Smartphones

Microsoft Surface Duo 2: Μία ολοκληρωμένη foldable πρόταση

Το Microsoft Surface Duo 2 παρουσιάζεται ως μία συνολική βελτίωση του προηγούμενου μοντέλου. Η Microsoft προσπάθησε να το προικίσει με όσα έλειπαν από την πρώτη εκδοχή του.

Το Microsoft Surface Duo 2 είναι η νέα πρόταση στον κόσμο των foldables με λειτουργικό σύστημα Android. Βελτίωση υπάρχει στη δικτύωση, καθώς τώρα υποστηρίζεται το 5G, ενώ στην πλήρη αναδίπλωσή τους οι δύο οθόνες δημιουργούν μία επιφάνεια με διαγώνιο 8.3 ιντσών και συχνότητα ανανέωσης τα 90 Hz.

Στη θέση του επεξεργαστή έχουμε τον Qualcomm Snapdragon 888, ενώ οι κάμερες στο πίσω μέρος είναι μία ultra wide 16 Megapixel, μία wide στα 12 Megapixel και μία ακόμα telephoto, επίσης στα 12 Megapixel. Οι δύο οθόνες μπορούν να λειτουργούν συμπληρωματικά η μία με την άλλη στις εφαρμογές, όπως είναι για παράδειγμα στα games που επιτρέπουν στην μία οθόνη να γίνεται το χειριστήριο.

Μένει να δούμε πώς θα κινηθεί το Microsoft Surface Duo 2 στην αγορά, έναντι του ολοένα αυξανόμενου ανταγωνισμού, μετά τις βελτιωτικές παρεμβάσεις που δέχτηκε.

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Νίκος Καϊμακάμης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.