Μάθε πως να καθαρίζεις το Galaxy smartphone σου

, Μάθε πως να καθαρίζεις το Galaxy smartphone σου

Την εποχή του κορονοϊού αλλά και οποιαδήποτε άλλη εποχή, καλό θα είναι να φροντίζουμε την καθαριότητα του κινητού μας μιας και είναι το αντικείμενο το οποίο πιάνουμε στα χέρια μας καθημερινά περισσότερο από οποιαδήποτε άλλο αντικείμενο ή συσκευή. Παρακάτω θα βρείτε κάποιες οδηγίες για το πως να καθαρίσετε το Galaxy smartphone σας οι οποίες προέρχονται από την επίσημη ιστοσελίδα της Samsung Electronics Hellas.

  • Πριν τον καθαρισμό, σβήστε το Galaxy Smartphone σας, αφαιρέστε οποιοδήποτε κάλυμα, καλώδιο ή άλλο αξεσουάρ.
  • Χρησιμοποιήστε ένα μαλακό πανί μικροϊνών χωρίς χνούδι – όπως ένα πανί καθαρισμού φακού της κάμερας – για να σκουπίσετε απαλά την εξωτερική επιφάνεια του τηλεφώνου.
  • Αποφύγετε την υγρασία σε οποιοδήποτε άνοιγμα και μην εφαρμόζετε υγρά απευθείας στο τηλέφωνό σας.

Ενδιαφέρει επίσης: Μάθε πως να καθαρίζεις το iPhone σου

Εάν είναι απαραίτητο, βουτήξτε τη γωνία του υφάσματος σας σε μια μικρή ποσότητα αποσταγμένου νερού ή απολυμαντικού προϊόντος, όπως υποχλωριώδες οξύ – (50-80ppm) ή με βάση την αλκοόλη (περισσότερο από 70% αιθανόλη ή ισοπροπυλική αλκοόλη) και σκουπίστε απαλά το μπροστινό και πίσω μέρος του τηλεφώνου χωρίς να ασκείτε υπερβολική πίεση. Αποφύγετε το υπερβολικό σκούπισμα.

  • Μην χρησιμοποιείτε πεπιεσμένο αέρα και μην εφαρμόζετε ή ψεκάζετε με λευκαντικά ή υγρά διαλύματα απευθείας το τηλέφωνό σας.
  • Αυτός ο τρόπος καθαρισμού προορίζεται μόνο για τις γυάλινες, κεραμικές και μεταλλικές επιφάνειες του τηλεφώνου σας. δεν συνιστάται για μαλακά εξαρτήματα, δηλαδή αυτά που είναι κατασκευασμένα από δέρμα, καουτσούκ ή πλαστικό.

Σημείωση: Αυτές οι οδηγίες έχουν εφαρμογή σε Galaxy smartphones, Galaxy tablets και Galaxy Watch (εκτος από τα λουράκια). Αυτές οι οδηγίες δεν έχουν εφαρμογή σε Galaxy Buds, πληκτρολόγια (είτε εξωτερικά πληκτρολόγια είτε πληκτρολόγια σε laptops), πλαστικά λουράκια ρολογιών, και κάθε άλλο προϊόν Samsung το οποίο δεν αναφέρεται.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω ένα προϊόν καθαρισμού για να καθαρίσω το Galaxy τηλέφωνό μου;

Σας συμβουλεύουμε να μην χρησιμοποιήσετε λειαντικά υλικά ή σκληρά χημικά που δεν έχουν εγκριθεί για χρήση σε ηλεκτρονικά προϊόντα, καθώς αυτά μπορεί να γρατσουνίσουν την οθόνη σας ή να φθαρεί το στρώμα επικάλυψης που κρατά τα δακτυλικά αποτυπώματα από τη διάχυση της οθόνης. Επιπλέον, υπό ορισμένες συνθήκες, τα υγρά και το νερό μπορούν να εισέλθουν σε ανοικτά σημεία της συσκευής, προκαλώντας περαιτέρω ζημιά στο τηλέφωνό σας.

Ενδιαφέρει επίσης: Επέκταση εγγύησης, παραλαβή – παράδοση και επισκευή κατ’ οίκον από τη Samsung

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιώργος Κ.

Ακόμη κι αν είναι αδιάβροχο;

Κώστας Βλαχάκης

Ακολούθησε τις οδηγίες του κατασκευαστή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Z Flip 6: Αυτές θα είναι οι χρωματικές επιλογές – Με Snapdragon 8 Gen 2 και 12GB RAM

Το Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Ιούλιο στo Unpacked μαζί με το Galaxy Z Fold6 και το Galaxy Ring.

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.