεση MWC 2019 να πλησιάζουν, χρήστης του Twitter παρουσίασε το πρώτο render του LG V50 ThinQ. Το render δείχνει την 24η Φεβρουαρίου, κάτι που επιβεβαιώνει και την επίσημη παρουσίαση του νέου smartphone της LG.

Το LG V50 ThinQ 5G, φημολογείται πως θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο και το κόστος του υπολογίζεται να είναι πάνω από 1000 δολάρια. Οι πρώτες πληροφορίες για την “ναυαρχίδα” της LG, κυκλοφόρησαν τον Ιανουάριο.

LG V50 ThinQ 5G, LG V50 ThinQ 5G: Αυτό είναι το πρώτο 5G smartphone της LG

Όπως μπορούμε να δούμε από το render, στο μπροστινό μέρος το κινητό έχει dual selfie snappers, στο πίσω μέρος φέρει τριπλή κάμερα και φαίνεται να έχει και αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Σύμφωνα με προβλέψεις, το κινητό αναμένεται να έχει το Snapdragon 855 chipset, κάτι το οποίο συμπεριλαμβάνει και το Snapdragon X50 5G modem.

Η μπαταρία αναμένεται να είναι 4000mAh, ενώ όπως είχε ανακοινώσει πριν λίγες μέρες η LG, το LG V50 ThinQ, θα έχει ένα νέο πρόσθετο για καλύτερη ποιότητα ήχου, το οποίο ακούει στο όνομα Crystal Sound OLED (CSO).

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, με αυτή την τεχνολογία το κινητό θα μπορεί να παράγει υψηλής ποιότητας ήχο. Αξιοποιώντας ολόκληρη την οθόνη, οι φωνές γίνονται πιο καθαρές και η μουσική έχει πολύ καλύτερο ήχο. Η τεχνολογία CSO, δημιουργήθηκε από την LG, προκειμένου ο χρήστης να έχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία, όταν παρακολουθεί video, όταν ακούει μουσική ή όταν παίζει παιχνίδια στο smartphone του.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
I am

Ήμαρτον με αυτές τις κάμερες
Να πάρεις τέτοιο κινητό να βλέπει αυτό για εσένα

ironman mark 45 αισίως...

Τρομερά “εργαλεία” και το LG G50 και το LG G8. Αναμένουμε την έκθεση να τα δούμε! Οι τιμές στο “θεό” βέβαια, αλλά το “καλό” είναι ότι μετά από 6-7 μήνες πέφτουν. Το LG G7 είναι τώρα στο σκρούτζ στα 340 ευρώ! Μιά χαρά κινητό , αξίζει κάθε σέντ, εάν θές κάτι σε ναυαρχίδα χωρίς να “ακουμπίσεις” μια περιουσία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Reviews Android Android Smartphones Hands-on

Huawei Mate X hands-on video [MWC 2019]

Το είδαμε πρώτοι στη Βαρκελώνη από τόσο κοντά. Ναι μετά ακολούθησαν και άλλα ξένα και ελληνικά site όμως εκείνη την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου το τετ-α-τετ που είχαμε με το αναδιπλούμενο Huawei Mate X ήταν ιδιαίτερα στενή.

Reviews Android Android Smartphones Hands-on

Nokia 9 PureView hands-on [MWC 2019]

Από την Βαρκελώνη με αγάπη και κρατάμε στα χέρια μας το νέο πεντακάμερο Nokia 9 PrureView με πέντε φακούς Zeiss των 12 Megapixel οι οποίοι λειτουργούν ταυτόχρονα για να αποτυπώσουν τις καλύτερες φωτογραφίες που μπορούν. Η selfie camera ειναι 20 Megapixel και η μπαταρία της συσκευής έχει χωρητικότητα 3320 mAh (ασύρματη και γρήγορη φόρτιση).

Reviews Android Smartphones Hands-on MWC 2019

Xiaomi Mi 9 hands-on [MWC 2019]

Αυτό είναι το Xiaomi Mi 9 ζωντανά από την έκθεση MWC 2019 στη Βαρκελώνη όπου το Techblog δίνει το παρόν για ακόμα μια χρονιά! Το Mi 9 έχει οθόνη AMOLED 6.39 ιντσών με ανάλυση 1080×2340 pixel, τριπλή κάμερα με φακό 48 Megapixel, Snapdragon 855, 6GB μνήμη RAM και μπαταρία 3300 mAh με λειτουργία γρήγορης φόρτισης […]

Reviews Android Smartphones Hands-on MWC 2019

Sony Xperia 1 hands-on [MWC 2019]

Βρισκόμαστε στην Βαρκελώνη και την έκθεση MWC 2019 και πρέπει να είμαστε από τους λίγους που είχαν την ευκαιρία να πιάσουν στα χέρια ένα πλήρως working model του Sony Xperia 1 για hands-on! Η Sony Mobile μηδενίζει το κοντέρ στα smartphones και κάνει ξανά την αρχή με ένα πραγματικά ενδιαφέρον μοντέλο που ξεχωρίζει με τις […]