Smartphones

Meizu 15 Plus: Διαρροή το δείχνει χωρίς το mBack key

Χωρίς το mBack key εμφανίζεται το Meizu 15 Plus σε renders που έκαναν την εμφάνισή τους στο Weibo. Στα render εμφανίζεται η επερχόμενη ναυαρχίδα της Meizu από διάφορες γωνίες.

Η συσκευή εμφανίζεται με λεπτά περιθώρια και αναλογία 18:9. Σε αντίθεση όμως με προηγούμενες διαρροές, το Meizu 15 Plus δεν θα περιλαμβάνει το mBack key, το γνωστό πλήκτρο που πραγματοποιεί διάφορες εντολές στις συσκευές της κινέζικης εταιρείας.

Στην πίσω πλευρά της συσκευής διακρίνουμε διπλή κάμερα σε κάθετη διάταξη με κυκλικό LED flash ακριβώς από κάτω. Προηγούμενες διαρροές έδειχναν και το logo της συσκευής στην πίσω πλευρά.

Στη δεξιά πλευρά βρίσκεται το πλήκτρο ενεργοποίησης/απενεργοποίησης κι όλα δείχνουν ότι ο αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος θα βρίσκεται στο πλάι, παρόμοια με το Meizu M6S.

Στην αριστερή πλευρά πιθανότατα θα βρίσκονται τα πλήκτρα αυξομείωσης της έντασης.

Όσον αφορά στα τεχνικά του χαρακτηριστικά, οι προηγούμενες πληροφορίες αναφέρουν ότι πιθανότατα θα έρχεται σε δύο εκδόσεις. Η μία θα έχει 6GB RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο και η άλλη θα έχει 8GB RAM και 256GB αποθηκευτικό χώρο. Οι τιμές τους αναμένονται στα 474 και 553 δολάρια αντίστοιχα.

Όσον αφορά στο χρώμα του, αναμένεται σε λευκό και μαύρο. Η συσκευή αναμένεται στην αγορά την άνοιξη.

Πηγή

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λαΐδα Λιμνιάτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.