LG Zero ελληνικό βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το LG Zero με κατασκευή από αλουμίνιο, κάμερα 13 Megapixel με Full HD video, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 410 1.2GHz, μνήμη RAM 1.5GB, μπαταρία 2050 mAh και υποδοχή για κάρτες μνήμης micro SD.

Ενσωματώνει αποθηκευτικό χώρο 16GB, έχει δεύτερη μπροστινή κάμερα 8 Megapixel, ραδιόφωνο FM και λειτουργικό σύστημα Android 5.1 Lollipop.

Το LG Zero ειναι 4G, έχει πάχος 7.4 χλστ. και βάρος 147 γρ. Η τιμή του Zero ειναι 269 ευρώ. Δείτε το βίντεο.

Επεξεργάστηκε την 14 Δεκεμβρίου 2015 11:05

Σχόλια

  • ΤΈΛΕΙΟ περιμενω την αναβαθμηση για ANDROID 6.0 LG G3 πωτε θα κυκλοφορησει ευχαριστω το LG G4 PRO τώρα λογικα πρεπει να κυκλοφορει να μαθουμε νεα

  • Καλο για την τιμη του .
    Λογικα ιανουαριο θα ερθει η 6 στο g3 και θα εξαφανιστει η αθλια 5.0 .

  • @rose η αναβαθμιση ερχεται ευρωπη αυτη την εβδομαδα λενε(16-18 του μηνα).Ελπιζω να εχουν κανει διορθωσεις στα bugs, και να περιλαμβανει και το LG UX 4.0, αλλιως το root ειναι μονοδρομος πλεον.

  • Ωραίο φαίνεται το κινητακι, σίγουρα στα 229€ θα ήταν μια καλύτερη αρχική τιμή.
    Το samsung που εμφανίσεις στα πεταχτά Κώστα είναι το s8300???
    Καλά κατάλαβα???

  • Kateriniotis και εγώ από την πανέμορφη Κατερίνη είμαι :P. Τώρα στο θέμα το κινητό αλλά το μόνο που με χάλασε είναι αυτό το εξόγκωμα (όχι επειδή είναι εξόγκωμα απλά είναι πολύ χάλια όλο το σύνολο)

  • Το έχω στην κατοχή μου περιπου μια μισή βδομάδα... στο χρωμα gold! Ειναι απλα τέλειο εμφανισιακά για τα γούστα μου, άριστη κατασκευή με ποιοτικά υλικά, το αλουμίνιο του δίνει ενα πολυ premium χαρακτήρα και πραγματικα είναι σαν να κρατας στα χέρια σου μια πολυ πιο ακριβή (high end) συσκευή. Ο επεξεργαστής του παρότι μεσαίας κατηγοριας και χρονισμενος στα μόλις 1,2 με μνημη 1,5 gb, το τηλέφωνο πετάει και στο browsing και στα λιγα παιχνίδια που έχω παίξει μεχρι στιγμής και γενικά κυλάει ρολόι και σφαίρα , δεν έχει κολλήσει στο παραμικρό... Επισης με χρηση ολη μερα ιντερνετ και 4g παροτι αλουμινιο δεν υπερθερμανθηκε καθολου! Και η μπαταρια του οντως ειναι απο τα μεγαλα ατου του... Κάτι ακόμα εντυπωσιακό που διεκρινα ειναι το touch του που ειναι πολυ ευαίσθητο και εκπληκτικο, αντιδράει άμεσα και γρήγορα στο άγγιγμα μάλλον λόγω της τεχνολογίας in-cell που έχει... Η οθόνη του εμένα δεν μου φάνηκε άσχημη, ουτε τα χρώματά του ξεθωριασμένα αλλά αυτό ειναι προσωπική μου άποψη και στο πως το αντιλαμβάνεται το δικο μου μάτι... Η κάμερα εκπληκτική ειδικα η μπροστινή! Αν και δεν έχει flas μπροστα έχει λειτουργεία έξυπνου φωτισμού και βγάζει στο σκοτάδι σαν να έχει φλας! Αλλά το μονο που δεν μου πολύ άρεσε και το παρατήρησα και στο lg g2 που είχα στην κατοχή μου ενα χρονο, ειναι οτι στην λειτουργια με φλας καθυστερεί να κανει focus με αποτέλεσμα να αργεί να βγάλει την φωτο 😒 Επίσης θα προτιμούσα περισσότερες επιλογές στη κάμερα και φωτογραφική... Άλλο ενα που δεν μου άρεσε ειναι οτι δεν μπορω να βγάλω με τίποτα την δόνηση! Έχει 2 προφίλ ενα κανονικό και ενα αθόρυβο αλλά με δόνηση που δεν σου έχει πουθενά επιλογή να την βγάλεις!!! Μείον μεγαλο για εμένα που πολλές φορες το θέλω εντελως αθόρυβο και δεν καταλαβαίνω γιατί το έκαναν αυτό! Οι εντυπώσεις μου ειναι πολυ καλες σε γενικές γραμμές και το προτείνω σε όσους θέλουν ενα ποιοτικό και κομψό κινητό με premium κατασκευή με καλά χαρακτηριστικά αλλά οικονομικό παράλληλα... Ελπίζω να βοηθησα δίνοντας μια γενική εικόνα απο την μικρή αλλά ωραία εμπειρία μου έως τωρα! Γενικά εμπιστευομαι και αγαπώ lg.... Έχει κανει γιγαντιαία αλματα τα τελευταια χρόνια και έχει εξελιχθεί απίστευτα με αποτέλεσμα να θεωρειται μια απο τις κορυφαίες εταιρείες στα smartphones....

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.