LG Velvet: Διέρρευσε η πλήρης λίστα των τεχνικών χαρακτηριστικών

https://youtu.be/atoPtQXbgdE

Η νοτιοκορεάτικη κατασκευάστρια ανακοίνωσε μέσω ενός εντυπωσιακού βίντεο ότι έχει προγραμματίσει την παρουσίαση του LG Velvet για τις 7 Μαΐου. Τώρα, λίγες ημέρες πριν την αποκάλυψη του smartphone, διέρρευσαν σχεδόν όλα τα χαρακτηριστικά και η τιμή του.

Χαρακτηριστικά

Όσον αφορά την οθόνη του LG Velvet, δεν μάθαμε τις διαστάσεις ή την ανάλυση της. Ωστόσο, έγινε γνωστό ότι το smartphone θα έχει OLED panel με notch το οποίο θα φιλοξενεί μονή selfie κάμερα. Επιπλέον, σύμφωνα με το υλικό που διέρρευσε, το Velvet θα εκπέμπει στερεοφωνικό ήχο μέσω δονήσεων από το panel.

LG Velvet, LG Velvet: Διέρρευσε η πλήρης λίστα των τεχνικών χαρακτηριστικών

Στο εσωτερικό του LG Velvet θα υπάρχει ο Qualcomm Snapdragon 765G, 8GB μνήμη RAM, 128GB επεκτάσιμος μέσω microSD αποθηκευτικός χώρος, και μπαταρία 4.300mAh με υποστήριξη ασύρματης φόρτισης. Επιπλέον, το smartphone έχει λάβει πιστοποίηση IP68 και MIL-STD-810G.

Σε επίπεδο καμερών, η selfie ‘έχει αισθητήρα στα 16MP και στο module υπάρχουν τρεις αισθητήρες. Η κύρια κάμερα είναι στα 48MP, ακολουθεί η δευτερεύουσα που είναι ultra-wide στα 8MP, και το module συμπληρώνει ένας αισθητήρας βάθους 5MP.

Τιμή

Το LG Velvet θα κυκλοφορήσει σε τέσσερα χρώματα, Aurora White, Aurora Grey, Aurora Green, και Sunset. Η τιμή του σύμφωνα με τα leaks θα είναι στα 800.000 Won ή περίπου 600 ευρώ. Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε τις αγορές στις οποίες θα γίνει διαθέσιμο το smartphone.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
νωντας

Σουπερ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Σε λιγους μηνες θα φτηνηνει κιολας στα 400 ευρω..τελειο για black friday..!!

Kitsune

Αρκεί να έχει οθόνη από 6.7 ιντσες και πάνω τότε θα μπει στην λίστα

djfapples

Ωραία συσκευή

I am

600 ευρώ η νεκρή lg για ένα κινητό με mid range επεξεργαστή.
Όλα αυτά επειδή έβγαλε μετά από χρόνια ένα σοβαρό design.
Δυστυχώς δεν το βλέπω να πηγαίνει πολύ καλά..

Asos206

Καλά κρασιά, ξεχάσανε που πουλούσαν τα LG prin merika χρόνια με προβληματικες μητρικές, και παρά την ξεφτίλα αυτή αν είχε λήξη η εγγύηση θα έπρεπε να την πληρώσεις ενώ γνωρίζανε ότι υπήρχε τεράστιο θέμα! Είμαι παθών για αυτό Πότε ξανά, μόνο αν πέσουν στα πατώματα οι τιμές και τα spec einai κορυφαία, μόνο τότε! Αλλά όπως βλέπω έχουν πολιτική του τύπου ξέχασα το παρελθόν και μπαίνω στην αγορά με ψηλά τα γράμματα της LG gia να πουλήσω.
Εταιρεία που δε σεβάστηκε των πελάτη για μένα δεν πρέπει να υπάρχει στο χάρτη και ειδικά με τέτοια τιμή!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.