Smartphones

Meizu Pro 7: Παιχνίδια στην δεύτερη οθόνη;

Νέες εικόνες δείχνουν ότι τελικά η δευτερεύουσα οθόνη του Meizu Pro 7 όχι μόνο δεν θα είναι e-Ink –κι επομένως ασπρόμαυρη- όπως φημολογείτο, αλλά θα μπορεί σε αυτή ο χρήστης να παίζει και παιχνίδια.

Σύμφωνα με τις νέες εικόνες που ήρθαν στη δημοσιότητα, η δευτερεύουσα οθόνη του Meizu PRO 7 δεν θα δείχνει απλά βασικές πληροφορίες όπως θεωρούταν μέχρι πρότινος, αλλά θα μπορεί μεταξύ άλλων να αντικατοπτρίζει το περιεχόμενο της κεντρικής οθόνης και ο χρήστης θα μπορεί να παίζει ακόμη και παιχνίδια.

Επιπλέον, οι νέες εικόνες φανερώνουν και την μπροστινή πλευρά του Meizu PRO 7, όπου το πολυλειτουργικό πλήκτρο mBack βρίσκεται κάτω από την οθόνη και τα άλλα δύο πλήκτρα βρίσκονται στην οθόνη (on-screen).

Όσον αφορά στην ημερομηνία λανσαρίσματός του, άλλες φήμες το θέλουν να ανακοινώνεται επίσημα στις 7 Ιουλίου κι άλλες στις 26. Δεδομένου ότι δεν έχουμε ακούσει ακόμη κάτι επίσημο κι έχουμε 3 Ιουλίου, το σενάριο για τις 7 φαντάζει κάπως δύσκολο.

Στα υπόλοιπα, οι μέχρι τώρα ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες θέλουν το Meizu PRO 7 να έρχεται με οθόνη 5,2 ιντσών fullHD ή QHD AMOLED, το Helio X30 deca-core για SoC και τρεις επιλογές για RAM και αποθηκευτικό χώρο στα 4GB RAM με 64GB αποθηκευτικό χώρο, 6GB RAM με 128GB αποθηκευτικό χώρο και 8GB RAM με 128GB αποθηκευτικό χώρο.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 4 Ιουλίου 2017 9:06

Σχόλια

  • Έλεος. Γιατί. Καλοί μου άνθρωποι. Ξανασκεφτείτε το, πριν βγάλετε αυτό το πράγμα στην αγορά.

  • Χαχαχαχαχα πιος φυσιολογικός άνθρωπος θα το επερνε αυτό για να λεει ότι έχει δύο οθόνες??!!πάντως φαίνεται τέρμα κινεζικό και πολύ άσχημο!

  • Οταν για να διαφοροποιηθεις απ τον ανταγωνισμό βγαζεις χαζομαρες..
    Επισης και κεντρικο κουμπί, και 2 softkey.. Χανεις επί 2 δηλαδη.. Και εχεις τη μπαρα αρα χανεις οθονη, και μπεζελ για το κεντρικό κουμπί.. Αφου το βαλαν που το βαλαν, βαλε αλλα 2 κουμπιά touch τουλάχιστον να μην εχεις τα softkey ωστε να χρησιμοποιεις πληρη την οθονη.
    Λογικη καμια πουθενα..

  • Καμία λογική σ αυτήν την ανοησία της Meizu. Είναι σαν να ξεφτιλίζει η ίδια η εταιρεία τον εαυτό της.

  • Οι Κινέζοι και γενικότερα οι λαοί από εκεί κάτω , δεν το έχουν με τη λογική όπως την εννοούμε εμείς.
    Ποιο πολύ με τα λαμπάκια το έχουν

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λαΐδα Λιμνιάτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.