Microsoft, Πλήρωσε 180 εκ. ευρώ τη Nokia επειδή υιοθέτησε τα Windows Phone

Έτσι πάνε αυτά! Στο πρόσφατο δελτίο οικονομικών της Nokia για το τελευταίο τρίμηνο του 2011 μαθαίνουμε ότι στα έσοδα του Φινλανδού κατασκευαστή προστέθηκαν και 250 εκ. δολάρια Αμερικής (180 εκ. ευρώ) που πλήρωσε η Microsoft για τη συμφωνία που έχουν κάνει ώστε η εταιρεία να υιοθετήσει το λειτουργικό σύστημα Windows Phone στα κινητά της. Και αυτό θα είναι το πρώτο από τα “πακέτα” που θα έχει να λαμβάνει η Nokia.

, Microsoft, Πλήρωσε 180 εκ. ευρώ τη Nokia επειδή υιοθέτησε τα Windows Phone

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
fallen angel

ναι πηρε τα λεφτα αυτα…την εριξε φετος η microft και θα κανει τα ιδια μεχρι να την αγορασει….!!!
εχει το symbian και to Meego(απ τα καλυτερα OS) η nokia,τι αλλο ηθελε?πιο πολλα θα εβγαζε με την υποστηριξη στο meego παρα στα window-fola 7
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠ ΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥ Ν9

Anastasios-Antonios Toulkeridis

@fallenangel Ποσα N9 πουληθηκαν?

xperias

καημενη νοκια!!!

Παναγιωτης

Ακου fallen angel η nokia εκανε την καλυτερη κινηση γιατι το symbian και to Meego μπορει οπως λες να ειναι τα καλυτερα OS αλλα οι εφαρμογες τους ειναι τοσες λιγες μπροστα σε IOS και Android για αυτο θελει ενα παιχτη που μπορει να παιξει στα ισια που ειναι η microsoft.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet 4G Nokia

Η Nokia θα βάλει δίκτυο 4G στο φεγγάρι μέχρι το τέλος της χρονιάς

Η Nokia σχεδιάζει να στείλει με πύραυλο της SpaceX ένα δίκτυο 4G στη Σελήνη μέχρι το τέλος της φετινής χρονιάς.

Software featured Nokia

Η Nokia αποκαλύπτει το Pure UI, μια νέα γλώσσα σχεδιασμού διεπαφής χρήστη

Η Ομάδα Σχεδίασης της Nokia έχει δημιουργήσει μια νέα γλώσσα σχεδιασμού διεπαφής χρήστη που ονομάζεται Pure UI.

Business Nokia

Nokia: Αλλαγή εμφάνισης μετά από 60 χρόνια – Το νέο λογότυπο

Στον επανασχεδιασμό του λογότυπού της προχώρησε η Nokia, καθώς η φινλανδική εταιρεία κατασκευής εξοπλισμού 5G προσπαθεί να σταματήσει τον κόσμο να τη συνδέει με τα κινητά τηλέφωνα.

Business Nokia

Nokia: Στα 1,15 δισ. ευρώ τα λειτουργικά κέρδη του δ’ τριμήνου του 2022

Με εντυπωσιακό τρόπο κατάφερε να κλείσει το 2022 η Nokia, καθώς ξεπέρασε τις εκτιμήσεις των αναλυτών για τα λειτουργικά της κέρδη και πλέον οδεύει στο 2023 με μεγαλύτερη αισιοδοξία.