Μέχρι το Μάρτιο του 2019 οι αναβαθμίσεις των mid-range Samsung smartphone σε Android Oreo

αναβάθμιση mid range smartphone samsung android oreo 2019, Μέχρι το Μάρτιο του 2019 οι αναβαθμίσεις των mid-range Samsung smartphone σε Android Oreo

Μπορεί το Android 9.0 Pie να είναι επίσημα εδώ αλλά θα πρέπει να μην ξεχνάμε πως υπάρχουν συσκευές, όπως τα mid-range Samsung smartphone τα οποία ακόμα δεν έχουν αναβαθμιστεί σε Android Oreo. Πλέον όμως αυτό έγινε γνωστό σύμφωνα με διαρροή στο Samsung Members app.

Οι αναβαθμίσεις στο λειτουργικό σύστημα των Android smartphone είναι κάτι το οποίο είναι πάντα ευπρόσδεκτο μιας και το Android μαστίζεται από το fragmentation, κάτι το οποίο φαίνεται και από το ότι πριν δύο εβδομάδες είχαμε δει το Android Oreo να βρίσκεται στο 12.1% των ενεργών Android συσκευών. Αυτό γίνεται τη στιγμή που οι ανταγωνιστές όπως τα iPhone της Apple, λαμβάνουν τις αναβαθμίσεις ταυτόχρονα σε όλες τις υποστηριζόμενες συσκευές, με τα παράπονα των Android χρηστών να είναι δικαιολογημένα.

Τα mid-range smartphone της Samsung είναι μια από τις μεγαλύτερες προτεραιότητες της εταιρείας και οι κάτοχοί τους θα πρέπει να περιμένουν, στις περισσότερες των περιπτώσεων μέχρι το 2019, για να λάβουν την αναβάθμιση σε Android Oreo, με το χρονοδιάγραμμα των αναβαθμίσεων να εκτείνεται μέχρι και το Μάρτιο του επόμενου έτους.

Οι φωτογραφίες που διέρρευσαν από το Samsung Members app, δείχνουν τη λίστα των mid-range smartphone, που μοίρασε εσωτερικά η εταιρεία, και αποτελείται από δώδεκα mid-range συσκευές. Θα πρέπει να αναφέρουμε πως οι ημερομηνίες αυτές ενδέχεται να αλλάξουν σε περίπτωση που προκύψουν bugs σε μια αναβάθμιση, με αποτέλεσμα την ακόμα μεγαλύτερη καθυστέρηση στην αναβάθμιση των συγκεκριμένων συσκευών.

αναβάθμιση mid range smartphone samsung android oreo 2019, Μέχρι το Μάρτιο του 2019 οι αναβαθμίσεις των mid-range Samsung smartphone σε Android Oreo

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Kourkoubas

Αναβαθμίζονται το 19 σε μια έκδοση πριν την πιο πρόσφατη και λίγους μήνες πριν ανακοινωθεί η επόμενη.

Great job samsung !

apot345

Ακριβώς αυτό! Νομίζοντας ότι θα πουλήσουν και πάλι το επόμενο μοντέλο, το οποίο θα φοράει το νέο λειτουργικό…

Μια βιομηχανία αριθμών για τα κορόιδα που τρέχουν να προλάβουν (ήμουν/είμαι ένα από αυτά)..
Μια χαρά κάνεις την δουλειά σου και με το android 7.
Αυτό δεν μας μαθαίνουν οι ίδιοι με τις “αναβαθμίσεις” τους;

Παναγιώτης

Πάντως το j5 2017 που έχω μια χαρά δουλεύει με την 7.Δεν ξέρω τι περισσότερο θα κάνει αν πάρει την 8.Εγω αυτό που θέλω είναι να περνώ security updates.

Μάκης

@ kourkoubas…πολύ σωστός και ο apot επίσης…

Ευα

Έχουν αφήσει το S9 με 8.0.0 όταν οι άλλες εταιρίες έχουν πάει ήδη σε 8.1

AtiX

Το Α3 του 2017 γιατί δεν υπάρχει στην λίστα???

forneverarrow

Με απλά μαθηματικά, δίνει την έκδοση του 2017 στις αρχές του 2019 (εάν και εφόσον κτλ.)!! Άρχισα να πιστεύω ότι τα λεφτά που ζητάει η Apple για το iPhone είναι λίγα…

JD

Πηρα το 8.0 πριν λιγες ημερες στο Α8 2018. Μια χαρα δουλευε και πριν με το 7, για να μην πω καλυτερα. Νεα εκδοση δεν σημαινει και βελτιωση.

Jim C.

Έλεος 😭🤣

Stathis

Ο άλλος για να δικαιολογήσει το καφριλίκι της Samsung πετάει το “Άρχισα να πιστεύω ότι τα λεφτά που ζητάει η Apple για το iPhone είναι λίγα”.. δηλαδή στο μυαλό ενός fanboy ή ακόμα καλύτερα ενός κλασσικού Έλληνα, το καφριλίκι του ενός δικαιολογεί το καφριλίκι του άλλου.. όπως γίνεται και στην πολιτική και στο ποδόσφαιρο και παντού. Όταν δεν σε ενδιαφέρει στην ουσία να κατακρίνεις το στραβό για να βελτιωθεί κάτι αλλά σε ενδιαφέρει στην ουσία μόνο και μόνο να το χρησιμοποιήσεις για να δικαιολογήσεις τα στραβά αυτού που υποστηρίζεις.
Με τέτοια μυαλά που κουβαλάμε σε αυτή τη χώρα περιμένουμε ειλικρινά να πάμε έστω και μισό βήμα μπροστά..

Andrew

Αυτό το αίσχος με της αναβαθμίσεις στο Android πότε θα σταματήσει επιτέλους. Πότε θα πατήσει πόδι η Google ναι να τους αναγκάσει να τις δίνουν στην ώρα τους? Κράζουμε τα 800€ που ζητάει η Apple, αλλά τουλάχιστον εκεί παίρνεις update για 5+ χρόνια.

forneverarrow

@Andrew συμφωνώ απόλυτα.

@Stathis: νομίζω έχεις λανθασμένη αντίληψη φίλε περί αξίας των πραγμάτων. Σε τι έχω λάθος; Σε μια αγορά που είναι γεμάτη με συσκευές άνω των 800€ ασφαλώς και θεωρώ πως η Apple ζητάει λίγα. Όταν το iPhone 8 με 5 χρόνια υποστήριξης σε updates και μάλιστα day one κοστίζει ακριβώς τα ίδια με ένα S9 που στα δυο χρόνια θα δουλεύει με ξεπερασμένο software ενός έτους και με αυτό θα μείνει, τότε ναι, πιστεύω οτι το iPhone είναι value for money. Το άσχημο της νοοτροπίας που περιγράφεις είναι οτι υπάρχει κόσμος που αγοράζει το κάθε S9 αδιαμαρτύρητα και μετά σπεύδει να κράξει την Apple για την υπερβολική τιμολόγηση, ενω στα άρθρα με θέμα τα updates το παίζει υπεράνω, και καλά δεν είναι σημαντικά. Έλα όμως που αυτοί είναι που κάθε δυο χρόνια πάνε στο επόμενο flagship, πληρώνοντας τα διπλάσια σε σχέση με έναν που αλλάζει το iPhone κάθε 4 ή 5. Γιαυτο επίσης το iPhone κρατάει την τιμή του ψηλά για περισσότερα χρόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.