Meizu MX2 Dream φωτογραφίες hands-on

Κρατάμε στα χέρια μας το τετραπύρηνο Meizu MX2 Dream με τον επεξεργαστή Exynos 4412 1.6GHz που φοράει και το Samsung Galaxy S III, μνήμη RAM 2GB και οθόνη 4.4 ιντσών ανάλυσης 1280×800 pixels. Το MX2 Dream τρέχει Android 4.1 Jelly Bean με Flyme 2.0 UI και έχει κάμερα 8 Megapixel με Full HD video.

Τις επόμενες ημέρες θα είναι διαθέσιμο και το hands-on video του Meizu MX2 Dream στο κανάλι μας στο YouTube. Κάντε subscribe για να το δείτε πρώτοι.

Meizu MX2 Dream πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Επεξεργάστηκε την 2 Μαρτίου 2013 20:02

Σχόλια

  • ελα ρε κατω απο 4.7 ιντσες και εχει 4πυρηνο? :O

    δεν κακο...υποστηριξη απο google play θα εχει η θελω πολλα? :P

  • Πανέμορφο Κώστα :) μεγιά αν το αγόρασες για κανονικό σου τηλέφωνο εκτός και στο έστειλαν μόνο για review ?

    Μία ερώτηση από που μπορούμε να το βρούμε;

  • Aris, Ναι έχει κανονικά Google Play ;)

    SpirosKGR, για review αλλά θα το κρατήσω αρκετό καιρό! :)
    Νομίζω ότι μπορείς να το αποκτήσεις από διάφορα ηλεκτρονικά καταστήματα. Δες εδώ αναφέρονται κάποια από αυτά https://techblog.gr/mobile/umi-mobile-umi-x2-5703

  • Κωστα στην Ευρωπη θα ερθει ? Γιατι αντε το αγορασες , στο στειλανε , οκ . Αμα παθει κατι ? Θα πρεπει να το στελνω παντα πισω Κινα ? Αντιπροσωπεια στην Ευρωπη/Βαλκανια , υπαρχει ?

  • εχει και 2 σιμ?σοβαρα?? στην γη το εψαχνα απο τη κινα ηρθε(οκ το ξερω βλακεια)....χαχα

    ευχαριστω πολυ Κωστα...αρχιζω αμεσως το ψαξιμο...

  • Billys, Γνωρίστηκα με τα στελέχη της Meizu κατά την διάρκεια της πρόσφατης έκθεση MWC 2013 στη Βαρκελώνη. Αυτή τη στιγμή δεν πωλείται επίσημα σε κάποια χώρα της Ευρώπης αλλά καταβαίνεις ότι για να βρεθούν στην Ισπανία το ψάχνουν.... Μάλιστα με ρώτησαν για την κατάσταση στην Ελλάδα, ποιοι είναι οι Operators και ποιοι οι μεγάλοι Retailers.

    Το κάθε ηλεκτρονικό κατάστημα έχει τους δικούς του όρους σχετικά με τυχόν προβλήματα της συσκευής και την εγγύηση αυτής. Θα πρέπει να ρωτήσεις εκεί.

    Aris, μια κάρτα SIM και όχι micro SD.

  • Τελειο φαινεται! Τελικα βρηκε καποιος καποιο site που να το δινει σε σχετικα χαμηλη τιμη?? Γιατι ebay το χουν πανακριβα....

  • Φαίνεται εξαιρετικό και πανέμορφο...
    Ωστόσο τα 580 $ που το δίνει το pandawill προσωπικά τα θεωρώ πολλά...

  • Για τετραπύρηνο κινητο με 4,5 οθόνη και τα συναφη,θεωρω πως ειναι μικρη η μπαταρία των 1800mah.Κωστα αν μπορεις στο review κανε και μια αναφορα στο πως τα παει η μπαταρία.

  • Άλλα κινητά που κυκλοφορούν εδώ και λίγους μήνες έξω, με τον Exynos 4412: Lenovo LePhone K860 ($390), Freelander I20 ($315), Newman N2 ($300).

  • Είχα έρθει σε αντιπαράθεση πριν λίγο καιρό με αναγνώστες εδώ στο techblog για το θέμα του μεγέθους και βλέπω τελικά ότι και στις 4,5 ιντσες μπορούν να βάλουν 4πυρινο και 2ghz μνήμη και hd οθόνη οπότε και αναιρο αυτά που έλεγα. Παρόλα αυτά κάποιοι δεν είναι ευχαριστημένοι και βρίσκουν ατέλειες. Παιδιά το τέλειο smartphone ακόμα δεν βγήκε!!!

  • Για το 2013, οι 5 ίντσες οθόνη είναι το νέο στάνταρ στον εξοπλισμός ενός σοβαρού smartphone. Οι 4,3'' είναι το ελάχιστο κάτω όριο. Οι 4'' μας τελείωσαν.

  • Συμφωνώ απόλυτα με Greg...5 για να μην πω 5.5 ίντσες είναι η καλύτερη επιλογή...

  • Καλα κανετε πλακα?5 και 5,5 ιντσες ειναι λογικο?Δηλαδη καθε χρονο οι οθονες θα μεγαλωνουν?Σε 3 χρονια απο τωρα στανταρ οθονη δηλαδη θα ειναι οι 7-8 ιντσες?Υπαρχουν πολλα πραγματα που πρεπει να διορθωσουν στα smartphones (βλεπε μπαταριες)και οχι να μεγαλωνουν συνεχως τις οθονες...χανεται η φορητοτητα σιγα σιγα!Το meizu παντως φαινεται πολυ καλο,μονο η μπαταρια με προβληματιζει!

  • Την αντιπροσωπεία της MEIZU την είχε ο όμιλος Power Group of Companies, για Βαλκάνια, Ελλάδα και Κύπρο από το 2007.
    Τα πρώτα προϊόντα της ήταν MP4 players, τα MEIZU MINI και MEIZU SL. Εξαιρετικά ποιοτικά προϊόντα με πολύ ωραίο design και μοναδική απόδοση.
    Στόχο είχαν τον άμεσο ανταγωνισμό της Apple στον τομέα αυτό με αντίπαλο μόνο το IPOD.
    Όμως υπήρχαν δύο μεγάλα θέματα τα οποία αδήγησαν στο να μην γίνουν αποδεκτά σε κανένα κανάλι διανομής.
    1) Η μάρκα η οποία ήταν και παραμένει άγνωστη στους καταναλωτές στην Ελλάδα αλλά και την Ευρώπη.
    2) Η τιμή η οποία ήταν "υψηλή" (χαμηλότερη από τα IPOD, υψηλότερη από άλλα MP3-MP4 players, όπως τα Crypto, Philips κλπ. (Η τιμή λιανικής τους ήταν 120-140 €)
    Η επιχειρηματική κίνηση έγινε με γνώμονα το μερίδιο αγοράς που έχει στην Κίνα η MEIZU (περίπου 80% και όλοι οι άλλοι μαζί με την Apple 20%) και απώτερο στόχο τη διανομή του πολυαναμενόμενου κινητού MEIZU ONE το 2008.
    Το προϊόν αυτό ήταν direct ανταγωνιτστής του IPHONE.
    Τότε όμως παρουσιάστικε άλλο ένα τεράστιο! θέμα. Μας πλησίασε η S.I.S.V.E.L. (Ο παγκόσμιος οργανισμος για τα πνευματικά δικαιώματα αναπαραγωγής ήχου) και μας ενημέρωσε ότι η MEIZU ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΟΤΕ, ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΕΓΡΑΜΕΝΗ στη S.I.S.V.E.L. και τα προϊόντα της ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ !!!, αλλά στην Κίνα δεν έχουν δικαιοδοσία! Αποτέλεσμα ήταν να αναγκαστούμε να είτε να πληρώσουμε εμείς ως αντιπρόσωποι το ποσό αυτό που μας αναλογούσε για τις συσκευές που πωλούντω εκτός Κίνας είτε να μην εισάγουμε κανένα προϊόν τηε συγκεκριμένης εταιρείας.
    Μετά και για δύο χρόνια η MEIZU "χαθηκε" από το προσκήνιο και ξαναεμφανίστηκε το 2012 με νέο κινητό.
    Αυτά οδήγησαν στο να μην κυκλοφορoύν τα MEIZU σε καμία χώρα εκτός της Κίνας.
    Αυτά τα λίγα προς ενημέρωση των ενδιαφερομένων για τα κατά τα άλλα πολυ καλά προϊόντα της MEIZU.

    • Ελληνικό μενού δεν έχει. Με το morelocale2 εμφανίζει μερικά στα ελληνικά τα υπόλοιπα αγγλικά.
      Ελληνικό πληκτρολόγιο δεν έχει, μπαίνει όμως με το Greek Input Method.
      Όλα δωρεάν από το Google Play.

  • @Δημήτρης
    Ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση, μου έλυσες πολλές απορίες. Το πιθανότερο είναι ότι το ίδιο συμβαίνει και με τις υπόλοιπες όχι πολύ γνωστές κινέζικες εταιρίες που δεν έρχονται Ελλάδα και γενικά Ευρώπη όπως η Oppo και η Xiaomi.

  • απλά πανέμορφο… πολύ ωραίο κινητό με σωστές αναλογίες! κώστα εσένα στο χέρι πως σου φάνηκε σαν ποιότητα κατασκευής??

  • Το έχετε καταλάβει οτι το sgs3 πωληται πλεον 420€ όταν γράφετε οτι είναι φοβερή προσφορά το παραπάνω;

  • Εγώ είμουν μεταξή αυτού και του honor 2 εν τέλη πήρα το honor 2 λόγο αφαιρούμενης μπαταρίας και micro sd και δεν το έχω μετανιώσει καθόλου. τρελό κινητό για μόλις 240 ευρώ.
    Χωρίς να σημαίνει πως το mx2 δεν είναι καλό ίσα ίσα αλλα ήθελα micro sd.

  • παιδια ξερετε καποιο αξιοπιστο σιτε για παραγγελια και ελλαδα ποτε ερχετε !

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Κώστας Βλαχάκης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.