Meizu 18: Το πρώτο hands-on video, έρχεται με under-display selfie

https://www.youtube.com/watch?v=0nR7NtUjbqk
Το επερχόμενο flagship Meizu 18 εμφανίστηκε σε hands-on video, το οποίο μας φανερώνει την under-display selfie κάμερα της συσκευής. Το βίντεο εμφανίστηκε στην ιστοσελίδα Weibo και, δυστυχώς, μας δείχνει μόνο την οθόνη της συσκευής, χωρίς να βλέπουμε το πίσω μέρος καθόλου.

Αυτό που βλέπουμε στο βίντεο είναι η έλλειψη notch για τη selfie κάμερα, καθώς το Meizu 18 θα είναι η δεύτερη συσκευή που θα κυκλοφορήσει με under-display selfie. Επιπλέον, βλέπουμε ελάχιστα bezel περιμετρικά, αν και η συσκευή φοράει θήκη για να μη φαίνεται. Αυτό που δε μπορούμε να καταλάβουμε είναι αν όντως είναι κυρτή η οθόνη, κάτι που θα δούμε σε μελλοντικά βίντεο.

Meizu 18, Meizu 18: Το πρώτο hands-on video, έρχεται με under-display selfie

Όπως είπαμε, το Meizu 18 θα είναι η δεύτερη συσκευή με under-display selfie, καθώς ήδη κυκλοφορεί στην αγορά το ZTE Axon 20 5G. Επιπλέον, να θυμίσουμε ότι ήδη έχει αποκαλυφθεί από την πιστοποίηση 3C ότι κανένα νέο μοντέλο της εταιρείας δε θα περιλαμβάνει φορτιστή στο πακέτο αγοράς. Τέλος, περιμένουμε ένα μοντέλο, λογικά την έκδοση Max, που θα προσφέρει γρήγορη φόρτιση στα 120W.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Thanasis

Φαίνεται σαν να είναι το Meizu 17 ανάποδα, επειδή κρύβει την selfie κάμερα με το χέρι του συν οτι δεν υπάρχουν κουμπιά στα δεξιά του τηλεφώνου.

Last edited 3 years πριν by Thanasis

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Meizu

Polestar Phone: Τeaser βίντεο αποκαλύπτει το σχέδιο

Τον Σεπτέμβριο, η Polestar ανακοίνωσε τα σχέδιά της να λανσάρει ένα smartphone κατασκευασμένο από τη Meizu.

Software Business Meizu

Η Meizu πουλάει αυτοκίνητα στους εκθεσιακούς χώρους τηλεφώνων της

Έναν ιδιαίτερο τρόπο για να προωθήσει την πώληση αυτοκινήτων επέλεξε η Meizu, καθώς τα τοποθετεί στους εκθεσιακούς της χώρους.

Business Meizu

H αυτοκινητοβιομηχανία Geely θέλει να εξαγοράσει την Meizu

Η Geely, η οποία έχει στην κατοχή της αυτοκινητοβιομηχανίες όπως οι Volvo, Lotus και Polestar, θέλει να εξαγοράσει την Meizu.

Smartphones Huawei Meizu Harmony OS

H Meizu θα χρησιμοποιήσει λύσεις Huawei εάν χάσει τις άδειες της Google

Το οικοσύστημα Huawei Mobile Service (HMS) θα χρησιμοποιήσει η Meizu, εάν αναγκαστεί να παύσει τη χρήση των υπηρεσιών Google.