Mate XT: Αυτό είναι το όνομα του τριπλά αναδιπλούμενου smartphone της Huawei

Huawei Mate XT, Mate XT: Αυτό είναι το όνομα του τριπλά αναδιπλούμενου smartphone της Huawei

Η Huawei έχει ξεκινήσει την προώθηση του πρώτου τριπλά αναδιπλούμενου smartphone της εδώ και μερικές εβδομάδες και επιτέλους μάθαμε το όνομα της συσκευής, που θα είναι Mate XT.

Η σειρά Mate της Huawei είναι μία από τις δύο ναυαρχίδες της Huawei παράλληλα με τη σειρά Pura. Η σειρά Mate ήταν η πρώτη σειρά της μάρκας που διέθετε μια αναδιπλούμενη συσκευή με το Mate X το 2019.

Το Mate XT θα είναι μέρος της επωνυμίας Ultimate Design που είναι η κορυφαία σειρά από την Huawei και πνευματικός διάδοχος της συνεργασίας Huawei – Porsche Design που έληξε το 2022.

Το νέο teaser βίντεο υποδηλώνει ότι το Mate XT θα εστιάσει στην εγγραφή βίντεο με δυνατότητες συνεχούς ζουμ, αν και δεν υπάρχουν ακόμη λεπτομέρειες. Το Mate XT αναμένεται να προσφέρει οθόνη 10 ιντσών όταν ξεδιπλωθεί πλήρως.

Η Huawei θα πραγματοποιήσει μια ειδική εκδήλωση παρουσίασης στις 10 Σεπτεμβρίου, όπου θα δούμε το ντεμπούτο του Mate XT μαζί με μερικές άλλες συσκευές. Πέρα από το τριπλά αναδιπλούμενο smartphone, η Huawei θα παρουσιάσει και τα Watch GT 5 και Watch D2 καθώς και μια πενταθέσια έκδοση του ηλεκτρικού οχήματος Aito M9.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Huawei

Huawei Mate XT Ultimate: “Ζαλίζει” το κόστος επισκευής

Το Mate XT Ultimate της Huawei είναι το πρώτο τρίπτυχο smartphone στον κόσμο, ένα πραγματικά μοναδικό προϊόν, το οποίο κοστίζει και πολύ ακριβά.

Smartphones Huawei Huawei Android Foldable Smartphones

Huawei Mate XT: Επίσημο το πρώτο τριπλά αναδιπλούμενο smartphone στον κόσμο

Λίγες μόλις ώρες αφότου η Apple κυκλοφόρησε το iPhone 16, η Huawei αποκάλυψε το πρώτο τριπλά αναδιπλούμενο smartphone στον κόσμο, το Mate XT.

Smartphones featured Huawei Huawei Android Foldable Smartphones

Huawei Mate XT: Περισσότερες από 2,8 εκατομμύρια κρατήσεις για το τριπλά αναδιπλούμενο smartphone

H Huawei έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 2,8 εκατομμύρια κρατήσεις για το νέο τριπλά αναδιπλούμενο smartphone της Mate XT.

Smartphones featured Huawei

Huawei Mate XT: Δείτε το σε βίντεο teaser λίγο πριν την αποκάλυψη

H Huawei είναι έτοιμη να ανακοινώσει το πρώτο τριπλά αναδιπλούμενο smartphone της, το Mate XT στις 10 Σεπτεμβρίου.