Με 5G όλα τα Sony Xperia flagship smartphoneς του 2020;

, Με 5G όλα τα Sony Xperia flagship smartphoneς του 2020;

Η Sony δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη κάποιο flagship smartphone το οποίο ενσωματώνει το νέο πρωτόκολλο δικτύου. Σύμφωνα με νέες πληροφορίες όμως, το Sony Xperia 5 είναι το τελευταίο flagship smartphone με υποστήριξη του 4G LTE. Αυτό σημαίνει ότι η Sony θα κυκλοφορήσει τον διάδοχο του Xperia 1 με υποστήριξη του 5G. Η νέα ναυαρχίδα της εταιρείας αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στην MWC 2020 η οποία θα λάβει χώρα από τις 24 Φεβρουαρίου έως τις 27 Φεβρουαρίου στην Βαρκελώνη.

Η Sony προφανώς και θέλει να μπει ξανά στον ανταγωνισμό και ίσως το 5G καταφέρει να τις δώσει ένα προβάδισμα. Σε αυτό ίσως συμβάλλει και ο αποκλεισμός της Huawei από την Αμερική η οποία θα μπορούσε να χάσει ένα μεγάλο μέρος από το κοινό της αφού δεν μπορεί προς το παρόν να ενσωματώσει τα Google Play Services στα smartphone της.

Η Sony προσπαθεί με κάθε τρόπο να αυξήσει τις πωλήσεις των high-end smartphone της ωστόσο, αναμένεται να κυκλοφορήσει και μερικά mid-range αλλά και low-end smartphone τα οποία θα τραβήξουν αυτό το κοινό. Αυτά τα smartphone όμως δεν θα έχουν 5G και θα υποστηρίζουν μόνο μέχρι 4G LTE.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
KnightRider

Πως να αυξήσει τις πωλήσεις των high end smartphone όταν βγάζουν ότι να ναι συσκευές με τόσες ελλείψεις ???
H Sony έβγαλε το Xperia 5 πριν 1 μήνα και δεν έχει ούτε 4K στα 60fps,ούτε FM Radio,ούτε Jack,ούτε Wireless Charging και φοράει μια μέτρια 3πλη κάμερα με μέγεθος αισθητήρα 1/2.6″

Ας βγάλει καλύτερα κάνα Xperia Z6 της προκοπής μπας και δούμε τίποτα καλύτερο !!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia 1

Sony Xperia 1 VI: Νέες προωθητικές εικόνες που διέρρευσαν επιβεβαιώνουν specs πριν την κυκλοφορία

To Sony Xperia 1 VI θα παρουσιαστεί επίσημα την ερχόμενη εβδομάδα αλλά, μέχρι τότε, διέρρευσαν μερικές νέες προωθητικές εικόνες της συσκευής.

Smartphones Android featured iOS

iOS vs Android: Ποιο λειτουργικό σύστημα είναι πιο ασφαλές;

Πείραμα που διεξήχθη από δημοσιογράφο του Cybernews θέλει να δείξει ποια πλατφόρμα είναι πιο ασφαλής, το iOS ή το Android.

Smartphones Sony

Sony Xperia 1 VI: Leak δίνει λεπτομέρειες για τις κάμερες, το chipset και την μπαταρία

Η Sony αναμένεται να αποκαλύψει το Xperia 1 VI στην εκδήλωσή της στις 17 Μαΐου και τώρα μια νέα φήμη μας δίνει λεπτομέρειες για το flagship smartphone.

Smartphones Android featured Google

Android 15: Αυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν την ενημέρωση

Η Google ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το Android 15 φέτος και η πολυαναμενόμενη γιγάντια ενημέρωση θα φέρει σημαντικές καινοτομίες.