Meizu Pro 7: Έρχεται επίσημα στις 26 Ιουλίου

Ύστερα από πλήθος διαρροών και φημών σχετικά με το λανσάρισμά και τις προδιαγραφές του, ανακοινώθηκε επίσημα ότι το Meizu Pro 7 θα παρουσιαστεί στις 26 Ιουλίου.

Εκτός από τις προσκλήσεις που στάλθηκαν σχετικά με το λανσάρισμα, την επίσημη παρουσίαση επιβεβαίωσε και ο Aed Boudeling,επικεφαλής μάρκετινγκ της εταιρείας. Σε μία από τις εικόνες που παραθέτει ο Boudeling μπορούμε να δούμε το κουτί του Meizu Pro 7, το οποίο είναι ανοιχτό και δείχνει την πλάτη της συσκευής με τη δευτερεύουσα οθόνη, στην οποία αναγράφεται η ημερομηνία και η ώρα παρουσίασης.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής φήμες, το Meizu Pro 7 θα έρχεται με οθόνη AOD 5,7 ιντσών 4K και δευτερεύουσα οθόνη στην πλάτη, που όλα δείχνουν ότι θα είναι έγχρωμη.

Η διπλή κάμερα στην πλάτη θα έχει αισθητήρες ανάλυσης 12MP έκαστος.

Για SoC θα φορά το δεκαπύρηνο MediaTek MT6799 Helio X30, ενώ υπάρχουν και φήμες που λένε ότι θα υπάρχει και έκδοση με τον Exynos 8895.

Λέγεται ότι η συσκευή θα έρχεται με τρεις επιλογές για RAM και αποθηκευτικό χώρο: Μία με 4GB RAM και αποθηκευτικό χώρο 64GB, μία 6GB RAM και αποθηκευτικό χώρο 128GB και μία με 8GB RAM και αποθηκευτικό χώρο 128GB.

Πηγή

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λαΐδα Λιμνιάτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.