Με την κυκλοφορία των iPhone 11 μειώθηκαν οι τιμές των προηγούμενων μοντέλων

iPhone 11, Με την κυκλοφορία των iPhone 11 μειώθηκαν οι τιμές των προηγούμενων μοντέλων

Η Apple ανακοίνωσε επίσημα τα νέα iPhone 11, iPhone 11 Pro και 11 Pro Max και, και ως συνήθως η κυκλοφορία νέων συσκευών φέρνει μειώσεις στις τιμές των παλαιότερων μοντέλων της εταιρείας.

Συγκεκριμένα ο προκάτοχος του οικονομικότερου μοντέλου της σειράς, iPhone 11, τιμολογείται πλέον 150 δολάρια Αμερικής λιγότερο. Η εταιρεία έριξε την τιμή του iPhone XR από τα $749 στα $549.

iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max: Διαθεσιμότητα και τιμή από 800 ευρώ και έως 1650 ευρώ

Ως μέτρο σύγκρισης θα αναφέρουμε ότι η τιμή του iPhone 11 στην Αμερικανική αγορά είναι $699. Επίσης, πρέπει να σημειώσουμε ότι δεν θα γίνουν μειώσεις στα iPhone XS και XS Max, αφού η εταιρεία έχει σταματήσει την πώληση τους μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της.

Προχωρώντας στα προηγούμενης γενιάς iPhone, δηλαδή τα iPhone 8 και iPhone 8 Plus, θα δούμε πάλι μείωση των τιμών τους κατά 150 δολάρια Αμερικής λιγότερα. Το iPhone 8 θα κοστίζει πλέον $449 από $599, ενώ το iPhone 8 Plus θα είναι διαθέσιμο στα $549 από τα $699 που ήταν η προηγούμενη τιμή του.

Να σημειώσουμε, ότι οι τιμές αυτές αφορούν αγορές από την επίσημη ιστοσελίδα της Apple και τα Apple Stores. Σταδιακά οι μειώσεις θα περάσουν στα καταστήματα των επίσημων αντιπροσώπων της εταιρείας ανά τον κόσμο.

Όταν οι νέες τιμές φτάσουν και στην Ελλάδα θα φροντίσουμε να σας ενημερώσουμε άμεσα. Γι’ αυτό, μείνετε συντονισμένοι στο TechBlog, όπου η τεχνολογία μας ενώνει.

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.