Smartphones

Meizu mblu ZERO: Render ενισχύει τις φήμες για bezel-less smartphone

Render που εμφανίστηκε στο Twitter λίγο νωρίτερα και λέγεται ότι ανήκει σε μια συσκευή με ονομασία Meizu mblu ZERO έρχεται να ενισχύσει τις φήμες ότι η Meizu ετοιμάζει bezel-less smartphone.

Κάτω από την ονομασία σε ελεύθερη μετάφραση τονίζεται η νέα εμπειρία που θα προσφέρει ή οθόνη, σαν να ανοίγεται ένας νέος κόσμος.

Δυστυχώς, ο χρήστης που ανέβασε το συγκεκριμένο render δεν ανέφερε περισσότερα χαρακτηριστικά, αλλά είναι εύλογο να εικάσουμε ότι αν υφίσταται η συσκευή θα έχει high-end χαρακτηριστικά.

Πρόσφατες πληροφορίες ανέφεραν ότι η Meizu κατασκευάζει ένα smartphone με bezel-less οθόνη και SoC της Qualcomm αντί για της MediaTek. Η συσκευή έχει την κωδική ονομασία Ocean και πολύ πιθανό να είναι το mblu ZERO.

Από την άλλη, τον Μάιο, ο Li Nan, Αντιπρόεδρος της Meizu είχε δηλώσει ότι δεν είναι πεπεισμένος για τις bezel-less οθόνες, καθώς μπορεί να θυσιάζουν σημεία από την πρακτικότητα, όπως είναι για παράδειγμα ο αισθητήρας αποτυπώματος.

Έτσι, είχε αφήσει να εννοηθεί ότι μέχρι ο αισθητήρας αποτυπώματος στην οθόνη να διατεθεί στην αγορά, δεν θα λάνσαρε κάποιο bezel-less smartphone. Άρα λογικά το εν λόγω μοντέλο, δεν θα το δούμε πριν το 2018 στην αγορά.

Να σημειωθεί επίσης ότι ο Li Nan είχε δηλώσει ότι για το 2018 ετοιμάζουν κάτι καταπληκτικό.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 7 Σεπτεμβρίου 2017 22:28

Σχόλια

  • @βασιλης πως το βλέπεις σε καθημερινή χρήση όταν σερφαρεις στο ίντερνετ είναι βολικό?

  • Μπραβο στην Meizu. Αντεπιθεση σε ολα τα μετωπα. Αν συνεχισει με την ιδια πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης, θα κανει το μπαμ.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λαΐδα Λιμνιάτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.