Microsoft Lumia 950XL: Δοκιμές δείχνουν γρήγορη ασύρματη φόρτιση

Οι developers της εφαρμογής Battery Super Saver έκαναν δοκιμές σχετικά με την ασύρματη φόρτιση στο Microsoft Lumia 950XL με τα αποτελέσματα να δείχνουν ότι η λειτουργία αυτή κάνει τη μπαταρία των 3340mAh να φορτίζει ασύρματα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αν ρίξουμε μια ματιά στο κοντινό παρελθόν θα δούμε ότι η Nokia ήταν από τους πρώτους κατασκευαστές που ενσωμάτωσε την ασύρματη φόρτιση στις συσκευές της αλλά δεν είχε τα μέσα για να προκαλέσει τον ανάλογο ενθουσιασμό σε συνδιασμό με κάποια συσκευή της. Αυτό σκοπεύει να το αλλάξει με την κυκλοφορία των Microsoft Lumia 950 και Lumia 950XL μιας και ανακοίνωσε και το νέο ασύρματο φορτιστή DT 904, ο οποίος φαίνεται ότι είναι ικανός να φορτίζει της συσκευές “σε χρόνο dt”.

Ο συγκεκριμένος φορτιστής χρησιμοποιεί την έκδοση Bluetooth 4.0 και το πρωτόκολλο φόρτισης Qi που του επιτρέπει να “συνεργάζεται” με μια ευρεία γκάμα συσκευών. Αναφορικά με το Microsoft Lumia 950XL, οι developers ανακάλυψαν εντυπωσιακά αποτελέσματα σχετικά με την ταχύτητα που η συσκευή φορτίζει ασύρματα, μιας και έχοντας την οθόνη των 5.7 ιντσων σε μεσαία φωτεινότητα, η συσκευή ξεκίνησε να φορτίζει και μετά από 30 λεπτά η μπαταρία είχε φτάσει το 33% ενώ σε 2 ώρες και 01 λεπτό έφτασε το 100% της φόρτισης.

Φαίνεται πως η μπαταρία των 3340mAh του Microsoft Lumia 950XL σε συνεργασία με τον ασύρματο φορτιστή θα τα πάει πολύ καλά και θα γλιτώσει από περιττό χρόνο τους χρήστες μέχρι να περιμένουν να φορτίσει πλήρως η συσκευή τους.

Πηγή

Σχόλια

  • Βλέπω η τιμή έχει ήδη αρχίσει να κόβεται παγκοσμίως πριν καν κυκλοφορήσει. Κακό για την Microsoft μεν, καλό για μένα δεν, που δεν θα χρειαστεί να περιμένω πάνω απο 2 μήνες για να πέσει η τιμή του στο budget μου.

  • Τούμπανο.. Πέρασε και το edge plus που η Samsung ισχυρίζεται 2 ώρες αλλα για 3000 μπαταρία και χωρίς ανοιχτή οθόνη
    Μπράβο

  • Η τιμη ομως, κοπηκε απο την ιδια την microsoft πριν καν δοθουν παραγγελιες. Αυτο δεν σημαινει υποβαθμιση απο τους retailers εξ'αιτιας κακης αποδοχης. Ισως φοβηθηκε, φυλαει τα ερμα? Ποιος ξερει. Αλλα οντως καλο για ολους.

    Ισως απλα το ειχε σχεδιασει ετσι.

  • Μπορώ να τρέξω όλες τις εφαρμογές που έχω στην Android συσκευή μου σε αυτό το όπως φαίνεται απίστευτο μηχάνημα; Δώσε μου αυτή τη δυνατότητα και μετά το συζητάμε πολύ σοβαρά ...

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Ιάκωβος Μπελώνιας

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.