LG Velvet: Επίσημα με Snapdragon 765, premium σχεδιασμό και οθόνη 6,8 ιντσών

LG Velvet, LG Velvet: Επίσημα με Snapdragon 765, premium σχεδιασμό και οθόνη 6,8 ιντσών

Η νοτιοκορεάτικη κατασκευάστρια έχει προγραμματίσει την επίσημη παρουσίαση του LG Velvet για τις 7 Μαΐου. Ωστόσο, η εταιρεία επέλεξε τη σημερινή ημέρα για να παρουσιάσει τα περισσότερα χαρακτηριστικά του premium smartphone.

Χαρακτηριστικά

Το LG Velvet έχει 6,8 ίντσες OLED οθόνη, με in-display fingerprint scanner, notch και αναλογία 20.5:9 την οποία η εταιρεία ονομάζει Cinema FullVision. Στο εσωτερικό του smartphone υπάρχει ο Snapdragon 765G τον οποίο συνοδεύουν 8GB LPDDR4X μνήμη RAM και 128GB UFS 2.1 εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος.

Το smartphone έχει τρεις πίσω κάμερες και μία selfie. Την κύρια 48MP, συνοδεύουν μία ευρυγώνια 8MP και ένας αισθητήρας βάθους 5MP. Η selfie κάμερα είναι στα 16MP. Επιπλέον, το Velvet έχει χαρακτηριστικά όπως τα Voice Out Focus, ASMR Recording, και Time Lapse.

LG Velvet, LG Velvet: Επίσημα με Snapdragon 765, premium σχεδιασμό και οθόνη 6,8 ιντσών

Η μπαταρία του LG Velvet έχει χωρητικότητα 4.300mAh και υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση, και ασύρματη ταχυφόρτιση 10W. Επιπλέον το smartphone τρέχει Android 10, υποστηρίζει Bluetooth, NFC, dual-mode Wi-Fi, έχει θύρα ακουστικών και USB type-C.

Τιμή και διαθεσιμότητα

Το LG Velvet θα κυκλοφορήσει σε τέσσερα χρώματα: Aurora Gray, Aurora White, Aurora Green, και Illusion Sunset. Αρχικά, θα γίνει διαθέσιμο στις 15 Μαΐου στην Νότια Κορέα και αργότερα αναμένεται να κυκλοφορήσει σε περισσότερες αγορές. Τιμές θα μάθουμε στις 7 Μαΐου, που αναμένεται η εταιρεία να παρουσιάσει περισσότερες λεπτομέρειες για το smartphone.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ηλίας

Πανέμορφη η διάταξη των καμερών πίσω.

Kostas

Και αν παιξει στα 450 κατοστάρικα θα τα παει πολυ καλα

Captain Fokou

Θα ήθελες και εσύ και εγώ . Κοντά 600 θα παει

forneverarrow

Συμφωνώ, ωραία συσκευή που θυμίζει κάτι από παλιά LG. Μακάρι να έχει τόσα, αλλά δυστυχώς πιο κοντά στα 600€ το βλέπω…

Γιώργος

Μα ειπαν ηδη.. Στην Κορεα θα κανει καπου 640€.αρα εδω… Κανενα 700αρι τ κοβω… Μακαρι να επαιζε στα 450 που ακομα κ σε αυτα βρησκεις καλυτερες συσκευες. Καλη τιμη με τα specs του θα λεγα ενα 350αρι.

Captain Fokou

Το μόνο που έχω να πω με σε σχέση hardware-price είναι rest in peace LG και Motorola

Fotis koumoulas

Για ποιο λόγο θα δώσει κάποιος 650€ για mid range επεξεργαστή , για ufs 2.1 αντί ufs 3 που θα έπρεπε να έχει και οι κάμερες , μέτριες , 48 , 8 και 5 ;;!!! Μέχρι και το mi 9 που κόστιζε τα μισά είχε καλύτερη ultra wide (13mp) και αντί για κάμερα μέτρησης βάθους είχε telefoto (12mp) , και ας ελπίσουμε ότι η 48mp wide κάμερα θα είναι τουλάχιστον Sony και όχι Samsung . Τέλος θα ήθελα να προσθέσω ότι με ίδιο επεξεργαστή , καλύτερη κάμερα και οθόνη στ 120hz είναι το redmi k30 5g 300 € από AliExpress με global rom και multi language (δεν λέω ότι είναι global ) . Και ας μην ξεχνάμε το redmi k30 pro / redmi k30 pro zoom edition κοντά ίδια τιμή η zoom edition και σαφώς μικρότερη το “απλό” redmi k30 pro (που και αυτό το ξεπερνάει στα πάντα) (ειδικά αν σκεφτείτε ότι η xiaomi δείνει μεγαλύτερη υποστήριξη από την lg

Ιωάννης jb

Μήπως γιατί είναι ανώτερο στα πάντα από τα χαομι που τόσο πολύ σου αρέσουν;
Συγκρίνεις τις οθόνες των LG με αυτές των χαομι?
Συγκρίνεις το λογισμικό και το Ui των LG με αυτο των χαομι?
Ένα κινητό είναι στην ουσία αυτά τα 2 που ανέφερα διότι με αυτά θα έχεις να κάνεις συνέχεια δεν αλλάζουν!
Σημαντικό να έχεις κορυφαία οθόνη εκτός και αν δε σε ενδιαφέρει και θέλεις να είσαι με γυαλιά μετά από λίγα χρόνια!

Γιώργος

Samsung καμερα εχει… Δυστυχώς.. Εχουν βγει ηδη τα specs του απο την ανακοίνωση της LG… Ειναι η ιδια καμερα π ειχε το redmi note 7…Με τιμη ενα 350αρι θα ταν μια χαρα… Αλλα με τα 640€ (στην Κορεα) που θα κοστιζει… Αρα εδω 700+…θα παει απατο. Αν κ καπου διαβασα σε αλλο σαιτ οτι δ θα εθειτκαν Ευρώπη

Kostas

Στα 700 ευρω πας σε ενα 7t pro και εισαι ενταξει για τα επόμενα 5 χρονια

μαν

κάπου το χάνουν αυτοί χρονια τώρα .. απευθύνονται σε κοινό non chinese ψευτοpremium σαν i phone se καπως

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.