Smartphones

Meizu M5c: Η WIND φέρνει τα πρώτα Meizu στην Ελλάδα

Με το Meizu M5c κάνει επίσημο ντεμπούτο στην Ελλάδα ο Κινέζος κατασκευαστής κινητών μέσα από το δίκτυο καταστημάτων της WIND η οποία φέρνει αποκλειστικά το συγκεκριμένο μοντέλο σε συνεργασία με την Smart4All, επίσημο διανομένα της Meizu στην Ελλάδα.

Αν θυμάστε, δεν ειναι η πρώτη φορά που έρχεται μοντέλο της Meizu στην Ελλάδα, αν δεν κάνω λάθος πάλι η WIND πρέπει να το είχε φέρει ίσως και κάποιο μοντέλο να είχε έρθει με την COSMOTE ή τον ΓΕΡΜΑΝΟ. Τώρα όμως υπάρχει επίσημος διανομέας-αντιπρόσωπος στην χώρα μας και σταδιακά αναμένεται να κυκλοφορήσουν και άλλα μοντέλα ακόμα και ναυαρχίδες της Meizu όπως έχουμε ενημερωθεί.

Το Meizu M5c έρχεται με οθόνης αφής 5 ιντσών HD, τετραπύρηνο επεξεργαστή Mediatek MT6737, μνήμη RAM 2GB, ενσωματωμένη μνήμη 16GB με υποδοχή για κάρτες μνήμης micro SD, κάμερα 8 Megapixel και αποσπώμενη μπαταρία 3000 mAh.

Η τιμή του Meizu M5c αναμένεται κάτω από τα 150 ευρώ και η επίσημη συνεργασία των WIND – Meizu θα πραγματοποιηθεί αυτήν την Πέμπτη που σημαίνει ότι λογικά από αυτή την Παρασκευή το M5c θα είναι διαθέσιμο στο δίκτυο καταστημάτων της εταιρείας.

Άντε με το καλό και Meizu Store!

Σχόλια

  • Καλως μας ηρθες meizu αλλα με mediatek τετραπυρινο και καμερα 8 megapixels επρεπε κατω απο 100 ευρω να κανει οχι απο 150 γιατι βαζεις αλλα 20 ευρω και παιρνεις το πολυβολο xiaomi 4x με 3gb ram 13αρα καμερα και αισθητηρα αποτυπωματος

  • Γιώργο, δεν έχω ιδέα ποσό θα κάνει. Η τιμή είναι δίκη μας εκτίμηση.

  • Εγώ πάντως είχα πάρει το 2016 το Meizu MX5 από Media Markt και είχα μείνει πολύ ευχαριστημένος. Πολύ ποιοτικό κινητό για τα λεφτά του. Ελπίζω σε ακόμα περισσότερα μοντέλα στο μέλλον.

  • το πηρα σήμερα για δωράκι 129 ευρώ έδωσα έχουν και ολα τα χρώματα (τουλάχιστον απο εκει που το πήρα)

    συσκευή με αρκετά καλή οθόνη και καλή ποιότητα κατασκευής και περίεργος......... καλη camera (μην περιμένετε s8 αλλά όποιος έχει συνηθίσει σε xiaomi θα του φανεί μερα με νυχτα)

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.