LG Velvet: Επίσημα με premium σχεδιασμό, Snapdragon 765G, και τιμή 680€

LG Velvet, LG Velvet: Επίσημα με premium σχεδιασμό, Snapdragon 765G, και τιμή 680€

Η νοτιοκορεάτικη κατασκευάστρια είχε δημοσιεύσει πολλά στοιχεία για το συγκεκριμένο smartphone, και είχε αποκαλύψει σχεδόν όλα τα χαρακτηριστικά του. Ωστόσο, πλέον το LG Velvet κυκλοφόρησε επίσημα και αυτά είναι όσα έχει να προσφέρει.

Χαρακτηριστικά

Το LG Velvet έχει οθόνη 6,8 ίντσες P-OLED, με in-display fingerprint scanner, notch, υποστήριξη Wacom stylus με 4.096 επίπεδα πίεσης, και αναλογία 20.5:9 την οποία η εταιρεία ονομάζει Cinema FullVision.

LG Velvet, LG Velvet: Επίσημα με premium σχεδιασμό, Snapdragon 765G, και τιμή 680€

Στο εσωτερικό του smartphone υπάρχει ο Snapdragon 765G τον οποίο συνοδεύουν 8GB LPDDR4X μνήμη RAM και 128GB UFS 2.1 επεκτάσιμος μέσω microSD εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος.

Το smartphone έχει τρεις πίσω κάμερες και μία selfie. Την κύρια 48MP, συνοδεύουν μία ultra-wide 8MP και ένας αισθητήρας βάθους 5MP. Η selfie κάμερα είναι στα 16MP. Επιπλέον, το Velvet έχει χαρακτηριστικά όπως τα Voice Out Focus, ASMR Recording, και Time Lapse.

LG Velvet, LG Velvet: Επίσημα με premium σχεδιασμό, Snapdragon 765G, και τιμή 680€

Η μπαταρία του LG Velvet έχει χωρητικότητα 4.300mAh και υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση, και ασύρματη. Επιπλέον το smartphone τρέχει Android 10, υποστηρίζει Bluetooth, NFC, dual-mode Wi-Fi, έχει θύρα ακουστικών και USB type-C.

Τιμή και διαθεσιμότητα

Το LG Velvet θα κυκλοφορήσει σε τέσσερα χρώματα, Aurora Gray, Aurora White, Aurora Green, και Illusion Sunset. Η τιμή του είναι 899.800 won ή περίπου 680 ευρώ και θα κυκλοφορήσει στη Νότια Κορέα στις 15 Μαΐου, και αργότερα σε περισσότερες αγορές. Την ίδια ημέρα θα γίνουν διαθέσιμα και τα αξεσουάρ του smartphone, η LG Dual Screen και το stylus, των οποίων την τιμή δεν γνωρίζουμε.

LG Velvet, LG Velvet: Επίσημα με premium σχεδιασμό, Snapdragon 765G, και τιμή 680€

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

24 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιώργος

Ειμαι φαν της LG απο παλια κ ηλπιζα να ξυπνήσει λιγο σε πωλησεις με αυτο (αν κ δν μ αρεσει τοσο σαν σχεδιαση.. Γουστα)… Αλλα με τετοια τιμη… Συν 100€ σιγουρα ΑΝ ερθει Ελλάδα…. Και σε συνδυασμο με αυτα τα χαρακτηριστικά…. Πραγματικα μακαρι να πάει απατο μπας και συνελθουν. Κριμας την εταιρια. Και εχει βγαλει εξαιρετικά κινητα κατα καιρους.

Μάκης

Αχ ρε LG…………………………..πραγματικά δεν πας πουθενά με τέτοια τιμή!!!

Γιώργος

Midrange επεξεργαστής με τιμή τζιζ… Ούτε φέτο το καμ μπακ…

man

στα 330ευρα κατι γινεται σεντσ παραπανω

Δημήτρης

Καλησπέρα! Με μπάτζετ από 250€ μέχρι 300€ ποιο κινητό αξίζει να αγοράσω;
Ευχαριστώ προκαταβολικά!

PAP

εγω θα επελεγα καποιο μεταξυ REALME 5 PRO , Xiaomi Redmi Note 8 Pro και SAMSUNG A70.

Ιωάννης jb

Motorola one action! Και με λίγα παραπάνω πηγαίνεις στο ακόμα καλύτερο Motorola g8 plus!
Μπορείς να πας και για LG v40 το οποίο είναι αλλού αλλά θα ξεπεράσεις λιγάκι το budget σου

KostasB

Και το Huawei Nova 5T θα πρότεινα εγώ μαζί με το Xiaomi Redmi Note 8 Pro για πιο οικονομικό.

Ιωάννης jb

Πολύ όμορφο φαίνεται από πίσω, με πολύ δυνατά χαρακτηριστικά και πολύ καλή αρχική τιμή δε ξέρω τι πίνουν και δε μας δίνουν οι κύριοι πιο πάνω που σχολιάζουν, μάλλον δεν έχουν καταλάβει ότι πλέον είμαστε στο 2020 και όχι στο 2015… Πλέον και ο τελευταίος Κινέζος ζητάει χιλιάρικο η LG σας πείραξε άσχετοι

Γιώργος

Δες τα χαρακτηριστικά του που τα βρησκεις με 300€ σε αλλες εταιρείες… και τι προσφερει και ασε τη χωρα προελευσης και τι ζηταει ο καθενας… Και μετα αγορασε το αφου το εγκρινεις…. Σχετικε 🙂 (φαν της LG οπως εχω γραψει πιο πανω.. Αλλα με τετοιες τιμες… Δεν..)

Ιωάννης jb

Επειδή βρίσκεις ίδιο επεξεργαστή σε κινητό που κάνει 300 πάει να πει ότι το LG δεν πρέπει να έχει αρχική 769?
Και στη τελική για πες μας ρε εξυπνάκια ένα κινητό με αυτόν τον επεξεργαστή που έχει αρχική τιμή 300!
Εγώ γιατί βλέπω να έχουν όλα αρχική τιμή πάνω από 5 κατοστάρικα?

Γιωργος

Εχει πολλα κινητα xiaomi…huawei…και αλλες εταιριες ακομα και απο την ιδια την LG με επεξεργαστες οπως Snap 855,845,855+ kirin 980….που κανουν γυρω στα 300-400 ευρω τωρα…και με καλυτερες καμερες καποια απο αυτα.Huawei p30 pro….ενα μικρο παραδειγμα.Περαστικα σου !!Οσο για τον συγκεκριμενο επεξεργαστη…μπες στο kimovil γραψε το μοντελο και θα σου βγαλει μπολικα…απο 250 ευρω μεχρι….800 ξερω γω…τσεκαρε…εγω μπηκα.

Ιωάννης jb

Ρε φιλαρακι με κοροιδευεις? Κάνεις τη πλάκα σου μαζί μου μήπως?
Θέλω να μου πεις 1-2 κινητα με sd 765 που να εχουν αρχική 300 ευρω μπορείς ή δε μπορείς?
Δεν θέλω να μου γράψεις για αλλους επεξεργαστες

John

Xiaomi Mi 10 Youth Edition -> 330 ευρω
Realme X50m -> 260 ευρω
Τιμές για online παραγγελία από Κίνα. Είσαι τελείως άσχετος και εκτίθεσαι.
Και μην πεις ότι οι τιμές Κίνας δεν μετράνε , και για το LG η τιμή είναι στην Κορέα.

John

Κινητο με snapdragon 765 μονο καποιος ηλιθιος θα ελεγε οτι εχει καλη τιμη στα 680 ευρω.

Ιωάννης jb

Κάποιος που βγάζει συμπέρασμα ότι ένα κινητό δεν αξίζει τα λεφτά του μόνο από τον επεξεργαστή που φοράει μάλλον είναι ο ηλιθιος

Παιδιά συγνώμη που παρεμβαίνω, αλλά ξέρετε ότι κυκλοφορεί και το V60 με 865, Dual Screen και stylus support στα 800 Ευρώ, έτσι; Γιατί από τα σχόλια είναι σα να νομίζετε ότι αυτή είναι η ναυαρχίδα της εταιρείας… Επίσης, γνωρίζετε ότι είναι πιο ακριβή η Curved OLED οθόνη, ειδικά με Wacom support, σωστά;

Γιωργος

Μα ακομα και περσι ειχε βγαλει με αρχικη τιμη τα G8 και V50 καπου στα 750-800 ευρω…και ειναι και τα δυο ανωτερα απο το Velvet…απορω με τι σκεπτικο του εβαλε τετοια αρχικη τιμη…και μαλιστα κορεα…δηλαδη σε εμας αν τελικα ερθει σιγουρα 750-800 ευρω για ενα midrange και σε επεξεργαστη και σε καμερες.

Ιωάννης jb

Εγώ γιατί βλέπω τη συσκευή που λες στα 899 δολάρια Αμερικής?
Καντο λιγάκι σε ευρώ και θα δεις ότι είναι χιλιάρικο!
Χιλιάρικο είναι η αρχική τιμή! Άλλο το πόσο το βρίσκεις τώρα!
Και το velvet τέλη καλοκαιριού θα το βρίσκεις 500

Γιωργος

819,47 Ευρώ….ψαξε λιγο στο google η βρες ισοτιμια και πιασε ενα κομπιουτερακι να κανεις πραξεις. Και επειδη παραεισαι εξυπνος για τετοια χαζα πραγματα να σου εξηγησω πως εννοω οτι με 819,47 ευρω η αλλιως 899 δολαρια αμερικης επαιρνες περσι κινητο με snapdragon 855 και καλυτερες καμερες απο οσο παιρνεις τωρα με σχεδον ιδια τιμη.Αυτα απο εμας τους χαζους.καλη συνεχεια.

Ιωάννης jb

899 δολαρια κάνει τωρα, πριν 2 μήνες λογικά θα εκανε 1099!
ισοτιμια σε ευρω πες μας…
Δες λιγακι το s20 ultra που εχει πεσει στα 1000, επεσε περισσότερα απο 300 ευρω σε 2 μηνες
Το v60 τωρα κανει 700, ετσι γραφει το gsmarena, αν υποθεσουμε οτι κ αυτο επεσε καπου στα 300 ευρω η αρχική του ηταν κάπου στο χιλιάρικο!
Υποθέτω οτι μιλάω σε ανθρώπους με νοημοσύνη όταν γράφω, αλλα μάλλον σε μερικούς πρεπει να τα κάνω τελείως λιανα για να τα καταλαβαίνουν

Γιώργος

Μαλλον δεν ξερεις ουτε να διαβαζεις… Στην εγραψα την ισοτιμία σε ευρω… 819,47€…οχι 1000€ π ειπες εσυ… Απλα μαθηματικα δημοτικου. Φιλικά

Αρχικά Γιώργο δεν αποκάλεσα κανέναν χαζό, τώρα γιατί εσύ διαλέγεις να χρησιμοποιείς χαρακτηρισμούς είναι κάτι που δε με αφορά. Όπως και την ειρωνεία με το κομπιουτεράκι διαλέγω να την πάρω ως “χαβαλέ”, όπως ελπίζω να είναι. Επίσης, μιλάω για την επίσημη τιμή της LG, προ φόρων, η οποία είναι 799 Δολάρια μαζί με το Dual Screen (όπως το 399$ του SE). Υπάρχουν οι τιμές ανά πάροχο στο site της LG, οι οποίες είναι κοντά ή παραπάνω με αυτές που αναφέρεις.

Ο λόγος που έκανα το σχόλιο είναι γιατί επικεντρώνεστε στην LG σαν σύνολο μόνο με την τιμή του Velvet. Το ότι δικαιολογώ την αύξηση λόγω του Wacom Support και της Curved OLED δε σημαίνει ότι προτείνω σε κάποιων να πάρει την εν λόγω συσκευή έναντι άλλης πρότασης του ανταγωνισμού. Απλά λέω πως ακόμα και στην LG να δει κάποιος υπάρχει καλύτερη επιλογή σε σχεδόν τα ίδια λεφτά.

Ιωάννη όπως είπα μίλησα για την τιμή που ανακοίνωσε η LG, δηλαδή τα 799$. Προφανώς και θα πέσει, ξέρουμε όλοι ότι οι συσκευές ειδικά της LG πέφτουν κατακόρυφα και μάλιστα από τους πρώτους μήνες.

Γιώργος

Φιλε μου δεν αναφερομαι σε εσενα… Με εσενα βασικα συμφωνησα. Χαζο με αποκαλεσε το αλλο το παλικαρι το εξυπνο απο πανω.. Σε αυτον αναφερθηκα.. Οπως κ για το κομπιουτερακι που μ λεει πως τα 899 δολαρια οτι ειναι 1000€. Ενω η ισοτιμια ειναι 899δολαρια=819€.Δεν αναφερθηκα σε εσενα. Συμφωνω μαζι σου με το αρχικο σ σχολιο. Προφανως και δεν ειναι ναυαρχιδα της LG αυτο. Και αυτο προσπαθω να τονισω οτι εχει ιδια σχεδον τιμη με τις περσινες της ναυαρχιδες (G8, V50) οταν βγήκαν που παραμένουν πολυ ανώτερες και σε χαμηλοτερη τιμη πλεον. κατι που απλά μ δημιουργει απορια πως το σκεφτηκαν να το τιμολογησουν ετσι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.