LG: Θα ανακοινώσει τη νέα εντυπωσιακή σειρά X στην MWC 2016

H μεγαλύτερη έκθεση τεχνολογίας, MWC 2016 ανοίγει τις πύλες της σε λίγες μέρες στη Βαρκελώνη και περιμένουμε τεράστιες ανακοινώσεις όπως οι ναυαρχίδες Samsung Galaxy S7 και LG G5. Η LG έχει να μας δείξει κι άλλα μοντέλα.

Σύμφωνα με την ίδια θα ανακοινώσει τη νέα σειρά X, η οποία θα περιλαμβάνει τα X cam και X screen. Τα νέα μοντέλα είναι σχεδιασμένα για όσους δεν ψάχνουν smartphone με τα τελευταία χαρακτηριστικά, αλλά δίνουν έμφαση σε κάμερα και οθόνη.

Το LG X cam θα ενσωματώνει οκταπύρηνο επεξεργαστή 1.14GHz, οθόνη 5.2 ιντσών FHD, μνήμη RAM 2GB, ενσωματωμένη μνήμη 16GB και μπαταρία 2520mAh. Όσο για την κάμερα, στην πλάτη έχει διπλή κάμερα, μια 13 Megapixel και μια 5 Megapixel, ενώ η εμπρόσθια είναι 8 Megapixel. Τρέχει Android 6.0 Marshmallow out-of-the-box και ζυγίζει μόλις 118 γρ.

Το LG X screen έρχεται με τετραπύρηνο επεξεργαστή 1.2GHz, κύρια οθόνη 4.93 HD και μια δεύτερη οθόνη 1.76 ιντσών LCD (520x80p), όπως στο LG V10. Ενσωματώνει μνήμη RAM 2GB, χωρητικότητα 16GB, κάμερα 13 Megapixel και 8 Megapixel, μπαταρία 2300mAh και Android Marshmallow.

Η επίσημη ανακοίνωση θα γίνει 22 Φεβρουαρίου, μια μέρα μετά το LG G5 και θα κυκλοφορήσουν Ευρώπη, Ασία και Λ. Αμερική από τον επόμενο μήνα.

, LG: Θα ανακοινώσει τη νέα εντυπωσιακή σειρά X στην MWC 2016

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
aptalikos

Καταδικασμένα, η ναυαρχίδα πρέπει να έχει όλες τις δυνατότητες όλων των απο κάτω τηλεφώνων. Δεν μπορεί ένα άλλο μοντέλο π.χ. το LG X cam να έχει χειρότερα χαρακτηριστικά αλλά να είναι καλύτερο φωτογραφικά από το G5.

vasilist

αυτό λέει και το άρθρο ότι αν κάποιος δεν θέλει να χαλάσει 600 ευρώ μπορεί να πάρει το πιο φθηνό με την καλή κάμερα η με την διπλή οθόνη γιατί μπορεί να μην τον νοιάζει ο super επεξεργαστής η 4gb ram και τέλειο desighn.
Δεν λέει πουθενά ότι θα είναι καλύτερα απο ότι στην ναυαρχίδα.

aptalikos

Γιατί το G5 θα έχει στην πλάτη την ίδια διπλή κάμερα με το LG X cam 13 & 5 Megapixel και εμπρόσθια 8 Megapixel;

vasilist

Επαναλαμβάνω
Όποιος δεν θέλει να χαλάσει 600 ευρώ για την καλύτερη κάμερα της αγοράς για μεταλλική κατασκευή που δεν τον ενδιαφέρει αφαιρούμενη μπαταρία τύπου slide η QHD screen και απλά θέλει μια καλή κάμερα θα πάρει το ποιο φθηνό που έχει μόνο καλή κάμερα.
Αν κάποιος θέλει μόνο διπλή οθόνη γιατί να πάρει το v10 και να μην πάρει το φθηνό που αναφέρεται πιο πάνω.
Το ότι η κάμερα θα είναι καλή δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση πως θα είναι καλύτερη του G5.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.