Smartphones

Micromax IN Note 2: Φτάνει στις 25 Ιανουαρίου – Επιβεβαιώνονται οι βασικές προδιαγραφές

Η εταιρεία κατασκευής τηλεφώνων Micromax κυκλοφόρησε ένα smartphone στην Ινδία τον Νοέμβριο του 2020 με το IN Note 1 και τώρα ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τον διάδοχό του. Πιο συγκεκριμένα, την επόμενη εβδομάδα έρχεται το Micromax IN Note 2.

Το Micromax IN Note 2 θα παρουσιαστεί στις 25 Ιανουαρίου και στη συνέχεια θα πωλείται αποκλειστικά μέσω του Flipkart. Αν και δεν έχει αναλύσει ακόμη το φύλλο προδιαγραφών του IN Note 2, τα teaser που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τη σελίδα προώθησης που δημιούργησε το Flipkart στον ιστότοπό της μας δίνουν μια καλή ιδέα για το τι πρέπει να περιμένουμε.

 

Το IN Note 2 θα τροφοδοτείται από το Helio G95 SoC και θα διαθέτει οθόνη AMOLED 6,43 ιντσών με τρύπα στο κέντρο για την κάμερα selfie. Το πίσω πάνελ του smartphone, με φινίρισμα “Dazzling Glass”, θα έχει σχεδιασμό κάμερας που μας φέρνει στο μυαλό το Samsung Galaxy S21. Διαθέτει τέσσερις κάμερες – η βασική με 48MP.

Το μέγεθος της μπαταρίας του IN Note 2 δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα, ωστόσο το smartphone θα διατίθεται με φορτιστή 30W, ο οποίος φορτίζει πλήρως από το 50% σε 25 λεπτά.

Όσον αφορά άλλα επιβεβαιωμένα χαρακτηριστικά, θα δούμε υποδοχή ακουστικών 3,5 χιλιοστών, USB-C και συσκευή ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων τοποθετημένη στο πλάι.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.