LG Wing: Ένα smartphone με πραγματικά πολύ παράξενο σχεδιασμό

, LG Wing: Ένα smartphone με πραγματικά πολύ παράξενο σχεδιασμό

Τα smartphone τα τελευταία χρόνια μοιάζουν ολοένα και περισσότερο μεταξύ τους, τα Galaxy S20 για παράδειγμα μοιάζουν αρκετά με τα P40 της Huawei ενώ το notch που έφερε η Apple με τον ερχομό του iPhone X είχε γίνει ανάρπαστο τα προηγούμενα χρόνια. Η LG δείχνει να θέλει να διαφοροποιηθεί από τον ανταγωνισμό, αφού σύμφωνα με μία αναφορά, αναπτύσσει ένα νέο smartphone ονόματι LG Wing, το οποίο έχει έναν εξαιρετικά περίεργο σχεδιασμό.

, LG Wing: Ένα smartphone με πραγματικά πολύ παράξενο σχεδιασμό

Το όνομα του smartphone αν και περίεργο αντικατοπτρίζει την κίνηση της κύριας οθόνης στο πάνω μέρος η οποία μπορεί να γυρίσει για να αποκαλύψει μία δεύτερη οθόνη που φιλοξενείται ακριβώς από κάτω. Το αποτέλεσμα είναι ένα smartphone σχήματος T. Για όσους δεν θυμούνται, στο παρελθόν η Samsung είχε κυκλοφορήσει το τηλέφωνο SGH-Z130 το οποίο είχε παρόμοιο σχεδιασμό, αντί όμως για δεύτερη οθόνη εμφάνιζε ένα πληκτρολόγιο.

Προς το παρόν, δεν υπάρχουν επίσημες πληροφορίες για ένα τέτοιο smartphone με αυτόν τον σχεδιασμό και δεν γνωρίζουμε αν όντως η LG σκοπεύει να κυκλοφορήσει ένα τέτοιο προϊόν. Να υπενθυμίσουμε ότι η Νοτιοκορεάτικη εταιρεία το προηγούμενο διάστημα παρουσίασε το LG Velvet.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android featured Google

Android 15: Αυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν την ενημέρωση

Η Google ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το Android 15 φέτος και η πολυαναμενόμενη γιγάντια ενημέρωση θα φέρει σημαντικές καινοτομίες.

Software Android Chrome featured

Ψεύτικο Chrome update για Android εγκαθιστά trojan με πρόσβαση στις τραπεζικές εφαρμογές

Οι χρήστες Android να προσέχουν για μια ψεύτικη ενημέρωση του Google Chrome που τους εξαπατά να εγκαταστήσουν ένα κακόβουλο λογισμικό trojan.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.