Meizu, αποκαλυπτήρια σε νέα συσκευή τη Δευτέρα

Εβδομάδα παρουσιάσεων η εβδομάδα που μας έρχεται καθώς εκτός από την Xiaomi η οποία ετοιμάζει launch event την Τρίτη, και η Meizu ετοιμάζεται να παρουσιάσει νέα συσκευή την Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου. Όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή του ο VP της Meizu, Li Nan σε συνέντευξή του, πρόκειται για ένα “ποιοτικό” smartphone το οποίο απευθύνεται σε νέους.

Αν και δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες, από διαρροές έχουμε δει ότι πρόκειται για το Meizu K52 το οποίο αναμένεται με Android 4.4.4 KitKat, MediaTek MT6752 chipset με octa-core CPU στα 1.7 GHz, 4.6 ιντσών οθόνη ανάλυσης 1920×1080 pixels, 2GB RAM και τιμή γύρω στα 160 δολάρια.

Επιπλέον, ο Lan επεσήμανε ότι η εταιρεία δεν στοχεύει να φέρει mini εκδόσεις των συσκευών της επισημαίνοντας ότι το 5.36 ιντσών Meizu MX4 και το 5.5 ιντσών Meizu MX4 Pro είναι έχουν κατάλληλες οθόνες για όλους.

meizu launch event, Meizu, αποκαλυπτήρια σε νέα συσκευή τη Δευτέρα

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
kyo

5.2 και 5.5 οι κατάλληλες οθόνες για όλους, σίγουρα ότι πείτε… στα περισσότερα poll ο κόσμος προτειμάει 4-5 ίντσες κατα 80% ,αλλα οκ οτι πουν.

Costas

Μικρή οθόνη για τα γούστα μου! Προσπαθεί η meizu να μπει και στην low-end κατηγορία με μια αξιόλογη συσκευή. Εγώ περιμένω το mx4 στην Cosmote για να χρησιμοποιήσω την επιδότηση μου!

Λεωνίδας

Για να λέει ότι θα είναι κυρίως για νέους…θα υποθέσω ότι θα’ναι σε διάφορα χρώματα και με καλή εσωτερική κάμερα για να βγάζουν selfies, να τα ανεβάζουν στο fb και να περιμένουν σχόλια…Πολύ σημαντικό.

Miko

Λογικά θα είναι κάτι διαφορετικό απο τα άλλα 2 αλλιώς δεν θα είχε νόημα καινούργια συσκευή. Οι νέοι λογικά θέλουν καλές κάμερες μπρος-πίσω και χαμηλή τιμή.
Το καλό πάντως είναι οτι θα έχει μικρή οθόνη, άρα λογικά και μικρό μέγεθος…. είδωμεν!

pavlos

Eαν ισχύει αυτή η διάσταση τς οθόνης μπαίνει στα υπόψιν….μήπως ξέρει κανείς αν η κάμερες που φοράει αυτή η μάρκα ( Sony ) ειναι ιδια με τις κάμερες των Ζ1 Ζ3 Compact κλπ ??

Miko

Η πίσω κάμερα που χρισημοποιεί η Meizu αυτή την στιγμή στα ΜΧ4 και ΜΧ4 Pro είναι η SONY IMX220 Exmor RS και απ΄οτι λένε οι ειδικοί, η δουλειά που έχουν κάνει με αυτό τον φακό είναι καλύτερη απ΄ οτι έχει κάνει η ίδια η Sony με αποτέλεσμα καλύτερες φωτογραφίες απο Z3.

Αποστόλης Ρόδος

@kyo +1 …. αν είναι δυνατόν … έχουν κάνει τα ταμπλετόφωνα must….. max οι 5 ιντσες με μηδενικά bezels… οι 4,5-4,8 ίντσες για μενα ιδανικότερες για smartphone.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.