LG Wing 5G: Επίσημα με περιστρεφόμενη οθόνη και pop-up selfie

, LG Wing 5G: Επίσημα με περιστρεφόμενη οθόνη και pop-up selfie

Εδώ και αρκετό καιρό γνωρίζουμε την ύπαρξη του LG Wing, ενός τηλεφώνου από τα πιο περίεργα μου έχουμε δει τα τελευταία χρόνια. Πιστή στο ραντεβού της λοιπόν, η LG ανακοινώνει και επίσημα το LG Wing 5G, το οποίο τελικά χρησιμοποιεί αρκετά έξυπνα τις δύο οθόνες του.

To LG Wing 5G έρχεται με κύρια κυρτή οθόνη 6,8 ιντσών τεχνολογίας P-OLED, με ανάλυση FHD+ και ρυθμό ανανέωσης 60Hz, με αναλογία 20,5:9 και ενσωματωμένο αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων. Όπως βλέπουμε, έχει ελάχιστα bezel περιμετρικά και μικρά στο πάνω και το κάτω μέρος, προσφέροντας μία καθαρή εμπειρία οθόνης, χάρη στο μηχανισμό pop-up που κρύβει τη selfie κάμερα των 32MP. Η δεύτερη οθόνη είναι 3,9 ιντσών τεχνολογίας G-OLED, με ανάλυση FHD+ και αναλογία 1,15:1.

Στο εσωτερικό του LG Wing 5G βλέπουμε τον επεξεργαστή Snapdragon 765G, συνοδευόμενο από 8GB μνήμης RAM και 128GB ή 256GB εσωτερικού χώρου αποθήκευσης, ανάλογα την έκδοση. Η μπαταρία του ανέρχεται στα 4.000mAh με υποστήριξη γρήγορης ενσύρματης φόρτισης Quick Charge 4.0+ και ασύρματης φόρτισης. Αν και δεν υπάρχει κάποια πιστοποίηση για προστασία από νερό ή σκόνη, οι οθόνες του LG Wing έρχονται με μία υδατοαπωθητική επίστρωση.

, LG Wing 5G: Επίσημα με περιστρεφόμενη οθόνη και pop-up selfie

Η φύση του LG Wing 5G επιτρέπει τη χρήση του με δύο τρόπους. Ο πρώτος είναι σαν ένα κανονικό τηλέφωνο, καθώς ακόμα και το πάχος των 10,9 χιλιοστών δε ξεπερνάει το πάχος ενός κινητού όπως το Note 20 Ultra στο σημείο του camera bump. Ο δεύτερος είναι περιστρέφοντας την κύρια οθόνη οριζόντια, όπου απελευθερώνεται και η μαγεία του LG Wing και του νέου form-factor του.

Χάρη στη δεύτερη οθόνη μπορείτε να έχετε μία καθαρή εμπειρία παιχνιδιού ή προβολής βίντεο στην κύρια οθόνη, με τη δεύτερη να είναι σα μία οθόνη ειδοποιήσεων ή ελέγχου των media σας. Επίσης, μπορείτε να κάνετε λήψη βίντεο και απευθείας να κάνετε επεξεργασία του βίντεο στη δεύτερη οθόνη, ή να χρησιμοποιείτε τον πλοηγό στην κύρια οθόνη και να έχετε μηνύματα ή κλήσεις στη δεύτερη οθόνη. Ο μηχανισμός περιστροφής διαθέτει δύο σημεία που “κλειδώνει” η οθόνη, ενώ περιλαμβάνει υδραυλικό σύστημα που απορροφά τους κραδασμούς. Η LG υπόσχεται πάνω από 200 χιλιάδες περιστροφές.

Στα της κάμερας, το LG Wing έρχεται με τριπλό σύστημα κάμερας, με κύριο αισθητήρα 64MP (f/2.8), 12MP ultra-wide αισθητήρα που είναι ειδικά σχεδιασμένος για την περιστρεφόμενη λειτουργία με οπτικό πεδίο 120 μοιρών και άλλον ένα ultra-wide στα 13MP, με οπτικό πεδίο 117 μοιρών. Επίσης, υπάρχει ειδική λειτουργία gimbal, με ένα εικονικό χειριστήριο στη δευτερεύουσα οθόνη, όπου γίνεται χρήση των 6 αισθητήρων κίνησης.

, LG Wing 5G: Επίσημα με περιστρεφόμενη οθόνη και pop-up selfie

Η εταιρεία δεν ανακοίνωσε επίσημα τιμή και διαθεσιμότητα για το LG Wing 5G, οπότε είναι κάτι που αναμένουμε να ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Μη ξεχνάμε ότι αυτή είναι μία από τις πρώτες συσκευές της σειράς Explorer Project, όπου θα βλέπουμε λίγο πιο “περίεργα” από τα συνηθισμένα κινητά, με την LG βέβαια να συνεχίζει και την κυκλοφορία πιο παραδοσιακών συσκευών.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Τακης

Εδω ψαχνουμε κινητα που να βολευουν με ενα χερι και η lg βγαζει κινητο που χρειαζονται 3 χερια. Ποσο χρησιμο μπορει να ειναι ενα τετοιο κινητο δεν μπορω να καταλαβω. Και το αστειο ειναι οι αλλες εταιριες προσπαθουν να βγαλουν foldable κινητα και η LG απλα βαζει εκει 2 ανεξαρτητες οθονες και νομιζει οτι πρωτοτυπει.

SUPS 👨‍⚖️

Συμφωνω οτι τ foldable ειναι τ μελλον.

Mnumbeer

Ενω η πρωτοτυπια με 3η καμερα κ 2η σιμ κατοπιν εορτης αλλων ε..;
Ανεκαθεν πρωτοπόρος εταιρια κ δω εκανε φοβερη υλοποιηση νορμαλ βαρος κ διαστάσεις κ το Τ ζυγιζει τη συσκευή για να δεις βιντεο χωρις να πιάνεται το χερι μονοπαντα μετα απο 5 λεπτα

ManuxGR

Άλλη μία πρωτοποριακή και ταυτόχρονα αποτυχημένη κίνηση από την LG

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 9 Pro: Διέρρευσαν πραγματικές hands-on εικόνες

Η Google περιμένουμε να κυκλοφορήσει το λιγότερο τρία smartphone τον ερχόμενο Οκτώβριο,  τα Pixel 9, Pixel 9 Pro και Pixel 9 Pro XL.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones featured Nothing

H Nothing ενσωματώνει το ChatGPT της OpenAI στα τηλέφωνά της με το Nothing OS 2.5.5

Το Nothing Phone (2a) έχει ήδη πάρει το Nothing OS 2.5.5 με βελτιώσεις κάμερας, διορθώσεις σφαλμάτων και το security patch Απριλίου.