LG Wing: Ανακοινώνεται επίσημα στις 14 Σεπτεμβρίου

Μπορεί να έχουμε δει αρκετά περίεργα σχέδια σε foldable και rollable συσκευές, όμως η LG απέχει από την εν λόγω τεχνολογία οθόνης, μένοντας επικεντρωμένη στην κυκλοφορία των Dual Screen προτάσεων της. Πάνω σε αυτό το concept ανέπτυξε και το επόμενο της smartphone, αν και ίσως πήγε το concept του Dual Screen λίγο μακριά.

Η LG θα ανακοινώσει το LG Wing στις 14 Σεπτεμβρίου, κάτι που μαθαίνουμε μέσα από το teaser video της συσκευής με τίτλο “Discover the Unexplored”. Η εταιρεία ανακοίνωσε επίσης ότι η εν λόγω συσκευή θα είναι η πρώτη της σειράς Explorer Project, η οποία θα επικεντρωθεί στην κυκλοφορία νέων form-factors με καινοτόμο σχεδιασμό, ενώ συσκευές όπως το LG Velvet θα είναι μέρος της σειράς Universal Line, η οποία θα επικεντρωθεί στην κάλυψη των αναγκών των απλών καταναλωτών.

, LG Wing: Ανακοινώνεται επίσημα στις 14 Σεπτεμβρίου

Η εταιρεία ανακοίνωσε επίσης τη συνεργασία της με τη μηχανή αναζήτησης Naver, όπως επίσης με τις streaming πλατφόρμες Tubi και Ficto, για την ανάπτυξη νέων εμπειριών στις συσκευές της σειράς Explorer Project. Μία ακόμη συνεργασία της LG είναι με τη Qualcomm Technologies, ώστε να φέρει ακόμα καλύτερες επιδόσεις στη νέα σειρά συσκευών της εταιρείας. Αναμένουμε λοιπόν να δούμε τι μας ετοιμάζει η LG για το μέλλον και ποιες μοναδικές λειτουργίες έχει σκεφτεί για το περίεργο της concept.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.