LG X300: Επίσημα με οθόνη 5″, Snapdragon 425, τιμή 220 δολάρια

Εν αναμονή της ναυαρχίδας LG G6, η LG ανακοίνωσε επίσημα το νέο της smartphone LG X300. Το νέο smartphone είναι μεσαίας κατηγορίας και έρχεται με οθόνη 5 ιντσών 720p LCD. Μέσα φορά επεξεργαστή Snapdragon 425, τετραπύρηνο στο 1.4GHz.

Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά, το LG X300 φέρνει μνήμη RAM 2GB, ενσωματωμένη μνήμη 16GB με δυνατότητα επέκτασης μέσω κάρτας microSD. Η κάμερα στην πλάτη είναι 13 Megapixel και η εμπρόσθια κάμερα 5 Megapixel.

Από άποψη συνδεσιμότητας έχουμε 4G LTE, Wi-Fi b/g/n, Bluetooth 4.2 και NFC. Διαθέτει θύρα microUSB 2.0, η LG φαίνεται θέλει τον χρόνο της να εφαρμόσει την Type-C στη μεσαία σειρά. Το θετικό όμως είναι ότι τρέχει Android 7.0 Nougat, ενώ η μπαταρία είναι στα 2500mAh.

Η τιμή του LG X300 είναι περίπου στα 220 δολάρια (KRW 253.000). Δεν ανακοινώθηκε πότε θα διατεθεί, ούτε αν θα βγει εκτός Κορέας.

LG X300 official, LG X300: Επίσημα με οθόνη 5″, Snapdragon 425, τιμή 220 δολάρια
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
football 4 ever

γτπ κινητο

giorgos

βλεπω αισθητηρα δαχτυλικου αποτυπωματος στην πλατη του κινητου η μηπως ειναι το power button και μας ξεγελαει

GS

Με τα ίδια λεφτά παίρνεις Redmi Note 4 & 4X με MediaTek X20 & Snd 653 ή Redmi 4 Prime με τον 625 που πετάει.Και έχει και καλύτερη μπαταρία κιόλας.Ας το κρατήσουν στα μέρη τους.

James

Γιατί; Δεν έχει ήδη άλλες 15 ίδιες συσκευές;

Enio

Καλησπέρα Λορένα.
Που μπορώ να αγοράσω την ακριβή έκδοση του xiaomi4 snapdragon με 190$?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.