Mangos: Το έξυπνο δαχτυλίδι που μετατρέπεται σε panic button

Μια startup από το Los Angeles δημιούργησε το Mangos, ένα έξυπνο δαχτυλίδι που μοιάζει να είναι αρκετά ενδιαφέρον. Χάρη στο GPS, μπορεί να παρακολουθεί την τοποθεσία του χρήστη και να στείλει ειδοποιήσεις σε συγκεκριμένους αριθμούς, όταν βρίσκεται σε κίνδυνο.

Όταν ο χρήστης αισθανθεί ότι κινδυνεύει, τότε πατά το κουμπί και οι επαφές του λαμβάνουν ένα μήνυμα με την τοποθεσία του. Το Mangos είναι αρκετά μικρό και μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με το κάθε δάχτυλο. Έχει ενσωματωμένο Bluetooth module και είναι πλήρως αδιάβροχο.

Για να αποφύγουν το λάθος πάτημα του panic button απαιτείται το παρατεταμένο πάτημα 3 δευτερολέπτων γα να σταλεί η ειδοποίηση, ενώ μπορείτε να ακυρώσετε την ειδοποίηση μέσα σε 30 δευτερόλεπτα μέσω του smartphone app. Η μπαταρία του διαρκεί για 400 ενεργοποιήσεις και το δαχτυλίδι παραμένει κλειστό όταν δεν χρησιμοποιείται.

Η εταιρεία αναφέρει ότι στόχος της είναι να βάλει τέλος στις σεξουαλικές επιθέσεις, απαγωγές και βίαια εγκλήματα. Το Mangos θα μπει στο Kickstarter στις 21 Ιουνίου, όπου θα ζητήσει χρηματοδότηση 30.000 δολάρια. Όσοι στηρίξουν την καμπάνια με τουλάχιστον 65 δολάρια, θα πάρουν το έξυπνο δαχτυλίδι δωρεάν. Ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί πότε σκοπεύει να βγει στην αγορά.

mangos smart ring, Mangos: Το έξυπνο δαχτυλίδι που μετατρέπεται σε panic button

mangos smart ring, Mangos: Το έξυπνο δαχτυλίδι που μετατρέπεται σε panic button

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear wearables

Αυτό το έξυπνο δαχτυλίδι μπορεί μια μέρα να παρακολουθεί τις χρόνιες ασθένειες

Το Oura Ring δεν είναι πλέον το μόνο έξυπνο δαχτυλίδι στην αγορά.

Gear wearables

Withings Move: Τα πρώτα customized υβριδικά smartwatch με τιμή μόλις 80 ευρώ

Τα Withings Move είναι μία από τις καλύτερες σειρές υβριδικών smartwatch και τώρα μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας μοναδικό Withings Move, μέσα από μερικά απλά βήματα.

Gear Apple Huawei wearables

Apple, Xiaomi και Huawei οι ηγέτες της αγοράς των wearables το 2018

Μεγάλη άνοδο παρουσίασαν οι πωλήσεις των wearables το 2018, και ιδιαίτερα το τέταρτο τρίμηνο του έτους με κερδισμένους της Apple, Xiaomi και Huawei.

Smartphones MWC 2019 Nubia wearables

Η Nubia θα παρουσιάσει smartphone που θα φοριέται στο χέρι [MWC 2019]

H Nubia (sub-brand της ZTE) πρόκειται να παρουσιάσει ένα wearable smartphone στην έκθεση MWC 2019. Αυτό προκύπτει από αφίσα-teaser που κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες με το μότο της εκδήλωσης να είναι το “Flex your Life”, αναφερόμενη προφανώς σε κάποια συσκευή με οθόνη curved.