LG: Με έξι νέα smartphones στην CES 2017

Η πρώτη μεγάλη έκθεση τεχνολογίας που λαμβάνει χώρα τις πρώτες μέρες κάθε νέας χρονιάς είναι η CES. Εκεί βρίσκονται μεγάλα ονόματα κάνοντας τις ανακοινώσεις τους. Οι πληροφορίες θέλουν την LG να ταξιδεύει στο Las Vegas για να ανακοινώσει smartphones.

Για την ακρίβεια, οι πληροφορίες τη θέλουν να ανακοινώνει έξι νέα smartphones στην CES 2017, αλλά κανένα από αυτά δεν είναι high-end.

Πρόκειται για το LG K3 2017, που αναμένεται να είναι ο διάδοχος του LG K3 με οθόνη 4.5 ιντσών, κάμερα 5 Megapiel, εμπρόσθια κάμερα 2 Megapixel και μπαταρία 2100mAh. Το LG K4 2017 αναμένεται με οθόνη 4.7 ιντσών, κάμερα 8 Megapixel, εμπρόσθια κάμερα 5 Megapixel και μπαταρία 2500mAh.

Υπάρχει και το LG K8 2017 με οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης 720p, κάμερα 13 Megapixel, εμπρόσθια κάμερα 5 Megapixel και μπαταρία 2500mAh. Η οθόνη παραμένει ίδια με του LG K8 2016, αλλά έχουμε καλύτερη κάμερα και μεγαλύτερη μπαταρία.

Τέταρτο στη σειρά είναι το LG K10 2017 με οθόνη 5.3 ιντσών 720p, 2.5D curved glass στην μπροστινή και πίσω πλευρά, selfie κάμερα 5 Megapixel wide-angle και αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων. Απ ότι φαίνεται η μεγαλύτερη αλλαγή θα γίνει στο design.

Ακολουθεί το LG X calibur με πιστοποίηση IP68 για αντοχή σε νερό και σκόνη, αντοχή στρατιωτικών προδιαγραφών και μπαταρία 4100mAh.

Τέλος, το LG Stylus 3 θα έρθει με οθόνη 5.7 ιντσών, κάμερα 13 Megapixel, εμπρόσθια κάμερα 5 Megapixel και οι δυο με LED flash. Θα υπάρχει digital pen, αισθητήρας αποτυπωμάτων και μπαταρία 3200mAh.

Οι ανακοινώσεις που θα κάνει στην CES 2017 θα είναι μόνο η αρχή, καθώς σειρά θα πάρει η MWC 2017. Εκεί η LG θα παρουσιάσει το LG X power 2 με οθόνη 5.5 ιντσών 720p, κάμερα 13 Megapixel, εμπρόσθια κάμερα 5 Megapixel wide-angle και μπαταρία 4500mAh. Η οθόνη και η μπαταρία είναι μεγαλύτερα από το πρώτο LG X power.

Οι πληροφορίες έρχονται από το υλικό marketing της LG. H νέα σειρά K αναμένεται να γίνει διαθέσιμη μέσα Ιανουαρίου, ενώ το LG Stylus 3 θα έρθει μέσα Φεβρουαρίου. Το LG X calibur θα βγει στην αγορά μέσα Μαρτίου και το LG X power 2, τέλη Απριλίου.

lg ces 2017 smarphones, LG: Με έξι νέα smartphones στην CES 2017

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Gvirginia

Αν το Κ10 είχε 1080p ανάλυση, θα ήταν μία καλή πρόταση. Αλλά με 720p και τιμή παραπλήσια του περσινού Κ10, δε βλέπω να τα βάζει με τον ανταγωνισμό…

Ιωάννης jb

Πρέπει να σοβαρευτεί αυτήν η εταιρία διότι τελευταία δίνει τραγικά τηλ στους καταναλωτές!!!
Είτε θα είναι άσχημα είτε με άλλα θέματα..

Gvirginia.. Η ανάλυση είναι το τελευταίο που πρέπει να δει η lg!!!
Θα γράψεις ποτέ τίποτα σωστό??
Κ7 με οθόνη 5αρα κ ανάλυση 854×480..
Πολύ χαμηλή ανάλυση ok… αλλά το πρόβλημα δεν είναι εκεί, τα χρώματα, η αντίθεση κ πολλά άλλα είναι που δημιουργούν το πρόβλημα διότι είναι απλά τραγικά!!!!
Αν είχε σωστή απεικόνηση, φωτεινότητα, αντίθεση κ όλα τα υπόλοιπα σε καλό επίπεδο τότε η οθόνη θα ήταν μιά χαρά χαμπαρι δε θα έπαιρνες ότι έχει τόσο χαμηλή ανάλυση…

Gvirginia

@Ιωάννης jb
Καταρχάς μίλησα για το Κ10 και όχι το Κ7.

Δεύτερον όταν κάποιος μπει στο skroutz να αγοράσει συσκευή δε μπορεί να δει την ποιότητα της οθόνης αλλά την ανάλυση. Από εκεί και πέρα ή θα πάει να δει τις συσκευές που του αρέσουν από κοντά (ώστε να δει ποιότητα οθόνης όπως λες) ή θα αγοράσει απευθείας.
Από τη στιγμή όμως που πχ το K10 δεν έχει ανάλυση 1080p, δε θα βγει ως αποτέλεσμα στην αναζήτησή του και κατ’επέκταση δε θα μπορέσει να δει από κοντά την ποιότητα οθόνης του.

Τέλος τι άλλα πράγματα που είναι λάθος έχω γράψει? Ή παρεξηγήθηκες που έθιξα τη Sony λέγοντας ότι η Huawei την ξεπέρασε σε πωλήσεις?

Φιλιππος

Αχαχαχαχ δεν ξαναπερνω ποτε τηλ απ την lg καλυτερα να τα φαω σε σουβλακια!!!

Ιωάννης jb

Ειπες με hd ανάλυση δε τα βάζει με τον ανταγωνισμό..
Κ σου λέω λες πάλι λάθος πράγματα διότι ακόμα κ κινητά lg με χαμηλότερες αναλύσεις δεν έχουν πρόβλημα σε αυτό το τομέα…
Η hd είναι αρκετά μεγάλη ανάλυση κ γι αυτό δε πρέπει να δίνουν βάση σε κάτι τέτοιο.. Άλλα πράγματα μετράνε σε μία οθόνη….

Gvirginia

@Ιωάννης jb
Και σου εξήγησα ότι ο μέσος χρήστης δε θα κοιτάξει την ποιότητα της οθόνης (άσε που δε ξέρει ποια είναι ποιοτική και ποια όχι) αλλά θα πατήσει απλά την επιλογή “Τουλάχιστον 1920 x 1080” ως φίλτρο στο skroutz.

Τώρα αν εσύ θες να μιλήσεις για color accuracy / brightness / contrast κτλ απλά για να πεις κάτι, είναι δικό σου θέμα. Όμως δεν έχει καμία σχέση με αυτό που λέω εγώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.